Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

Едно време бех у едно туристическо дружество и често с нащи алпинисти, ходехме да се запиваме у едно заслонче на Мъглижките скали.....

пък ние един път мъкнахме една диня плюс съответните прибори нагоре по един баир че да я изядем горе на чуката

и най-голямата диня избрахме

малееееееееееее........... как тежеше тази диняяяяя

не е истина просто :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

пък ние един път мъкнахме една диня плюс съответните прибори нагоре по един баир че да я изядем горе на чуката

и най-голямата диня избрахме

малееееееееееее........... как тежеше тази диняяяяя

не е истина просто :D

Сетих се откъде идва враждата между Юда и Исус... :D

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Те заслоните са главно затова,аркадаш... :D

Аз съм воден турист :) Бех де, не съм са качвал на каяк от 10 години сигурно...Ама нема забравя на едно годишно събрание у дружеството как всички поред са хвалиха: Алпинистите кой камък качили, пещерняците у коя дупка са са навирали, колоездачите колко гуми са пукнали...., а нащо председател извади един голям кочан с кръчмарски бележки и вика: -Нема казвам в кои вади сме цапали, ама глейте, що нещо  сме опукали по кръчмите :D

обаче утре е петък - кеф :)

Аз съм воден турист :) Бех де, не съм са качвал на каяк от 10 години сигурно...Ама нема забравя на едно годишно събрание у дружеството как всички поред са хвалиха: Алпинистите кой камък качили, пещерняците у коя дупка са са навирали, колоездачите колко гуми са пукнали...., а нащо председател извади един голям кочан с кръчмарски бележки и вика: -Нема казвам в кои вади сме цапали, ама глейте, що нещо  сме опукали по кръчмите :D

не се ли пускаш на дунавската регата? :rolleyes:

не се ли пускаш на дунавската регата? :rolleyes:

Пускал съм се на всичките етапи.От Инглощад до Силистра, а една година няколко човека продължихме до Сулина...Иначе регата се казва ТИД, голям купон е :)

Пускал съм се на всичките етапи.От Инглощад до Силистра, а една година няколко човека продължихме до Сулина...Иначе регата се казва ТИД, голям купон е :)

знам че така се казва ма кат не те знам колко си в час :D

знам че така се казва ма кат не те знам колко си в час :D

За каяци съм у час аз :)

тцъ, туй с водния туризъм ми идва много мокро и комарно

пък и идеята земята да е на два три четири метра под теб определено не ме кефи

Аз в Камбоджа, по какви палми съм се катерилаааа, тръгваш от долу лято, като стигнеш горе - зима ! Замръзнали фурми съм брала  :D  :D  :D

Кат помня, с кви каяци бехме....едни Колибри....всички ни се смееха, чак едни германци ни подариха техните стари лодки Пух, та после се фръцкахме и ни завиждаха :)

Аз в Камбоджа, по какви палми съм се катерилаааа, тръгваш от долу лято, като стигнеш горе - зима ! Замръзнали фурми съм брала  :D  :D  :D

ама колко метра ти бяха връзките на патъците?

кво беше туй интелект ?  :ohmy:

лоша дума

Апропо - на кой етаж сме  :rolleyes:

аз съм на третия :whist:

тренирам да пиша фуклЮ с ьо

:P

Отивам да вечерям аз, че на винцето му е мъчно за мен....А за след тва, имам едно арменско коняче "Арарат", дет си го купих от Берьозката....Ех, що не е петък днес.....

тренирам да пиша фуклЮ с ьо

:P

Тиии, имаш нужда  :D

Аз съм на черешата :ph34r:

Чакай ни там, еййй  :whist:

На четвъртия.

Давай, че още имаме до черешата  :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.