Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

това само времето го лекува :whist:

Времето отваря всички стари рани... :ph34r:

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Времето отваря всички стари рани... :ph34r:

и това е вярно

ти прочете ли какво ми се случи в четвъртък?

Редактирано от emmi (преглед на промените)

С Юлиян ли?

ъхъ

направо ме разлюля из основи

хапнах, пийнах, динозаврите се прибраха /динозавър1 пак е с нова книжка - купила си я е след английския/, вече мога да подремна

Умишлено и много внимателно избягвам да мисля за такива неща.То никога не съм готов да се обръщам назад,но когато нещо ме обърне внезапно-направо ме разбива...

Умишлено и много внимателно избягвам да мисля за такива неща.То никога не съм готов да се обръщам назад,но когато нещо ме обърне внезапно-направо ме разбива...

Внимавай , че като не гледаш назад-да не те изненада нещо от там, че разправят ... че боляло Мхм Тук пак се караме. Три гласувания, три протокола, броиш бюлетини като атлас:( А като говорихте за цени - в Боровец кафето е 2-2,50 лв, бирата - по. 3. В царска бистрица - кафето е 0,80, чаят- 0,50, бирата -1,50 :) P.s Ако караниците продължат - мисля пак да хвана гората. P.s Гората е хубаво нещо . Установих лично защо толкова те тегли към нея. Най - ми допада тишината, уханието на чам, примесен с хумус и цъфнали цветчета, под теб земята леко пружинира от дебелия килим иглички, чуват се само тук-таме птички и никаква човешка реч.... Невероятно зареждащи със спокойствие място

От гората почва.Първо там усещаш спокойствието.Лятна гора.Единични лънчеви лъчи,сенки и полусенки.Мирише на бор,цветя и пръст.После каменисти пътеки водещи нагоре,после през клек с корени като змии,после миризмата на напечени от слънцето и покрити с лишеи скали...Гледки на върхове и изсечени като с гигантско длето долини и циркуси,от които ти спира въздуха.Ставаш абсолютно сигурен,че си жив.Нирваната е вечер,докато пушиш последна цигара,пийваш си от плоското шишенце и гледаш залеза над върховете на километри от хората.Нощем,преди да заспиш,докато сврян в чувала гледаш най-големите звезди които можеш да си представиш.И сутрин,докато изтръпнал от студа си правиш първото горещо кафе на дъртия примус,палиш първата цигара за деня и гледаш как върховете стават алени от изгрева,а птиците пощуряват.

Страхотно е Док.

...на хижа Мусала-също не.За пет кинта можеш да пиеш кафе, да се наядеш и да пийнеш бира...

Може да се е променило положението. Но миналата година се оказа, че нек'ва мутра е взела хижата и ме шокираха с цени от 3 лева за чай :( То и на ястребец за 3 лева ти даваш пластмасова чашка втора употреба. Шкембето беше 12 или 15...

Редактирано от badsector (преглед на промените)

поспах

ко става? док още ли брои? :rolleyes:

набрала съм и вишни за вишнев сладкиш

ще го забъркам след малко :whist:

прекалих с маслините и ся не мога да спра да пия вода .... :mad:

прекалих с маслините и ся не мога да спра да пия вода .... :mad:

смени водата с мастика и ще ти мине

качи ли снимките

не съм , нещо ми стана с пикасата , и ............ся докат схвана новото у нея .......ша мине време :mad:

• Автор

поспах

Сега ставам  :(  - кво ще правим довечера......?

мисля да си остана все така тъжен и тази вечер

Сега ставам  :(  - кво ще правим довечера......?

шъ спим, кво :whist:

мисля да си остана все така тъжен и тази вечер

щом те влече..................

• Автор

шъ спим

:ohmy: абсурд - търся интересни филмчета......Такваз глупост не бях правила от не знам си кога....

:ohmy: абсурд - търся интересни филмчета......Такваз глупост не бях правила от не знам си кога....

ела да ме видиш как в десет часа ще си се кротна като добро дете под юрганчето :whist:

• Автор

ела да ме видиш как в десет часа ще си се кротна като добро дете под юрганчето :whist:

аз ако заложа на бирата, знайш как ме приспива и немам никви проблеми със съня..... :lol6:

аз ако заложа на бирата, знайш как ме приспива и немам никви проблеми със съня..... 

две чаши вино гарантират здрав и спокоен сън тоже  :lol6:

• Автор

две чаши вино гарантират здрав и спокоен сън тоже  :lol6:

....значи при нас няма място за безпокойство..... :D

До тук изпити три халби бира. Сега предстои официалната вечеря за закриване на събора и гледам по масите има ве заредени ракии, вина и прочее благинки .... Мхк Мъка , мъка ..... А гледам има заредени три животни с рога на чевермета та и се въртят ли, въртят :lock:

• Автор

Само пияндета у тоя форум :lock:

...свивЪш ли как се надушваме? :line dance:

Салата от розови  домати,краставици,пресен лук,пресен чесън,копър,зехтин и оцет.

Прясно козе сирене.

А не пий де... :ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.