Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

отивай в Божичен ,Емке

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Верно е ..... :lock:

ти разбираш ли, тази случка, този Юлиан бяха ама толкова много извън времето и пространство..... в някаква абсурдна реалност. И аз го гледам и се опитвам да разбера кой е. А той само ми каза "И аз съм Юлиан" 

само да споделиш за шнуровете - ти на английски ластик ли шъ гъ вържиш  :eek:

Публикувано изображение

Това не са моите,но са почти същите.

Два метра за комфортно връзване.Метър и осемдесет като пропуснеш средните от горната тройка куки,стЕгнеш душмански и връзваш на клизма-предпоставка да се развърже когато не трябва.С ръкавици не връзваш нито обувки,нито котки,с премръзнали пръсти трудно се катери,затова за да скъся мръзненето на пръстите ползвам нормални връзки и автоматични котки.

Котките ми тежат около кило,обувката е около кило...А развърже ли се баш когато не трябва,рискуваш в нЕкой момент рЕзко да си седнеш на ушите сума метри по-долу.Старшинката в казармата ни учеше за скоковете и при сериозни преходи по пресечен терен да връзваме на двоен възел и да режем краищата. :ph34r:

За тия канапчета ли толкоз са скита....аз имам още от ония въженца за маскировъчните мрежи, дет ги крадяхме от казармата.....

на Марс....и  мислим и един кратер на Луната да земем,една Хайдутка ми продава...малко обирджийски и са цените ,ма кат никой друг не продава...

за теб без кинти - само да си ми дружка там

:*

за теб без кинти - само да си ми дружка там

:*

при така конкретизираното обяснение,дето се вика,и накрая на Галактиката ,че идем с тебе....обаче  да не ми бараш много запасите с водкатъ,че ша ти оскубем ангорката,да знайш

Това не са моите,но са почти същите.

Два метра за комфортно връзване.Метър и осемдесет като пропуснеш средните от горната тройка куки,стЕгнеш душмански и връзваш на клизма-предпоставка да се развърже когато не трябва.С ръкавици не връзваш нито обувки,нито котки,с премръзнали пръсти трудно се катери,затова за да скъся мръзненето на пръстите ползвам нормални връзки и автоматични котки.

Котките ми тежат около кило,обувката е около кило...А развърже ли се баш когато не трябва,рискуваш в нЕкой момент рЕзко да си седнеш на ушите сума метри по-долу.Старшинката в казармата ни учеше за скоковете и при сериозни преходи по пресечен терен да връзваме на двоен възел и да режем краищата. :ph34r:

хм... два метра?

За тия канапчета ли толкоз са скита....аз имам още от ония въженца за маскировъчните мрежи, дет ги крадяхме от казармата.....

Ми то и с подобни канапчета се осигуряваме по високото. :D Чувал ли си за Йежи Кукучка?Човек с инвънземен опит,а загина защото си взел на старо въже шестица от пазара в Катманду. :ph34r:

Стигнахте ли до наздравето  :rolleyes:

които го задминаха имат ли право на глас?

Никой не вика :( Не че не надигаме чаши....

Ай, наздраве  :cheers:

които го задминаха имат ли право на глас?

Могат и на два гласа да пеят даже  :D

Ми то и с подобни канапчета се осигуряваме по високото. :D Чувал ли си за Йежи Кукучка?Човек с инвънземен опит,а загина защото си взел на старо въже шестица от пазара в Катманду. :ph34r:

Не го знам....лека му пръст :( Мисълта ми беше, че може да се поразровиш из военните, имат таквизи финдифлющки бол.

Не го знам....лека му пръст :( Мисълта ми беше, че може да се поразровиш из военните, имат таквизи финдифлющки бол.

А,уредих се аз.

Ай, наздраве  :cheers:

Могат и на два гласа да пеят даже  :D

Кат си рекла.....па и не ща много навиване ;)

По-убу бръснато коте, отколкото проскубано....

бе, друго си е да скубеш  :ph34r:  :D

p.s наздраве - денят за мен приключи

Начи не съм закъсняла  :D

Тц-времето бързаше. :D

Наздраве,пък като се нарисуваш,ще ни поканиш на изложба. :D

Кат си рекла.....па и не ща много навиване ;)

Е имах си хас и да се дърпате  :D

Тц-времето бързаше. :D

Наздраве,пък като се нарисуваш,ще ни поканиш на изложба. :D

Бива, бива  :whist:

Оказа се,че с Бероеца сме ценители на картини. :cheers:

:cheers: То и от платното си зависи ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.