Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за игри (ниски настройки)

Featured Replies

Май превърнахме това в чат... да сам го сглобих. С помощ от един мой познат със скайп връзка :) Само ми помагаше, за да не сбъркам нещо. Той е сглобявал много компютри на мой познати. Ама почти всичко сам направих. Айде аз вече си лягам че стана късно...бб :)

П.С. Чак пък звяр!

Аз, лично утре ще чакам снимки тук. 

• Отговори 147
  • Прегледи 9,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да ама тая FD Core 3000 я няма в emag-a! Пък инъче ще трябва да плате още 10лв за доставка. Другите също не ги намерих в емаг-а!

Ох... ама колко ми харесва CM Storm scout-a. Много обичам такива "светещи кутии". :D Ама и да исках, бюджетът ме притиска и нямаше да мога да я взема!

Оф... кво да направя? Да взема да я пробутам на някой тая сегашната + да продам старата си трошка за 100лв и да си взема някаква хубава кутия и захранване по възможност?!?!? :jumping11:

Не се коси за глупости , кутията ти не е лоша , макар че можеше да вземеш по-добра , просто това което си намислил не е изгодно!

Все пак виждаш като прибавиш и парите за отделни вентилатори , къде отива цената в съвсем друг клас кутии!

Вече си я поручал , както и една допълнителна перка - достатъчни са ще ти осигурят достатъчно поток и тези 2 перки!

А за снимките ще се радваме да ги постнеш в предвидената тема  за целта!

Надявам се да не съм те убидил с нещо не съм целил това!

Поздрави и със здраве да си ползваш новата машинка!

Не се коси за глупости , кутията ти не е лоша , макар че можеше да вземеш по-добра , просто това което си намислил не е изгодно!

Все пак виждаш като прибавиш и парите за отделни вентилатори , къде отива цената в съвсем друг клас кутии!

Вече си я поручал , както и една допълнителна перка - достатъчни са ще ти осигурят достатъчно поток и тези 2 перки!

А за снимките ще се радваме да ги постнеш в предвидената тема  за целта!

Надявам се да не съм те убидил с нещо не съм целил това!

Поздрави и със здраве да си ползваш новата машинка!

Явно @Rockcheto0o , не иска да ни покажи новата си конфигурация, защо ли?   :speak:

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Рокче какво стана с тея снимки?

Сега,може би търси от някой подобен компютър с същите компоненти, ще го снима и ще ни го покаже,трябва да имаме търпение. Поредната безсмислена тема. Хайде с здраве :)

Сега,може би търси от някой подобен компютър с същите компоненти, ще го снима и ще ни го покаже,трябва да имаме търпение. Поредната безсмислена тема. Хайде с здраве :)

МММ ако наистина се окаже фейк тази тема? 7 страници... не са малко..  :ohmy:

пс: имах предвид ако не снима значи има нещо гнило  :P

Редактирано от ФенОмеН (преглед на промените)

• Автор

Пф.. темата не е фейк. Тоя стар млад войник или къвто е там не престана да се заяжда даже и на лични съобщения. Проблема беше, че фотоапарата ми се счупи и тогава си взех нов, даже и на темата за фотоапарата каза, че е фейк. Там подадох доказателство защото ми писна вече. Но за тази тема няма да дам, заради войника. Мислете си к'вото искате, но темата не е фейк. Закво ми е фалшива тема. Ако щях да се хваля с компютър щях да дам бюджет 1000+ лв. Айде със здраве и благодаря отново на всички, които ми помогнаха при избора.

Ето и мнението в другата ми тема, в която обяснявам, че това не е фейк!

ТЕМАТА

Пф.. темата не е фейк. Тоя стар млад войник или къвто е там не престана да се заяжда даже и на лични съобщения. Проблема беше, че фотоапарата ми се счупи и тогава си взех нов, даже и на темата за фотоапарата каза, че е фейк. Там подадох доказателство защото ми писна вече. Но за тази тема няма да дам, заради войника. Мислете си к'вото искате, но темата не е фейк. Закво ми е фалшива тема. Ако щях да се хваля с компютър щях да дам бюджет 1000+ лв. Айде със здраве и благодаря отново на всички, които ми помогнаха при избора.

Ето и мнението в другата ми тема, в която обяснявам, че това не е фейк!

ТЕМАТА

Пусни някоя друга снимка да ни зарадваш. Тук колегите изписаха един роман, поне три снимки не заслужиха ли?

Снимай с телефона ти и постни няколко снимки тук! :)

Ми компютъра изчезнал бе - извънземните го гепили :D

Айде, стига толкоз да сме хранили момчето , че даже от два часа, не е влизал в профила си.  :D

Айде, стига толкоз да сме хранили момчето , че даже от два часа, не е влизал в профила си.  :D

Rock4eto0o

ОФЛАЙН Последно: Днес, 22:19 < -  :D 

Абе момче, живеем в 21 век. България не се намира в Африка. Все от някаде можеш да намериш някаква техника и да снимаш кашона си!

На мен пък друг час ми показва Публикувано изображение        Айде стига толкоз спам. С една дума всичките теми са били, ейй така за неговия кеф "нова конфигурация" , "нов процесор" и т.н. Айде лека от мен :)

:offtopic_s: Точно ти трябва наи-малко сарказъм да прилагаш относно тъй наречените ''Fake'' теми, знаеш защо! :hush:

Сори, ама моите теми не са фейк, аз началото на август си поръчвам компа :) И специално на тебе ще ти пратя снимки...

Сори, ама моите теми не са фейк, аз началото на август си поръчвам компа :) И специално на тебе ще ти пратя снимки...

А по въпроса за някой и друг твой акаунт, който е изтрит имаш ли нещо да добавиш? По това съдя, че и темите ти са такива :nono:

Хайде стига сте нападали момчето,ще снима ако иска.Ако беше фейк,щеше да продължи да пита още,може би наистина си избра конфигурацията или пък сега няма възможност да си поръчва,дори и да си я има вече,ще снима ако му е "кеф",нали?Ако пък наистина е фейк,си е негов проблем.Не знам какво ще ги направите тези снимки изобщо,като че ли не сте виждали машина или си нямате?Ако пък се тревожите за кабелите в кутията и ако са лошо подредени той ще има главоболие след време нали?Не вие.Освен това си има отделна тема за сглобяване на компютър и там е обяснено подредбата на кабели,нека да чете малко.Темата я превърнахте в чат,голямо любопитство,голямо нещо...

Редактирано от Magneto (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.