Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

Тука ще ни издави... :ph34r: Покайте се,грешници,идва Потопа. :ph34r::shock11:

А тък не вали. Навън е хладничко, боблачно, но не вали
  • Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сетих за един виц...Зайо спечелил от тотото и Кума Лиса са присламчила:

-Зайко, ай да ма земеш за гадже, знаеш ли ква тясна cenzured имам

А заека и рекъл:

-Ся съм богат, ша си намеря гадже с голяяяяяяма и широка cenzured...

... допълнителни заседания и броене на бюлетини...

Така ли му викат вече,Док? :eek: Баси,не знаех... :D

Те по тва време са прибират по родните села и паланки :clown:

ъхъ ти тъй си мислиш - още не са изчезнали

сега ламите опустошават хипермаркетите, да има ко да ядат че там нема нищо

Сетих за един виц...Зайо спечелил от тотото и Кума Лиса са присламчила:

-Зайко, ай да ма земеш за гадже, знаеш ли ква тясна cenzured имам

А заека и рекъл:

-Ся съм богат, ша си намеря гадже с голяяяяяяма и широка cenzured...

Видях ти интересите в подписа,та се сетих за един чукча,дето обичал да прави бррррр... с пръст по устата.

Седи си той в хотелска стая с две легла в хотел "Самоков",седи си на леглото и си бръмка.

Обаче настаняват на другото легло едно страшно гадже.

На гаджето му писва да слуша бръмкането и му изкрещява:

-Млъквай веднага бе загубеняк!Отивам да се къпя и а съм те чула да бръмнеш,а съм те размазала.

Взима си шишенце от минибара и се топва във ваната,а нашият човек седи тихо на леглото и гледа тъжно.

Мацката излиза на кеф,тръгва да сваля хавлията и среща тъжния копнеещ поглед на чукчата.Усмихва се:

-К'во бе,иска ли ти се,а?

-А-ха.

-Добре,хайде един път набързо...

-Брр...

Хайде и аз тук да седна до мислителите.

Публикувано изображение

Днес проведох осмислен ден. Купих си нова перална LG. Има монитор и като изпере изпълнява разни парчета на Моцарт, Чайковски и там по избор. Чакам някакъв машинист да дойде да я разпечати и след него друг, който да ме отърве от турския китук. Та леко и този месец се разминах с клавесина. Подариха ми вентилатор, голям колко масата за VIP-гости. Става като мине някоя другарка с пола да го пускам, иначе така менингит не ми мърда.

Сидит чукча на льдине, смотрит в даль: - Порохода плывёт...Геолога едет.. Будет водка много пить... женщин наших трахнут Пауза. - Экспедиция, называется.....

Мисля да посготвя нещичко и после ще намина да видя .........дали сте слушкали и вий дали сте папкали :ph34r:

• Автор

Мисля да посготвя нещичко и после ще намина да видя .........дали сте слушкали и вий дали сте папкали :ph34r:

В момента готвя, но ако не готвех щях да избягам в комшиите - верно навън е някакъв страшен потоп (както казаха по-горе пишещите).....

В момента готвя, но ако не готвех щях да избягам в комшиите - верно навън е някакъв страшен потоп (както казаха по-горе пишещите).....

при нас вече изгря слънчицето даже

• Автор

понамаля, но страшна тъмница.....

имаш предвид високо над облаците?

понамаля, но страшна тъмница.....

ти си сигурно на първия етаж!

• Автор

ти си сигурно на първия етаж!

Аха, плюс 4.....

Само да ми станат дробчетата, да си сипя една чашка кехлибарено и в душата ми ще настане такъв пек......

имаш предвид високо над облаците?

не, и облаците се разсеяха - при вас дойдоха хъхъ

траекторията ми след финиширането на работния ден беше следната: пазара, кауфланд и да купя прясно мляко и сирене от чичото

прехраната за следващата седмица е осигурена

за момента на печката са две тенджери прясно мляко /едната е за подквасване/ плюс тенджерата със шийките на котарака

за вечеря ще се консумира свински дроб на фурна плюс салатка доматки плюз вино за отрудената родителка

В резюме-Емчо и Вейдъра си мислят за задници,а новата министърка е готина,ма в циците се е метнала на баща си. :ph34r:

аз се интересувам от осветителната страна на задниците и кой в кой задник е по-тъмно

п.п. сещам се за един виц за поручик Ржевский ама ме мързи да ви го превеждам

Към - правилно си понял :D Тук най-сетне приехме дневния ред и действаме по него.Лошото е , че ме набутаха в комисията по избора, и ще се наложи да учавствам в допълнителни заседания и броене на бюлетини.Мхк.Добре, че се топнах в басейна, защото ще предстои усилена дейност.

прецакаха те, а? :rolleyes:

Аха, плюс 4.....

Само да ми станат дробчетата, да си сипя една чашка кехлибарено и в душата ми ще настане такъв пек......

аз ку чакам мойте дробчета да станааааат

ей сега си сипвам чашката винце и започвам да вилнея в куфнята

не, и облаците се разсеяха - при вас дойдоха хъхъ

смешно ти е на тебе,3 часа немаше ток днес,и както е тръгнало отново скоро пак ще го спрат....чекай да видиш на кво се натъкнах днес сутринта,напрау ми прескочи сърцето

аз ку чакам мойте дробчета да станааааат

ей сега си сипвам чашката винце и започвам да вилнея в куфнята

мойте  дробчета и бели ,и черни ги опраих още преди 10 години,вече ги не чакам,само им доливам масълце от време на време

• Автор

Още ли не сте сготвили, кво са моткате, а? :angry:

Готова съм, чекам народа и си сипах Загорчица за да ги чекам с кеф.....Споменавам ви със здраве.....

Още ли не сте сготвили, кво са моткате, а? :angry:

Свинския дроб е във фурната, картофките се задушават с краве масълце, млякото е сварено и чакам да се охлади за да го подквася, шийките на Свинчо са сварени

чакаме...............

с пълна чаша

Готова съм, чекам народа и си сипах Загорчица за да ги чекам с кеф.....Споменавам ви със здраве.....

айде, да си жива и здрава :)

п.п. и накиснах един боб за утре

• Автор

п.п. и накиснах един боб за утре

Предвид промените в плана за утре и спестените ми пари за воаяжа се чудя дали да не си купя пинчерче....Това го обмислям от миналото лято от което автоматично следва, че съм достигнала до ниво в което искам да си разваля рахатлъка и да слугувам на нещо или някой....

п.п. Утре имаме панаир за гълъби и дом.любимци....

Предвид промените в плана за утре и спестените ми пари за воаяжа се чудя дали да не си купя пинчерче....Това го обмислям от миналото лято от което автоматично следва, че съм достигнала до ниво в което искам да си разваля рахатлъка и да слугувам на нещо или някой....

п.п. Утре имаме панаир за гълъби и дом.любимци....

в смисъл куче ли? :ohmy:

нали имате коте?

• Автор

нали имате коте?

Котето след Коледната ваканция се прибра във Варна и вече е осиновено от некви немци....Гледахме го само да Коледа понеже завода се обезлюдява...

п.п.Сериозно се замислям за кученце.....

Котето след Коледната ваканция се прибра във Варна и вече е осиновено от некви немци....Гледахме го само да Коледа понеже завода се обезлюдява...

п.п.Сериозно се замислям за кученце.....

бе мноу рано взе да откачаш......................

аз се интересувам от осветителната страна на задниците и кой в кой задник е по-тъмно

п.п. сещам се за един виц за поручик Ржевский ама ме мързи да ви го превеждам

Ясно,Емчо ще става пещерняк. :D

А вицовете за поручик Ржевский не са интересни преведени. :D

БЕгам с чашата в кухнята да пържа кюфтета. :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.