Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компа ми "умря" напълно

Featured Replies

Не че не те искат във форума а правописа е уважение към четящите .  

А съм се явявал на многократни олимпиади по Бълг. Ез. Тази година спечелих 3то място :)

Браво на Българското училище :doh:

Аз се упитвам да бъда учтив... :(

Това не е неволна грешка :D опитвам а не упитвам :)

Ама кой съм аз , имах тройка по милости по Български език  :D 

И да не се счита за спам - по темата .

Не разбрахме дали си свалял процесора ? да не би там да си изкривил някой пин?

А това как да убедиш баща ти - кажи му на место да ти купува лаптоп по добре колегите за тия 650 лева да ти предложат цялостен ъпгрейд на щайгата - винаги ще бъде по добър от тоя лаптоп с възможност за надграждане :D

• Отговори 54
  • Прегледи 3,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

едва ли съм объркал при процесора... проблема стана след като се включиха само вентилаторите и помислих че съм забпавил нещо и пъхнах буксите които се виждат на снимка 2 мисля. Тогава се включи за стотни и угасна. До там беше цялата работа!

едва ли съм объркал при процесора... проблема стана след като се включиха само вентилаторите и помислих че съм забпавил нещо и пъхнах буксите които се виждат на снимка 2 мисля. Тогава се включи за стотни и угасна. До там беше цялата работа!

Еми младеж, то не се слага каквото ти скимне по дъното... Чете се преди да вършиш нещо, ако пък толкоз те мързи, попитай някой батко, който разбира поне малко и да ти обясни как се прави... То вярно и аз с моите първи опити изгърмя процесор, ама чак пък толкоз немарливост... За друг път да знаеш, чети или питай преди да пипаш където не знаеш. ;)

• Автор

Здравейте, пиша ви вече от компютъра си! Оказа се, че захранването си е заминало :( Купихме ново за 60лв. Не знам какво е, не съм отварял да го видя. Баща ми е казал да сложат възможно най-евтиното.

Ами относно конфигурацията която си избрах... Специалиста казал на баща ми, че е по-добре да ми вземе компютър. Само че частите ще се поръчат от познат на майка ми. Т.е няма да плащаме за доставка. Но ще почакам още месец и половина до завършването. Естествено условието от 5,50+ (оценка) остава. Така, че сега отивам да уча. :)

П.С Надявам се да няма правописни грешки вече! :D

Редактирано от Rock4eto0o (преглед на промените)

В такъв случай ти пожелавам да получиш нужните оценки и в края на учебната година да си собственик на нова конфигурация.Успех ! ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.