Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Денят на асексуалните

Featured Replies

Ужаст, някои са се уредили с две и повече сексуалности, а за други и една единствена не е останала.

аз пък не разбирам какво им липсва за да провокира асексуалността. :speak:

Някои неща никой по-добре от мъжа не може да ги оправи! Хахахахаха.... Крушки и гумички сами си ги сменяваш, но едва ли ще тръгнеш да къртиш да лепиш плочки или да сменяш счупени тръби. Така..сама с..котенцето си...да живееш...тъжно не е ли? Е, поне котенцето си галиш.

то си има майстори за всичко бре - звъним идват

и не - не ми е ич тъжно с котенцето - щото то не ми лази по нервите нито иска салата с ракийка да му поднасям и тем подобни щения мъжовски

:P

... и тем подобни щения мъжовски

Аз лично си падам само по тем подобните щения. :lol6: Не употребявам ракийка със салатка. Предпочитам уиски с фъстъци. :P 

и не - не ми е ич тъжно с котенцето...

Е, на теб може да не ти е тъжно, но на котенцето ти да му е... А майсторите идват - ама и пари взимат.

аз пък не разбирам какво им липсва за да провокира асексуалността.

Мен ми се види хормонален дисбаланс и проблеми с работата на определени жлези. Имаме тук един доктор - той ще каже по-подробно. По интересно е тези, които нямат физически проблеми на каква основа са възпрели подобно мислене.

Ужаст, някои са се уредили с две и повече сексуалности, а за други и една единствена не е останала.

Баланс... :D

Аз лично си падам само по тем подобните щения. :lol6: Не употребявам ракийка със салатка. Предпочитам уиски с фъстъци. :P

е ти си злато направо - все едни фъстъци мога да изсипя

п.п Теб те знаем - много лесно се задоволяваш от нещата...

Нищо не знаеш Живко и като не знаеш не говори аз с какво и колко се задоволявам ;) 

P.S: никой не ти е виновен че не се вписваш никъде търси вината в себе си и не се опитвай да се заяждаш от личен опит знаеш че аз не мълча ;) 

Блазе им. Откога си мечтая да бях асексуален...Толкова книги щях да прочета, ама този пуст нагон не ми дава мира. Макар че всичко е относително- дали ще си обогатиш общата култура, или ще правиш секс- накрая си 2 метра под земята. "Много шум за нищо".

Редактирано от Най-големия (преглед на промените)

Нищо не знаеш Живко и като не знаеш не говори аз с какво и колко се задоволявам

Напротив, много добре знаем цялата драма, Вехел. А лично аз перфектно се вписвам в хаоса във Вселената.
  • Автор

Напротив, много добре знаем цялата драма, Вехел. А лично аз перфектно се вписвам в хаоса във Вселената.

Аз на тебе вече ти правих анализ по аватара ти към кои спадаш.

Аз нямам драми :) Имам всичко и съм щастлива и се забавлявам ако имаш проблем с това си е твои! Не се опитвай да се заяждаш днес съм в добро настроение maybe next time в някоя друга тема 

Честитихме на Belge! Отпразнува го човека! Сега може да lock-ваме темата!

:D :D :D

Без какъвто и да било доклад пред целият форум избирам постът ти за най добър.  Ако има свяатни модератори, може би ще го приемат за такъв! Благодарско!

• Автор

Без какъвто и да било доклад пред целият форум избирам постът ти за най добър. 

Не ти става ли вече на твоите годинки, та искаш да се затваря темата ?

На хората си им харесва темата и си пишат в нея, бе другарю бивш модератор.

Не ти става ли вече на твоите годинки, та искаш да се затваря темата ?

На хората си им харесва темата и си пишат в нея, бе другарю бивш модератор.

Става ми бе и то повече отколкото на теб. Искаш ли да го подържиш малко в ръчички?

Аз на тебе вече ти правих анализ по аватара ти към кои спадаш.

Ти и твоите анализи пет стотинки не струвате. Най-малкото втори аватар като моят няма.

Имам всичко и съм щастлива и се забавлявам ако имаш проблем с това си е твои!

Аааа, не..Аз проблеми нямам, ти нима ми вменяваш някакви? :D п.п Пълното щастие е мит ;)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ти и твоите анализи пет стотинки не струвате. Най-малкото втори аватар като моят няма. Аааа, не..Аз проблеми нямам, ти нима ми вменяваш някакви? :D п.п Пълното щастие е мит ;)

За мен щастието да е имам всичко което искам демек имам това което искам и съм щастлива и с това приключваме че ми омръзна пък и не е по темата 

За мен щастието да е имам всичко което искам демек имам това което искам..

Човек, никога няма всичко, което иска. Само се заблуждава, че го има, просто защото иска всичко и повече от това! ...Човешка психология :D

Човек, никога няма всичко, което иска. Само се заблуждава, че го има, просто защото иска всичко и повече от това! ...Човешка психология :D

а какво е това всичко

и защо си мислиш че всички хора го искат

а какво е това всичко и защо си мислиш че всички хора го искат

Защото в природата на хората е тайничко вечно да са недоволни. Недоволни от качеството на живот, недоволни от хоризонтите, недоволни..недоволни...недоволни... Иначе никога нямаше да стигнем на това ниво, което сме днес ако се задоволявахме изначално с това, което имаме - а то в началото е било кал до шия и живот на милостта на хищниците и природата... колкото и да е малко то, нито щяхме да имаме желание да покорим звездите и да искаме да видим отвъд - защото това, което имаме не е достатъчно, хоризонтите отесняват...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.