Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Добра ли е тази конфигурация ?

Featured Replies

За всички нови игри умножи сумата, която си приготвил по три и няма да имаш проблеми. 

Няма как компютър за 400 лева да ги подкарва нормално, ако ще и от Марс да го поръчаш. 

Гледам готови конфигурации, защото както виждате и както каза човек малко по-нагоре за 500 лева стабилна гейм конфигурация не може да се направи. Може би това, което съм си харесал е готова конфигурация, но все пак е с много добри параметри за парите си. Исках просто да знам защо точно конкретната конфигурация не струва, но общо взето оплюхте кутията и всички готови конфигурации. Ако може да ми обясните примерно защо дъното не е съвместимо с процесора. Или може би видеокартата не струва. Иска ми се да играя всички нови игри, които излезнаха тази и миналата година. Фен съм на поредиците. Видях нещо като "Show Off" на колко FPS играят на конкретния компютър и това ме грабна. Докато при тези конфигурации или ще трябва да се намаля графиката или нещо от сорта.

Я дай линк към този "Show Off". Че нещо ми звучи съмнително.

Видях го в поста на човека пуснал темата. Все пак се предполага на него да отговоря в неговата тема... 

А ти хубаво си му сложил 6670 ама с тоя целерон пасиансчета ли ще реди? Ми то един тетрис ще го умори... :D

пс. Парите в банка или под дюшека и да се спестява а не да се пръскат за калкулатори дето ще си ги бие в главата после.

Ще е предостатъчен за видеокартата, която е с производителността на 8800GT. Тоя Селерон е дори над моя бивш E6750 и то клокнат.  А не съм имал абсолютно никакви проблеми с тая видеокарта и тоя процесор. Така, че забележките ти са неоснователни. Ако гледаш разни тестове из интернет, то там хората бодват някоя GTX680  и тестват. Тогава естествено, че картата е умряла с тоя, а и с далеч по-скъпи процесори, включително и  с някои от предложените тук. Но не смятам, че същите пари трябва да се дават за АМД конфигурация с вградено видео, на която на всичко отгоре трябва и добра РАМ и то в по-голямо количество. Освен разбира се ако не се измисли нещо за клок и ако не се наблегне на бъдещ ъпгрейд с по-добра видеокарта. 

То ти хубаво,направил си конфигурацията,и този вариант става,но само едно нещо,с тази кутия ще сме в рамките на бюджета CORE 1000 MICRO ATX BLACK . Уважавам мнението ти,но аз лично никога не бих рискувал да слагам компоненти в такава кутия,е ако имам антика тогава може ;) .

Ами аз изписах поне 20 реда да обяснявам, че за 500 лева няма как да сложиш кутия за 100. Тая FDCore  е долу горе добра алтернатива, стига да не трябва повечко място, но пък и е с 30 лева по-скъпа. Лично аз не виждам смисъл, при положение, че видеокартата харчи около 60 вата, а процесора много по-малко. Daotech  разполага със заден вентилатор и може да се монтира преден. Това е напълно достатъчно за тая система. В бъдеще, ако се ъпгрейдва, ще се сменя най-вероятно. Но същото важи и за FD Core  заради микроформата си. там си ограничен до 210 мм видеокарта, без да махаш слотове за хард дискове. Ограничен си и във височината на охлаждането за процесора до 135 мм, а и не можеш да поставиш ATX  дъно ако ти се прииска. Ако ще е гарга, нека е CM  за 10-15 лева отгоре. Ама така може да стигнем и до HD7950. 

Не мога да разбера, какво толкова искате от една кутия? Кабел мениджнънт? Че такъв няма и в някои кутии за стотина лева. Яки ламарини? Същата работа. Две дупки повече? Е, такива има дори отгоре, да пълнят кутията с прах. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.