Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

Нали знаеш, че съм по свършването  :D  Свърших, естествено  :whist:

:get out: Зная го аз женското свърпване...

Аз чакам една кака.Искала да говори за нещо с мен,което не било за телефон.Аз за такова нещо за говорене,дето не става за по телефон-не се сещам.

Ще иска да се възползва сексуално от тебе :mad:

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Последно нали се спря

.Ще иска да се възползва сексуално от тебе :mad:

Няма такова нещо,мисля,че иска да разгледа картините ми. :ph34r:

Няма такова нещо,мисля,че иска да разгледа картините ми. :ph34r:

Последната дет доде да "разглежда картините ми", не мога да я изгоня с години....

Усети ма гадината, че съм с меко сърце и твърди подробноси и са възползва нагло :(

Ми на мен пък все ми казват,че съм безочлив... :D

Последният път го чух,когато отговорих на въпроса "Кога ще ми се обадиш?" с напълно резонното "Защо?" :D

Тъй-тъй...нема се усетиш, как коварно ще те оплете....Ще се сетиш за мен тогава, ама ще е късноооооооо :devil2:

Не,че нещо,но когато си взема чашка кафе от автомат,никога не съм проявявал собственически претенции към автомата.

Кат доде лаф за кафеавтомати,  оня ден си купих  два, ама нещо са ебават и не връщат пари....То по принцип не е лошо, ама си мисля, че ще отнасят много бой от потърпевшите......

Тази Опера Некст яде има няма 50% повече Рам от физическата памет,спрямо Модзилата...

опа....къде пиша ,да съм си и

здравейте ,компанията,има ли сгодни женици,нема ли....Доктура на работа ли....Дъртия джедай върти ли лазерния меч...ку можи да ма вкара някой бързо в обстановката,ша съм му благодарен

Половин резервоар изгорих да търся в София връзки за туристически обувки с размер два метра.  Най-дългите на пазара са метър и осемдесет,така не стигат за горните две куки,

накрая дадох поръчка в една фирма за шнурове,връзки и други щуротии и сега съм горд собственик на десет чифта...

само да споделиш за шнуровете - ти на английски ластик ли шъ гъ вържиш  :eek:

и аз се прибрах

без задних ног

излях един бойлер вряла вода отгоре си и сега чакам малко да ми доде душъ на място

нямате си на идея каква сюрреалистична случка ми се случи

и колко рев изревах

миналото има гадната способност подло да те изненада в гръб и да те връхлети точно когато най-малко очакваш

миналото има гадната способност подло да те изненада в гръб и да те връхлети точно когато най-малко очакваш

на твое място ще запаля и право в чифлика в Божичен за релакс,при така стеклите си обстоятелства относно миналото......ма няам чифлик в Божичен :huh:

А де имаш чифлик?

на Марс....и  мислим и един кратер на Луната да земем,една Хайдутка ми продава...малко обирджийски и са цените ,ма кат никой друг не продава...

нямате си на идея каква сюрреалистична случка ми се случи и колко рев изревах миналото има гадната способност подло да те изненада в гръб и да те връхлети точно когато най-малко очакваш

Сюрреалистична ?

Откакто спрех леката дрога, не съм ходил ни на луната ни на марс :huh:

на тежка ли скокна?

P.s на последна редовна репетиция за годината. От утре стартираме с голяма сцена и гала-репетициите, че в понеделник е представлението ни

вървя по улицита посока офиса, обмислям разни задачи, задължения, планове и начини на решение и чевам зад мен някой вика "Юлиана, Юлиана!". Спирам и докато се обърна пред мен цъфва човек на колело.

Първо, всички знаете че аз не съм Юлиана, Юлиана беше майка ми и аз затова се спрях.

Човека опърпан, мръсничък, с нещо плетено закачено на врата като за джиесем и ме пита:

- Ти нали си дъжерята на Юлиана?

Аз кимам и се напъвам да го разгледам и да го разпозная. Изобщо не знам кой е. Обаче той ме засипва с въпроси и аз отговарям и продължавам да се мъча да го позная.

- Как е майка ти?

- Почина - отговарям

- Кога почина?

- ами 2002-ра

- Аз също съм Юлиан - и се тупа по гърдите - Аз те помня още от 13-тия етаж /преди хиляди години имахме офис на 13-тия етаж в една офис-сграда.

- Ами бащата?

- Също почина. Преди майка. - е, не мога да сетя кой е този човек. А той продължава:

- Да, вярно че баща ти беше починал. Ами сестра ти как е? - и рови из джобовете си.

- Ще запалиш една свещ от мен за майка си? И аз съм Юлиан. Ти къде отиваш сега?

- Ами точно към църквата отивам - отговарям. Офиса ми е наблизо и минавам покрай нея.

Вади една шепа пари от джоба:

- Ето вземи да запалиш една свещ за майка си. Вземи още двайсе да запалиш и за мен една свещ за здраве. Още ли живеете там? Аз съм на "Филип Тотю" ще се виждаме.

И яхна колелото и замина. Не знам кой е този човек.

А аз стискам четирдесетте стотинки в шепата си и директно се запътих към църквата. Първо запалих свещ за него. Пожелах му здраве. После запалих за майка. Казах и че е от един Юлиан.

И се наревах.

вървя по улицита посока офиса, обмислям разни задачи, задължения, планове и начини на решение и чевам зад мен някой вика "Юлиана, Юлиана!". Спирам и докато се обърна пред мен цъфва човек на колело. Първо, всички знаете че аз не съм Юлиана, Юлиана беше майка ми и аз затова се спрях. Човека опърпан, мръсничък, с нещо плетено закачено на врата като за джиесем и ме пита: - Ти нали си дъжерята на Юлиана? Аз кимам и се напъвам да го разгледам и да го разпозная. Изобщо не знам кой е. Обаче той ме засипва с въпроси и аз отговарям и продължавам да се мъча да го позная. - Как е майка ти? - Почина - отговарям - Кога почина? - ами 2002-ра - Аз също съм Юлиан - и се тупа по гърдите - Аз те помня още от 13-тия етаж /преди хиляди години имахме офис на 13-тия етаж в една офис-сграда. - Ами бащата? - Също почина. Преди майка. - е, не мога да сетя кой е този човек. А той продължава: - Да, вярно че баща ти беше починал. Ами сестра ти как е? - и рови из джобовете си. - Ще запалиш една свещ от мен за майка си? И аз съм Юлиан. Ти къде отиваш сега? - Ами точно към църквата отивам - отговарям. Офиса ми е наблизо и минавам покрай нея. Вади една шепа пари от джоба: - Ето вземи да запалиш една свещ за майка си. Вземи още двайсе да запалиш и за мен една свещ за здраве. Още ли живеете там? Аз съм на "Филип Тотю" ще се виждаме. И яхна колелото и замина. Не знам кой е този човек. А аз стискам четирдесетте стотинки в шепата си и директно се запътих към църквата. Първо запалих свещ за него. Пожелах му здраве. После запалих за майка. Казах и че е от един Юлиан. И се наревах.

Верно е ..... :lock:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.