Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за игри (ниски настройки)

Featured Replies

• Автор

В крайна сметка, какво да взема като кутия? Че напълно се обърках, единия казва едно, другия друго пък третия съвсем различно! :help wanted4:

• Отговори 147
  • Прегледи 9,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

В крайна сметка, какво да взема като кутия? Че напълно се обърках, единия казва едно, другия друго пък третия съвсем различно! :help wanted4:

Mи ако е за по-евтино  Colorful G1 a aко е за около 100лв ето варинати  FD CORE 3000 USB3,Enermax Ostrog и Corsair Carbide 200R.

Пък за захранване с твоето ,но ако може да дадеш някоя снимка  на захранването с което си в момента .

Тази G1 така и не разбрах колко висок кулер събира,но за 80 лв е лудница с фан контролер за 4 перки-2х2.Иначе от казаните по-горе познавам FD-заслужава си,а и Tt Comander MS-I,като в МАГа има GS-II/III за 80 лв,които също стават,но са по-тесни (кулери 155-159 мм,но 159 мм с чалъм) и имат е*ан кабелен мен.,обаче са проветриви и добри за целта.Предложения бол на цена м/у 80-120 лв.Харесай някоя и питай,може и да ми е позната.

Mи ако е за по-евтино  Colorful G1 a aко е за около 100лв ето варинати  FD CORE 3000 USB3,Enermax Ostrog и Corsair Carbide 200R.

Пък за захранване с твоето ,но ако може да дадеш някоя снимка  на захранването с което си в момента .

То избора на кутии е почти безграничен, но лошото е че в Ем@г за тия пари няма нищо свястно, а младежа от там ще пазарува доколкото разбрах :)

То избора на кутии е почти безграничен, но лошото е че в Ем@г за тия пари няма нищо свястно, а младежа от там ще пазарува доколкото разбрах :)

"като в МАГа има GS-II/III за 80 лв,които също стават,но са по-тесни (кулери 155-159 мм,но 159 мм с чалъм) и имат е*ан кабелен мен.,обаче са проветриви и добри за целта."

Какво няма?

Пак го обърнахме на чат.

"като в МАГа има GS-II/III за 80 лв,които също стават,но са по-тесни (кулери 155-159 мм,но 159 мм с чалъм) и имат е*ан кабелен мен.,обаче са проветриви и добри за целта."

Какво няма?

Пак го обърнахме на чат.

Говорех за кутии за около 115-120лв. А тия Tt-а няма да ги коментирам. ОК, спирам до тук, че наистина стана егати чата :)

• Автор

Оле момчета ВЕЛИКИ сте. преди около 40мин си сглобих машинката. Сложих му едно 64 битово Уиндоусче и хвърка направо. Преродих се! Не знаех, че съм бил с такава бракма преди.

Дори играя Harry Potter 7 на ниски настройки без да забие за секунда. Пък преди със стария компютър слагах на мин. резолюция и мин. настройки и пак забива яко.

HD клиповете не забиват... абе какво да кажа освен, че ще трябва да ви черпя с бира :beer:.

Хайде отивам да тършувам из Интернет. Благодаря на всички отново.

Оле момчета ВЕЛИКИ сте. преди около 40мин си сглобих машинката. Сложих му едно 64 битово Уиндоусче и хвърка направо. Преродих се! Не знаех, че съм бил с такава бракма преди.

Дори играя Harry Potter 7 на ниски настройки без да забие за секунда. Пък преди със стария компютър слагах на мин. резолюция и мин. настройки и пак забива яко.

HD клиповете не забиват... абе какво да кажа освен, че ще трябва да ви черпя с бира :beer:.

Хайде отивам да тършувам из Интернет. Благодаря на всички отново.

Последно с каква кутия си и захранване и да не забравя честито да си го ползваш с здраве и си чакам бирата.:D

Редактирано от CpuKiller (преглед на промените)

• Автор

Последно с каква кутия си и захранване и да не забравя честито да си го ползваш с здраве и си чакам бирата. :D

Thermaltake Commander - 96.49лв

Ето и снимки как е отвътре

Чудя се да поръчам ли един вентилатор за отпред, да вкарва свеж въздух? Ако да, може да препоръчате един, че си имам заделени тука едни 20лв.

Относно кутията, не смятам, че съм сбъркал в избора си. Има си USB 3.0, кабелите имаше място да ги натикам отзад. Лесно поставих DVD устройството, защото имаше нещо като щипки отстрани (в предишната ми нямаше). Много съм доволен братлета.

Редактирано от Rock4eto0o (преглед на промените)

Thermaltake Commander - 96.49лв

Ето и снимки как е отвътре

Чудя се да поръчам ли един вентилатор за отпред, да вкарва свеж въздух? Ако да, може да препоръчате един, че си имам заделени тука едни 20лв.

Относно кутията, не смятам, че съм сбъркал в избора си. Има си USB 3.0, кабелите имаше място да ги натикам отзад. Лесно поставих DVD устройството, защото имаше нещо като щипки отстрани (в предишната ми нямаше). Много съм доволен братлета.

Enermax UCMA12 Magma: 120x120x25 mm - http://www.emag.bg/ventilator-enermax-ucma12-magma-120-x-120-x-25-mm-product 1 бр. - 14 лв. + Безплатна доставка!

Когато купиш видеото добре е да забучиш още 1 на страничния капак или до захранването за да намалиш някой друг градус :)

Редактирано от ФенОмеН (преглед на промените)

Rock4eto0o, турбо-гъзарче си с тоз процесор и дънце, за тия пари. Честито!

• Автор

Rock4eto0o, турбо-г*зарче си с тоз процесор и дънце, за тия пари. Честито!

Прав си, инъче излиза за 720лв. общо конфигурацията, пък аз я взех за скромните 648лв. :D Това са си цели 72лв, които спестявам. :P

Enermax UCMA12 Magma: 120x120x25 mm - http://www.emag.bg/ventilator-enermax-ucma12-magma-120-x-120-x-25-mm-product 1 бр. - 14 лв. + Безплатна доставка!

Когато купиш видеото добре е да забучиш още 1 на страничния капак или до захранването за да намалиш някой друг градус :)

Поръчах си го. Надявам се да пристигне бързо, защото той не е в промоцията за пристигане на следващият ден. Като сложа обаче видео картата, ще добавя 2 вентилатора. Един де вкарва от долу (ще духа точно срещу картата), както и един отгоре да изкарва въздуха. :wink12:

Прав си, инъче излиза за 720лв. общо конфигурацията, пък аз я взех за скромните 648лв. :D Това са си цели 72лв, които спестявам. :P

Поръчах си го. Надявам се да пристигне бързо, защото той не е в промоцията за пристигане на следващият ден. Като сложа обаче видео картата, ще добавя 2 вентилатора. Един де вкарва от долу (ще духа точно срещу картата), както и един отгоре да изкарва въздуха. :wink12:

Я кажи с какво захранване си или нещо аз съм пропуснал коментара? :)

пс: ако не знаеш просто правиш снимки на етикетите/надписите по него и качваш в нета 

Редактирано от ФенОмеН (преглед на промените)

• Автор

Я кажи с какво захранване си или нещо аз съм пропуснал коментара? :)

пс: ако не знаеш просто правиш снимки на етикетите/надписите по него и качваш в нета 

Със онова старото. Което ми беше на предишният компютър. 450W, мисля, че вече съм го споменавал. Ще го сменя при първа възможност, но засега върши работа.

Всичко подбра хубаво , само с тая кутия допусна грешка!

96лв. кутия

14лв. вентилатор

30лв. за тези които си намислил да слагаш

Общо 140лв. За тези пари щеше да имаш много по-добра кутия, има доста модели които идват с по 3-4 вентилатора, дори и на по-достъпна цена.

На тая пръчка няма смисъл да и слагаш повече от 2 вента!

Редактирано от playalistic (преглед на промените)

• Автор

Всичко подбра хубаво , само с тая кутия допусна грешка!

96лв. кутия

14лв. вентилатор

30лв. за тези които си намислил да слагаш

Общо 140лв. За тези пари щеше да имаш много по-добра кутия, има доста модели които идват с по 3-4 вентилатора, дори и на по-достъпна цена.

На тая пръчка няма смисъл да и слагаш повече от 2 вента!

140лв, ама в момента ги нямам за да купя за 140лв кутия... :( Разбери ме! :( Ще ъпгрейдвам по етапно!

140лв, ама в момента ги нямам за да купя за 140лв кутия... :( Разбери ме! :( Ще ъпгрейдвам по етапно!

Само където имаше 110лв. за кутията и едната перка!

А за 113лв. се продава FD CORE 3000 , едно че идва с 3 вентилатора , друго че по-възможности е по-добра от тази която си поръчал!

Колкото е и да я упгрейдваш и 10 вентилатора да сложиш , кабели винаги ще стърчът отвънка и температурите няма да са кой знае какви!

За разлика от тези модели които и с 2 вентилатора ще имат по-добър въздушен поток зареди размерите си и пълноценен кейбъл мениджмънт!

COOLER MASTER STORM SCOUT 2 ADVANCED, with Window, w/o PSU 143лв.

Corsair Carbide 200R  119лв.

FRACTAL DESIGN Core 3000 USB3.0, BLACK, w/o PSU 113лв.

Редактирано от playalistic (преглед на промените)

Рокче,не четеш какво ти пишат хората за кутии.За разлика от тези,които гледат картинки,аз съм работил с тези кутии,тази е добра при липса на бюджет-лош кабелен мен.и за малък кулер.Съветът ми е да се прекара 12ската за проца под видеото,като внимавате да не достига до задния вентилатор.1000 об. 120 мм фан за лицевия панел и евентуално TrueSpirit 120M за жегите. :)

• Автор

Само където имаше 110лв. за кутията и едната перка!

А за 113лв. се продава FD CORE 3000 , едно че идва с 3 вентилатора , друго че по-възможности е по-добра от тази която си поръчал!

Колкото е и да я упгрейдваш и 10 вентилатора да сложиш , кабели винаги ще стърчът отвънка и температурите няма да са кой знае какви!

За разлика от тези модели които и с 2 вентилатора ще имат по-добър въздушен поток зареди размерите си и пълноценен кейбъл мениджмънт!

COOLER MASTER STORM SCOUT 2 ADVANCED, with Window, w/o PSU 143лв.

Corsair Carbide 200R  119лв.

FRACTAL DESIGN Core 3000 USB3.0, BLACK, w/o PSU 113лв.

Да ама тая FD Core 3000 я няма в emag-a! Пък инъче ще трябва да плате още 10лв за доставка. Другите също не ги намерих в емаг-а!

Ох... ама колко ми харесва CM Storm scout-a. Много обичам такива "светещи кутии". :D Ама и да исках, бюджетът ме притиска и нямаше да мога да я взема!

Оф... кво да направя? Да взема да я пробутам на някой тая сегашната + да продам старата си трошка за 100лв и да си взема някаква хубава кутия и захранване по възможност?!?!? :jumping11:

Да ама тая FD Core 3000 я няма в emag-a! Пък инъче ще трябва да плате още 10лв за доставка. Другите също не ги намерих в емаг-а!

Ох... ама колко ми харесва CM Storm scout-a. Много обичам такива "светещи кутии". :D Ама и да исках, бюджетът ме притиска и нямаше да мога да я взема!

Защо не качиш 2/3 снимки, да видим и ние нещо ново и мощто?

• Автор

Защо не качиш 2/3 снимки, да видим и ние нещо ново и мощто?

Компа ми ли искаш да видиш, че не схванах. Ама не ми се отваря сега, но имам една снимка на кутията като я разпечатах, ако искаш да си я кача на компа и да ти я пратя?

Компа ми ли искаш да видиш, че не схванах. Ама не ми се отваря сега, но имам една снимка на кутията като я разпечатах, ако искаш да си я кача на компа и да ти я пратя?

Според, мен и други колеги биха иска ли, да видят компютъра.? Как са подредени кабелите, това онова защо ще ми прашташ на лични, само аз да му се наслаждавам?

• Автор

Според, мен и други колеги биха иска ли, да видят компютъра.? Как са подредени кабелите, това онова защо ще ми прашташ на лични, само аз да му се наслаждавам?

Не, не съм казал на лични. Ще го постна тула. Утре ще снимам и ще кача :) Направо тръпки ме побиваха като пипам проца. :no-no:  :)

Не, не съм казал на лични. Ще го постна тула. Утре ще снимам и ще кача :) Направо тръпки ме побиваха като пипам проца. :no-no:  :)

Нали искаш да се учиш, тамън ще загряваш да свикваш да отваряш капака на кутията. Все пак сам си зглобил този звяр.!?

• Автор

Нали искаш да се учиш, тамън ще загряваш да свикваш да отваряш капака на кутията. Все пак сам си зглобил този звяр.!?

Май превърнахме това в чат... да сам го сглобих. С помощ от един мой познат със скайп връзка :) Само ми помагаше, за да не сбъркам нещо. Той е сглобявал много компютри на мой познати. Ама почти всичко сам направих. Айде аз вече си лягам че стана късно...бб :)

П.С. Чак пък звяр!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.