Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

Чи що мени питаш, питай тех....

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чи що мени питаш, питай тех....

нъл си експерт та рекух ша знайш политиката им

:D

нъл си експерт та рекух ша знайш политиката им

:D

Ми де да я зная.....тегля, сийдвам, не пиша коментари....Само дет не са научиха да слагат субтитрите в торента не ме кефи, ама пущат убави филмчета, дет ги нема другаде....

Нема ли да меткате голи цици по улиците, ми дращите из форумите :question:

Станахте ли? Айде успешен понеделник на всички, че и цялата седмица!

Станахте ли? Айде успешен понеделник на всички, че и цялата седмица!

от един час ровя в нета да търся всичките промени в наредбата за определяне на цени на земеделски земи

до тук имам три 

от един час ровя в нета да търся всичките промени в наредбата за определяне на цени на земеделски земи до тук имам три

Малко е! Още може! :D Приготви си 1 торба нерви и кофа кафе. Следобяда някъде ще имаш крайният резултат :D Евентуално :)

Малко е! Още може! :D Приготви си 1 торба нерви и кофа кафе. Следобяда някъде ще имаш крайният резултат :D Евентуално :)

кака ти, освен че е  симпатична, е и умна - огледах трите варианта които имам на наредбата и проверих кога са правени корекции в точките които ме интересуват /точките с коефициентите/ и ги сравних 

нямам нужда от другите промени :whist:

сега ще въведа в ескелската таблица данните за всеки имот от кадастъра и започвам да мъдря формулите че ще са с условие а аз тях не ги помня

д6бр4тр6 +*

26262662н10,123цнз //  

0а000000

6666666666666

добро утро ли чух ? 

хммм...

нека е добро, ама все още не знам де се намирам.

нещо ми се ***ва клавиатура ми се стурва -рестартирам цялата щайга за да се оправи.

д6бр4тр6 +*

26262662н10,123цнз //  

0а000000

6666666666666

добро утро ли чух ? 

хммм...

нека е добро, ама все още не знам де се намирам.

нещо ми се ***ва клавиатура ми се стурва -рестартирам цялата щайга за да се оправи.

е, къде се намираш..........

или си у вас в болницата

или си на работа в болницата

:whist:

е, къде се намираш..........

или си у вас в болницата

или си на работа в болницата

:whist:

все още - у нас,

лошото е, че след млако трябва да отида до ТАМ. обадиха ми се по телефона и се налага, въпреки, че съм в почивка. Да не говоримн, че преживях подслушване по телефона.

Мхм.

Баш както си пише по книгите - освен, че връзката беше адски лоша, и си чувах думите , установих, че мнрежата постоянно преминава от режим 3G в 2G ( всъщност целият разговор беше проведен в режим 2G ) .За всеки случай, викам си -може нещо MTEL да правят по мрежата си, може някопя близка клетка да е изключена, рекох да се обадя веднага след това на жена ми....Е - там всичко си беше наред.мрежата си беше стабилна 3G, нямаше прексъвания, нямаше телефонът сам да преминава от един тип крпитиране в друг , ехо и прочее шитни. А при разговорът с политическото лице -всичко това беше налице. Вероятно не подслушват мен, а него, и покрай него - и аз попадам в лога.Баси.

Да ти е честито Док!

А ти взе ли си изпита от оня ден ? ;)

Днес съм в почивка затова малко късно но Добър ден на всички.

Редактирано от tux (преглед на промените)

А ти взе ли си изпита от оня ден ? ;) Днес съм в почивка затова малко късно но Добър ден на всички.

Оу, да. 3-ка имам :P Остана още 1 изпит + 1 поправка от 1-вия семестър :) Види му се края. Ама тая година така го ударих през просто, че не истина. Ходя си на работа, в университета не се вескам, само за изпити и контролни. Нямам лекции, учебници, не чета... Тотална шапка на тояга съм...

Това е в следствие на ефекта от удъра с тухлата :)

Все пак ако не си преписвал и си заслужил оценката с която са те оценили пак браво.

Оу, да. 3-ка имам :P ....

ауч !!! 

веднага отивай и подавай документи и молба за явяване на изпит за повишение на оценката, ей !

с някакви извънредни трудови успехи и постижения да се похвалите? :rolleyes:

-Кво правиш?

- Ами нищо.....на работа съм.... :P

Само с глупости и проблеми се занимавам... Дали сега 25% отстъпка от миналогодишната премия за запалими и огнеопасни материали... Шефката на HR недоволна, че не й даваме продукт, който официално го няма и не е минала заповед за пускането му... Пускат запитвания без да са упоменали желаните рискове или застрахователната сума, но искат да им дадем цена... От агенциите задават глупави въпроси, станах като бюро Информация днес... Да, разни такива...
  • Автор

Много ми се работи кЪт няма деца......

Док пак се е снимал в традиционната поза Фъ :D  :D  :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.