Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Овърклок на Phenom II X2 555 Black Edition

Featured Replies

Като гледам може и радеона да взема 7790 GeForce GTX 650 Ti BOOST Radeon HD 7790

3,064

3,388

почти идентични са, а нвидиата е 70 лева отгоре playalistic се оказа прав смисъл аз не бях видял отначало за толкова малка разлика наистина 70 лева са мн пари..

Иначе не мисля да давам още 50 лева за 2гб то нали попринцип видео картата си дърпа и от рамта като не и стига предпочитам да ги метна тия пари за още 4гб рам по-добре ще стане.

OK 

• Отговори 57
  • Прегледи 3,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Човек аз викам да заключат темата тъй като тя е за овърклок на процесор пък се говори за смяна на видео карта. 

И ако сега си с 4GB рам може да вземеш още 4GB но да са една и съща за дуал ченъл.

• Автор

Човек аз викам да заключат темата тъй като тя е за овърклок на процесор пък се говори за смяна на видео карта. 

И ако сега си с 4GB рам може да вземеш още 4GB но да са една и съща за дуал ченъл.

Да тва ми е ясно еми така стана да от овърклок се стигна до нов процесор и в същото време повече се говореше за видео от колкото за процесора, все пак както казах за да не пускам още теми благодаря на всички за отговорите и съветите явно този път няма да е нвидиа.

Да тва ми е ясно еми така стана да от овърклок се стигна до нов процесор и в същото време повече се говореше за видео от колкото за процесора, все пак както казах за да не пускам още теми благодаря на всички за отговорите и съветите явно този път няма да е нвидиа.

Е сега като ати е по добрият избор за цена пройзводителост защо не вземеш ати  не бъди роб на марка .

• Автор

Е сега като ати е по добрият избор за цена пройзводителост защо не вземеш ати  не бъди роб на марка .

Нещо не те разбрах, тази боостната версия на нвидиа просто не си заслужава първо 7850 пак е малко по-добра не са баш на 1 ниво и второ е 70 лева нагоре от 7790, която пак е съвсем малко по-слаба и за цената радеона си е перфектен реших да пробвам повечето ми приятели са с радеони и са доволни надявам се тази карта да ми промени мнението и в бъдеще може отново да си взема ати. Мисля, че наистина е време темата да се заключи, защото много се отклонихме от клокването.

Редактирано от Rekstern (преглед на промените)

Прав ли съм за това с рамта или греша?

В грешка си. Не може видеокарта да използва системна памет, че не и достига нейната.

• Автор

В грешка си. Не може видеокарта да използва системна памет, че не и достига нейната.

Мерси така си мислех, защото например старата ми гт240 беше 1гб а като пусна евереста ми показва, че е 1.300 и нещо беше за това си мислех, че дърпа от рамта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.