Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как мога да разбера дали телефона ми се подслушва

Featured Replies

не знам за колоните.

моите евтини на ednet са включени към контакта и към компа. често издават ония специфичния звук и винаги го издават при звънене, разговор.

на майка ми стария нокиа в близост до евтиния тв с кинескоп също го прави.

имам един френд с който супер странно се чувам винаги.

имам един френд с който след 5-6' разговор неговия глас почва да ми идва като от тунел.

Звукът,който чуваш от колоните,не е свързан с подслушване на телефона.Много други евтини системи го правят същото. 

преди 31 минути, Mapuku написа:

а милисекундното :цък: при набиране.

Цък! Къде?На колоните ли?

преди 4 часа, Mapuku написа:

не знам за колоните.

моите евтини на ednet са включени към контакта и към компа. често издават ония специфичния звук и винаги го издават при звънене, разговор.

на майка ми стария нокиа в близост до евтиния тв с кинескоп също го прави.

.

Колоните които имате са с аналогов нискочестотен усилвател и затова се смущават когато има GSM в близост до тях в режим на работа 2G, проблема се решава по няколко начина вие избирате кой от тях ще ви е най изгоден: Превключвате телефона си в режим на мрежата 3G или по - висок, сменята тонколоните с такива с усилвател class d, държите телефона на разстояние няколко метра от тонколоните. 

преди 4 часа, Mapuku написа:

имам един френд с който след 5-6' разговор неговия глас почва да ми идва като от тунел.

Това не е знак, че се подслушва телефона, мрежата не е аналогова за да се чуе смущение при подслушване и ако има такова няма как да разберете за него. Причините за смущенията които споменавате може да бъдат от не добро качеатво на мрежата която ползвате, описаното по - горе ме кара да мисля че все още ползвате 2G , също и проблеми в GSM апарата- микрофон също са възможни, в случая в телефона на обаждащият ви се . 

цък на моя gsm се чува.  :) почваме запис винаги ми звучи.

на телефона съм избрал 3G май. на сигнала пише или Е или G.

току-що, Mapuku написа:

на телефона съм избрал 3G май. на сигнала пише или Е или G.

Това значи, че няма 3G покритие в района. E (EDGE), G (GPRS). 

преди 4 минути, Mapuku написа:

цък на моя gsm се чува.  :) почваме запис винаги ми звучи.

Вероятно имате инсталирана прогрма за запис на разговор която се стартира при повикване. Вие трябва да знаете какви приложения имате инсталирани на телефона. 

преди 10 часа, Mapuku написа:

цък на моя gsm се чува.  :) почваме запис 

С цък или без цък,всеки разговор,на всеки абонат по света се записва!Това е едно от условията за да има лиценз всеки оператор.Когато сгафиш,могат да поискат и да прослушат всичките ти разговори.

• 1 година по-късно...

при първия свободен сигнал когато набирам звука се промени на "реферска свирка", втория и т.н. си е чистия и добре познат ни сигнал?

Тъй,тъй!

Нали пишеш в раздел политика? Е затова чуваш първият сигнал като "реферска свирка" щото бати Бойко играе футбол на малки врäтички. А рефера като засече "Mapuku "че ползва телефона си, подава сигнал към бате Бойко, за да разпореди последният, запис от твоя телефон.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.