Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с игрите..

Featured Replies

Здравейте! С Dell Inspiron N5110 съм и имам някакъв особен проблем. Имам инсталирани доста Sims-a и нямам никакъв проблем с графиката или с GTA Vice City, но с игри като GTA 4, Driver San Francisko ili Euro Truck Simulator 1,2 ужасно много цепят и няма шанс да се играе дори настройката да е на Low..сменяш веднъж драйвери но цепенето остана. Сложих и дъска да охлажда повече и пак няма ефект.. Heeeeeeelp   :(

Ако това ти е видеокартата: NVIDIA GeForce GT 525 с 1GB DDR3 отпиши този лаптоп за игри. Картата е гореща и се вдигат температурите доста. 

• Автор

Intel ® Pentium ® CPU B940 2.00GHz, 4GB RAM, nVidia GeForce GT 525M 1GB DDR3 собствена памет

Intel ® Pentium ® CPU B940 2.00GHz, 4GB RAM, nVidia GeForce GT 525M 1GB DDR3 собствена памет

Мда, това не е за игри. Нормално е да е така. По-старите ги понася малко или много, но новите...

За геймърските лаптопи и бюджет 800 лв. <- прочети тази тема...

• Автор

Ако това ти е видеокартата: NVIDIA GeForce GT 525 с 1GB DDR3 отпиши този лаптоп за игри. Картата е гореща и се вдигат температурите доста. 

Жалко.. почти само за това го използвам.. иначе относно греенето дори и с дъска пак мога да си сваря яйца, хаха :) Мерси 

Тези видеокарти могат да държат на температура до 90 градуса, което за лаптоп е критична температура. Всеки модел с такава видеокарта страда от прегряване. С него почти не може да се работи.

Жалко.. почти само за това го използвам.. иначе относно греенето дори и с дъска пак мога да си сваря яйца, хаха :) Мерси 

Поискай рекламация защото лаптопа няма да издържи дълго на това нагряване.

• Автор

Като цяло съм доволна но с игрите ( някои поне )  е ужасно .. трябваше да си купя Vaio или поне Toshiba..

Редактирано от Gabriela Gesheva (преглед на промените)

Като цяло съм доволна но с игрите ( някои поне )  е ужасно .. трябваше да си купя Vaio или поне Toshiba..

Глупости... Точно пък Вайо, дето цените са надути заради марката или Тошиба, дето ще клекне след 2 месеца... Просто лаптопите не са за игри, дал съм ти тема, там е обяснено защо и как е изписано адски много по въпроса. Грешката ти е "лаптоп" като цяло, а не марката...

Или настолна конфигурация....

• Автор

Усетих .. нов ми е няма и годинка а настолния ми издържа 8 години без проблем нито с игри нито с нищо.. а колкото до рекламацията мисля че няма да ми дадът нов най много да ми сменят видеото и пак да си грее 

Усетих .. нов ми е няма и годинка а настолния ми издържа 8 години без проблем нито с игри нито с нищо.. а колкото до рекламацията мисля че няма да ми дадът нов най много да ми сменят видеото и пак да си грее

Да бе. То е запоено за дъното :D Не е като настолен компютър да се сменя :D
  • Автор

То затова е и толкова тежко за игрите явно .. туко виж не намерят дъно  :D

То затова е и толкова тежко за игрите явно .. туко виж не намерят дъно  :D

Просто лаптопите не са за това. Ако искаш да играеш на мобилна машина трябва да отделиш 1800-2000 лв....

Не робувайте на марки. Зависи какво има под капака.

• Автор

Толкова са и не са хич малко.. а и както излизат все по хубави .. Направи ми впечатление, че като ходих да го издухат и заради термопастата спря да се охлажда така но ефекта беше за 1-2 м-ца и вече е отново същия.. дали ако го мажа с нея периодично ще го спасявам или трябва да мисля друг вариант за да не се скапе? Иначе единствения повод заради който си го взех е 3годишната му гаранция, не друго  :D

Толкова са и не са хич малко.. а и както излизат все по хубави .. Направи ми впечатление, че като ходих да го издухат и заради термопастата спря да се охлажда така но ефекта беше за 1-2 м-ца и вече е отново същия.. дали ако го мажа с нея периодично ще го спасявам или трябва да мисля друг вариант за да не се скапе? Иначе единствения повод заради който си го взех е 3годишната му гаранция, не друго  :D

Проблема е единствено заради видеокартата. Всеки един модел лаптоп бил той DELLL, Sony, Toshiba.... със същата видеокарта ще прегрява и няма да работи.

Здравейте, играя PES (Pro Evolution Soccer) 2013, свалих програмата Editor, направих си мод и когато го сложих в играта тя не тръгва, а без мода тръгва, помогнете! PS: Когато сваля вече готов мод и го сложа в играта той работи, а моя не защо?

Здравейте, играя PES (Pro Evolution Soccer) 2013, свалих програмата Editor, направих си мод и когато го сложих в играта тя не тръгва, а без мода тръгва, помогнете! PS: Когато сваля вече готов мод и го сложа в играта той работи, а моя не защо?

1. Объркал си темата приятел...

2. Явно не си направил мода си като хората, провери в Интернет как става още веднъж.

1. Объркал си темата приятел...

2. Явно не си направил мода си като хората, провери в Интернет как става още веднъж.

Правил съм мод и преди на PES 2012, а и преди 2 месеца като си бях свалил PES 2013 пак успях да го направя мода, но сега не тръгва, а ги правя по един и същи начин

Мисля че мястото не е тук но... Здравейте ! Вчера играх мортал комбат с емулатор за плейстейшън 1 с джойстик.. Проблема е че натиснах някое копче от клавиатурата и джойстика спра да работи.. Преинсталирах емулатора но не тръгва. ПЛС помогнете !! Публикувано изображение

ПС: джойстика работи на други игри като ЛФС

и те са боклуци и то по големи от делл-а...

Мисля че мястото не е тук но... Здравейте ! Вчера играх мортал комбат с емулатор за плейстейшън 1 с джойстик.. Проблема е че натиснах някое копче от клавиатурата и джойстика спра да работи.. Преинсталирах емулатора но не тръгва. ПЛС помогнете !! Публикувано изображение

ПС: джойстика работи на други игри като ЛФС

ресетни настройките на играта

Редактирано от the professor (преглед на промените)

самата игра няма настройки аз пробвах и с други игри като стрийт файт но не стана а емулатора сам го преинсталирал и пак не става :(

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.