Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатно врачуване

Featured Replies

Ново във форума !!!

Предлагам на можещите да врачуват да помагат безплатно.

Няма значение по какъв начин можете да врачувате, може на карти, може на боб, може с махало и т.н.

Нека съфорумците желаещи безплатна помощ чрез врачуване, да си задават тук въпросите и който има желание да им отговаря. Ако лицето задаващо въпрос, сложи своя снимка на страницата, вероятността да му познае някой врачуващ ще е по-голяма. За да ви познае вярно някой врачуващ, не трябва да лъжете тук. Ако се опитвате да лъжете, вие лъжете себе си, защото отговорите няма да са ви от никаква полза. 

Въпроси от страна на новосъздадени никове или на такиви с много слабо участие във форума, не са желателни. Не са желателни и въпроси от страна на любопитни хора, които нямат никакъв сериозен проблем ами само искат да видят дали е вярно, че някой може да им познае нещо.

Пожелавам успех на всички участници.

Ново във форума !!!

Предлагам на можещите да врачуват да помагат безплатно.

А може ли да се пробват и тези, които не могат да врачуват, т.е. не са се опитвали?

Човек понякога не знае какви дарби притежава :D

• Автор

А може ли да се пробват и тези, които не могат да врачуват, т.е. не са се опитвали?

Може, тамън ще се научите.

Имаме си вече едно подигравателно въпросче от потребителката 

dodo00

който иска да му отговаря, както си иска.

dodo00

който иска да му отговаря, както си иска.

Ще се възползвам, да видим, какво съм научил от темата, която както вече казах, редовно следя.

:D познай каква марка е монитора ми ще ти подскажа малко Южно Корейска е :D

Макар, че има няколко южно корейски марки монитори "в обръщение" у нас, съдейки по каквото ни е известно за нашата клиентка, едва ли се е забила с некое Daewoo или с нещо по-рядко, като Hyundai. Остават традиционните заподозрени като LG и Samsung. Вече сме на 50%, но точно тук с удоволствие бих ползвал помощ от приятел, че стана трудно. Най-гадното е, че и двете марки имат по някой красив и лъскав модел, което покрива 90% от изискванията на 90% от жените, за какъвто и да е обект на пазарувки. Все пак, решавам да рискувам - обектът на нашето врачуване, изглежда, а и се държи като модерна дама с известни познания в интересуващата ни област - и вероятно ползва Гугъл по предназначение. Обаче все пак си е купила корейски монитор. Samsung, в момента са модерни като МакДоналдс, когато отвориха за сефте в България (разбирай, всеки срещнат си мисли, че "там" е "мноо яко") и се връзва с психо профила на нашата клиентка и с евентуалната цел на пазаруването ѝ.

Така, че в топката виждаме - Самсунг.

Disclaimer: Предвид контекста на темата, моля да не се взема на сериозно нищо от казаното от мен по-горе. Абсолютно нямам, нито цел, нито желание да обидя или засегна никого.

Disclaimer: Предвид контекста на темата, моля да не се взема на сериозно нищо от казаното от мен по-горе. Абсолютно нямам, нито цел, нито желание да обидя или засегна никого.

А може би трябва?

А може би трябва?

Да се вземе сериозно написаното от мен или да обидя/засегна някого?

Да се вземе сериозно написаното от мен или да обидя/засегна някого?

За да го разбереш, оставям на твоята ясна мисъл и прозрение. :) Хм, може би 易經 би помогнала в начинанието.

айде де гадатели - кога ще ни плати Батков

Samsung е поради проста причина че LG има части които не са от Корея ;)

Опитвай се, ти, да омаловажиш страхотния ми ясновидски талант :P

(п.п. и Samsung имат такива...)

(п.п.п. Belge, не съм ли обещаващ, а?)

(п.п.п.п. и съм скромничък, забележете!)

Редактирано от flare (преглед на промените)

като ти гледам аватара,и това ми стига...наклонената шапка служи да се криеш от силни слънчеви лъчи,а когато вече и тя не помага ,влизаш у некой Мол!!!

айде де гадатели - кога ще ни плати Батков

Когато върне Чорни обратно тук

Когато върне Чорни обратно тук

а Чорни беше пич, много ни липсва

:(

• Автор

п.п.п. Belge, не съм ли обещаващ, а?

Имаш качества.

Не си "задръстен" като повечето сухи техничари.

Да има чувство за хумор човек е голямо богатство.

Ти къде живееш ?

малеее,ама ти си слагаш и плюсчета на мнението...ааа няма друг като теб признала съм те.

Еми знам си цената и си се харесвам, та заради това си чукам понякога по някое плюсче.

Като видиш че сам съм гласувал за мое мнение, това означава че трябва да го прочетеш, защото аз много съм си го харесал, докато съм проверявал след публикуването му за правописни грешки.

познай каква марка е монитора ми ...

Нормалните жени питат дали ще се запознаят скоро с някой мъж, пък на теб са ти достатъчни чарколяци разни за да бъдеш щастлива.

Хайде да ти позная нещо все пак, да не си капо.

Лявата ти цица е по-голяма по обем от дясната и лявото ти бедро е по-дълго от дясното.

Извинявам се че си послужих със дарбата ми и те разгледах чисто гола, за да установя тези данни.

Още повече че упражнението не си струваше усилието, не останах очарован от видяното.

Ако някой може да ми познае точната височина, или килограми, или второто ми име (ама не стария трик -започва с буквата "С" ) ще го призная! Ама трудна работа. То врачуването опира на широки предположения, а когато трябва да се врачува с точност нещо не се получава, защото иначе спортния тотализатор да е фалирал от давна.  Пораснете бе хора

"Нормалните жени питат дали ще се запознаят скоро с някой мъж, пък на теб са ти достатъчни чарколяци разни за да бъдеш щастлива."

Че една нормална жена защо да пита дали ще се запознае скоро с някой мъж, защото не е нужно да си ясновидец за да се досетиш, че вероятностите са в полза на това да се запознаеш. Всъщност е много просто: имаш два вариятна - или да се запознаеш или да не се запознаеш. Като сложиш и времевия фактор "скоро", като скоро може да варира от седмица до няколко месеца е лесно без да имам специална дарба, просто съобразявайки вероятностите да предскажа на дамата, че скоро ще се запознае с мъж. Това е един от принципите на ясновдиството. Простичко нали? Ама човек, като вярва в глупости отбягва да ползва логика защото нещата стават обясними, а така магията се губи и става скучно.

• Автор

"Нормалните жени питат дали ще се запознаят скоро с някой мъж, пък на теб са ти достатъчни чарколяци разни за да бъдеш щастлива."

Че една нормална жена защо да пита дали ще се запознае скоро с някой мъж, защото не е нужно да си ясновидец за да се досетиш, че вероятностите са в полза на това да се запознаеш.

Нищо не ти разбира главата от врачуване, ама хич тамън нищо.

Ти разсъждаваш като двуична машина. 

А пък клиентите и клиентките са живи хора с техните специфични потребности.

Хората ходят да слушат цигулари на концерт, не ходят да слушат компютър синтезиращ написаните ноти.

Ама на тебе акъла цял живот няма да ти стигне, що ходят да слушат жив човек свирещ на някакъв инструмент, след като компютъра може да им изкара някаква студена и скучна музика.

Врачуване има защото има хора на които им трябва помощ. На тези хора не им трябва машинна скучна статистика. 

Нищо не ти разбира главата от врачуване, ама хич тамън нищо.

Ти разсъждаваш като двуична машина. 

А пък клиентите и клиентките са живи хора с техните специфични потребности.

Хората ходят да слушат цигулари на концерт, не ходят да слушат компютър синтезиращ написаните ноти.

Ама на тебе акъла цял живот няма да ти стигне, що ходят да слушат жив човек свирещ на някакъв инструмент, след като компютъра може да им изкара някаква студена и скучна музика.

Врачуване има защото има хора на които им трябва помощ. На тези хора не им трябва машинна скучна статистика. 

Малкия на мен за жива музика не ми говори защото освен,че съм се занимавал с музика и съм свирил на инструмен повече от десет години, съм посетил толкова концерти колкото ти и всичките ти приятелчета взети заедно не сте посетили през целия си живот.

Съветвам те да си изпиеш хапчетата и си легни рано, че утре си на училище, където спокойно ще можеш да врачуваш на своите съученици.

Редактирано от ivanxii (преглед на промените)

• Автор

Малкия на мен за жива музика не ми говори защото освен,че съм се занимавал с музика и съм свирил на инструмен повече от десет години, съм посетил толкова концерти колкото ти и всичките ти приятелчета взети заедно не сте посетили през целия си живот.

Съветвам те да си изпиеш хапчетата и си легни рано, че утре си на училище, където спокойно ще можеш да врачуваш на своите съученици.

Eто ви колеги нагледен пример, как старо куче от този сайт си регистрира специален ник, за писане само по някакава тема.

Той човекът сега трябва да заличава следите водещи до разобличаването му и се прави че не ме знае на колко годинки съм, ама в същото време той, като по случайност видите ли, подема старата песен на нов глас за пиенето на хапчета. Тази песен вече е пята тука от стари кучета. Та се сега тоя се опитва да си смени козината, за да си я изпее още веднъж. И взел та се кръстил Иван, като за този си ник.

Еми то и аз съм се кръстил Иван на други форуми, ама не съм никакъв Иван, ха ха ха ...

-------- ----------- -------------

Абе човека май има нужда от врачуване, ама го е срам да си го признае първо на самия себе си, после на обществото. Смилете се над него, хвърлете му картите относно здравословното му състояние, защото той има нужда да знае истината, какво точно го чака. Аз няма да му кажа какво трябва да направи, защото не искам да му помагам по никакъв начин, ама вие колеги от добро сърце можете да го предупредите за това онова.

Това за циците е научно установен факт от 1000 години. Нищо не си изврачувал Мек. Само поредната заблуда. Нямаш способност дори да опържиш едни яйца като хората.

Eто ви колеги нагледен пример, как старо куче от този сайт си регистрира специален ник, за писане само по някакава тема.

Той човекът сега трябва да заличава следите водещи до разобличаването му и се прави че не ме знае на колко годинки съм, ама в същото време той, като по случайност видите ли, подема старата песен на нов глас за пиенето на хапчета. Тази песен вече е пята тука от стари кучета. Та се сега тоя се опитва да си смени козината, за да си я изпее още веднъж. И взел та се кръстил Иван, като за този си ник.

Еми то и аз съм се кръстил Иван на други форуми, ама не съм никакъв Иван, ха ха ха ...

-------- ----------- -------------

Абе човека май има нужда от врачуване, ама го е срам да си го признае първо на самия себе си, после на обществото. Смилете се над него, хвърлете му картите относно здравословното му състояние, защото той има нужда да знае истината, какво точно го чака. Аз няма да му кажа какво трябва да направи, защото не искам да му помагам по никакъв начин, ама вие колеги от добро сърце можете да го предупредите за това онова.

Хахаха, както разбирам от теб самия, май и други са ти казвали, че не си както трябва и е добре да си пиеш  хапчетата. В никой случай  не ги прекъсвай - съвет от мен!

И стига с това старо куче. Никога не съм бил регистриран тук преди, както ти обясних вече.

Всъщност то е ясно, че някаква паранойка  май се върти в болното ти съзнание Някой те селиди може би? Някой те наблюдава? Стари кучета с нови профили? А?  

Лекувай се момче, че така оказваш зловредно влияние на  хора лишени от критично мислене.

Заради такива лекувани-недолекувани, като теб понеже сте и много за съжаление, обществото вместо да върви напред се връща в средновековието. Айде оди да врачуваш във Франция докато  не е дошъл балкан манаго  да ти вземе занаята. 

Редактирано от ivanxii (преглед на промените)

Темата се заключва за неопределено време.

Неопределеното време мина - темата се отключва, но с една молба - хайде вече да не се държим тук като вдетенени свадливи кирливци на по три ракии.

• 9 месеца по-късно...

тая тема още ли не е у Празните долу

Тази тема е за шегаджии и хора носещи на майтап .

А по всичко изглежда , че и двата типа са дефицитни в този сайт.

Обяснимо е с оглед на спецификата му.

Не е трудно да се предскаже съдбата на темата....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Тази тема е за шегаджии и хора носещи на майтап .

А по всичко изглежда , че и двата типа са дефицитни в този сайт.

Обяснимо е с оглед на спецификата му.

Не е трудно да се предскаже съдбата на темата....

то не че и тука в тоя раздел няма де

:P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.