Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Надявам се да се сетят, иначе ще е кофти :/ А за карта и аз си мислех или ASUS GTX660-DC2-2GD5 или GB GV-N65TBOC-2GD, след като тази я няма в наличност

Взимай GB GV-N65TBOC-2GD и си гледай кефа. лично за мен това е най изгодната карта като цена-производителност. А за гаранцията към ни*ем всеки компонент си е с отделна гаранция. Аз лично съм ходил да взимам от офиса им поръчана сглобена конфигурация и не слагат лепенки на кутията (преди да поръчам съм питал дали всеки компонент си е с отделна гаранция). Всички неизползвани неща от отделните компоненти са си в кутиите.

Редактирано от mrD (преглед на промените)

• Отговори 64
  • Прегледи 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Когато и се обадят за потвърждение,освен че трябва да каже,че иска да и го сглобят,ако си иска ръководства,кабели и т,н. ще трябва и това да каже,иначе те ще го сглобят и няма да и пратят нищо,ще монтират необходимите кабели на захранването и няма да и дадат останалите,което е тъпо и ако изрично не спомене за отделна гаранция на компонентите ще и праснат лепенки по кутията,един приятел скоро си поръча компютър за 1500 лв и им казахме да сглобят компютъра и си мислихме че ще пратят и самите кутии на компонентите,но пратиха само добре опакована кутия с 2 диска вътре,та той се обажда допълнително,да му пратят кутийчетата!

Да, трябваше да се уточнят тия неща. Нали знаеш, че много хубаво не е на хубаво. 

А за картата...в случая колкото по-скъпа, толкова по-бърза. Разликата обаче е в рамките на 20 % спрямо тая за 320 и другата за 450 лева. Ако го сметне човек, направо не си заслужава надценката. Но пък от друга страна за FullHD  резолюция колкото по-бърза видеокарта, толкова по-добре. 

Взимай GB GV-N65TBOC-2GD и си гледай кефа. лично за мен това е най изгодната карта като цена-производителност. А за гаранцията към ни*ем всеки компонент си е с отделна гаранция. Аз лично съм ходил да взимам от офиса им поръчана сглобена конфигурация и не слагат лепенки на кутията. Всички неизползвани неща от отделните компоненти са си в кутиите.

Проблемът е, че ако се пратят всички кутии, ще заемат един кубик в буса на Еконт или Спиди. То ако беше да се ходи до офис, изобщо нямаше да коментираме тия неща. 

• Автор

А как става разплащането, защото не съм много сигурна с този банков превод, който те предлагат там? Практически аз им давам парите и нямам никакво доказателство, че съм ги превела, така че не са длъжни да ми пратят нищо.

А как става разплащането, защото не съм много сигурна с този банков превод, който те предлагат там? Практически аз им давам парите и нямам никакво доказателство, че съм ги превела, така че не са длъжни да ми пратят нищо.

Най-добрият вариант, който почти всички практикуват е с наложен платеж - при доставката на поръчката от куриера, заплащаш съответната сума за поръчаните части + доставката на него.

Редактирано от The_Reaver (преглед на промените)

• Автор

Най-добрият вариант, който почти всички практикуват е с наложен платеж - при доставката на поръчката от куриера, заплащаш съответната сума за поръчаните части + доставката на него.

Благодаря за бързият отговор. Помислих, че не възможен наложен платеж, но щом е така идеално е за мен. Мерси!

И една препоръка, ако още не е поръчана конфигурацията. По-добре Спиди от Еконт специално в случая с Ни**м. И то до офис на Спиди. Примерно оня зад младежкия дом.Така ще излезе най-евтино. Лично аз се отказах от Еконт, след като ме одраха с 16 лева за едно дъно с процесор и РАМ за 300 лева и то вземайки от офиса им колета. Със Спиди няма подобни проблеми.

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

• Автор

Благодаря! И аз си мислех със Speedy,  вече два пъти поръчвам други неща до врата и не ми дерат кожицата :D

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Ами вече съм горд собственик на това сладурче, изглежда невероятно  :D Благодаря много! Но имам малък проблем. Мониторът не се включва заедно с компютъра, следователно нищо не мога да инсталирам. Някой има ли на идея какъв може да е проблема? На старият компютър работи, рестартирах и вадих няколко пъти кабела, не става.

Първо честито, със здраве да си я ползваш и да останеш доволна :wink12:  Провери ли дали кабелът е свързан правилно, дали е включен монитора и дали му е свързан захранващия кабел ? По принцип отзад на компютъра, където са изходите, сигурно ще има няколко възможни видео изхода, но би трябвало да изкара картина на който и да го включиш.

Или компютъра поради някаква причина не работи, или включваш монитора към вграденото видео и затова не ти изкарва образ. 

И защо да не работи към вграденото ?

Защото и при мен при поставена външна видеокарта, вграденото видео не зацепва при стандартни настройки на BIOS. Дъното е същото.  За да работи вградената, най-лесно е да се махне външната или още по-лесно, кабелът на монитора да се включи към дискретната видеокарта. 

A, забравих да кажа ЧЕСТИТО!

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

На почти всички дъна, при наличие на външна карта, не работи вградената. 

• Автор

След много нерви и мъка от моя страна проблемът беше семпъл. Липсвал ми е трансофрматор за DVI сега всичко работи, тъкмо инсталирам все още, не съм пробвала с някоя игра :D Благодаря много!

• Автор

Изпробвах го в игри, работи много добре, но само когато съм в игра на екрана ми излизат едни бледи вълнички, вероятно ще трябва да търся друг начин да свържа монитора. Бих искала да попитам знаете ли в Русе къде мога да продам стар комютър?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.