Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

Вярвай ми,Док не е човека,който ще оспори ревокс като марка.Дори и след като ги прилапаха щудер. :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вярвай ми,Док не е човека,който ще оспори ревокс като марка.Дори и след като ги прилапаха щудер. :D

с кристална или динамична доза ? 

всъщност - няма значение. РЕВОКС е класика като изпълнение и качество на механиката. 

ако дозата не е счупена и emmi има къде да завре шасито - пращай и го.

Как ще имам нещо против бре ?!  :no-no:  

ужас.

с кристална или динамична доза ? 

всъщност - няма значение. РЕВОКС е класика като изпълнение и качество на механиката. 

ако дозата не е счупена и emmi има къде да завре шасито - пращай и го.

Как ще имам нещо против бре ?!  :no-no:

ужас.

хм, усещам как ще трябва да се ограмотя на тема грамофони.........

тези термини "шаси", "доза", че и "кристална доза"....................... :speak:

и къде се предполага да се завре едно шаси :ohmy:

добрютро :)

отивам на йога

няма само Док да ходи на балет :whist:

Шасито (корубата, кутията, демек целият като размер) трябва да го завреш някъде - етажерка или нещо такова. Сещаш се, че не е малко :) п.с. Добро ви утро! Ще работим ли и днес?

• Автор

Добро утро - разположих се на бюрото - два метра не ми стигат....Ставайте да я мятаме да не ни метнат нас.... :lol6:

... п.с. Добро ви утро! Ще работим ли и днес?

тц  днес почивка  :)

дубрутру

в прозореца ми е пекнало едно слънце безсрамно, още в пет и половина ме събуди, ама се повторих 

• Автор

Вилееееееееееееееееее :*  :*  :*

Цун бе Белиииии :*

днес ще айлякуваме ли ?

/гасимуси и думата която използвах/

• Автор

днес ще айлякуваме ли ?

Аха....

Аз избирам дестинация....

Меден месец няма да ме огрее, ама да склони поне на медена двудневка..... :line dance:

Бива, бива, хвала другарко - къде мислиш да отвлечеш половинката си?

Аз трябва да се занимавам малко с немския, утре съм на предпоследен урок, имам сто домашни, а и ще бъде твърде натоварен ден откъм работа. :D

• Автор

отвлечеш 

Ама как набара точната дума- точно отвличане ще е....Или изнудване.... :lol6: Пещерата Проходна за два дни с една нощувка по пътя някъде.....

Та то ти личи бееее терористка,  с терористка такава.

пък аз обмислям една обиколка по магазините за обувки /малииии колко мразя/

нямам нищо пролетно/лятно за обуване, освен едни токчета и маратонките

но вече се стопли и искам да излизам повече.

Този град е толкова красив и чист, има милион неща за гледане, прекрасни малки сладкарнички, бистра и много други където можеш да се разположиш удобно с книжка или кръстословица на кафе, или чаша вино и да си гледаш, да си глееееедаааа...

• Автор

има милион неща за гледане

Излизай, гледай, разхождай се и щракай на воля....

хм, усещам как ще трябва да се ограмотя на тема грамофони.........

тези термини "шаси", "доза", че и "кристална доза"....................... :speak:

и къде се предполага да се завре едно шаси :ohmy:

добрютро :)

отивам на йога

няма само Док да ходи на балет :whist:

Да, ама ние снощи свършихме с балета за този сезон и до есента сме в почивка, пък Вие си ходете и гърчете на йога -няма да ни пречите  :ph34r:

p.s. На "доза" си свикнала да казваш "игличка". "шаси" пък е самия механизъм на грамофона.Рамото, с диска, на който се поставят плочите, рамото на "игличката", електромотора.И , разбира се, това дето държи всички заедно. Сещаш ли се ? Щом Мики каза, обаче , че има само шаси, означава, че няма усилвател.Тоест - имаш грамофон, с кутията и всички работи, но на него нямаш копчета за усилване и намаляване на звука, нямаш нищо, освен самият механизъм.Трявба да имаш външен усилвател с колони, в който се включва шасито и получваш звук. 

Едно време качествената техника се правеше именно така-на модули, и всичко се включваше в усилвателя, от където излизаше звука.

Ех....

Да, ама ние снощи свършихме с балета за този сезон и до есента сме в почивка, пък Вие си ходете и гърчете на йога -няма да ни пречите  :ph34r:

p.s. На "доза" си свикнала да казваш "игличка". "шаси" пък е самия механизъм на грамофона.Рамото, с диска, на който се поставят плочите, рамото на "игличката", електромотора.И , разбира се, това дето държи всички заедно. Сещаш ли се ? Щом Мики каза, обаче , че има само шаси, означава, че няма усилвател.Тоест - имаш грамофон, с кутията и всички работи, но на него нямаш копчета за усилване и намаляване на звука, нямаш нищо, освен самият механизъм.Трявба да имаш външен усилвател с колони, в който се включва шасито и получваш звук. 

Едно време качествената техника се правеше именно така-на модули, и всичко се включваше в усилвателя, от където излизаше звука.

Ех....

ясно

малко от малко да се поограмотя

значи ако одобрите шасито на Мики ще трябва да си намеря усилвател с колони

а да не забравяме че зет ми е музикант и със сигурност може да ме снабди с усилвател и колони :whist:

• Автор

а да не забравяме че зет ми е музикант и със сигурност може да ме снабди с усилвател и колони :whist:

....бе ти сватба ли се каниш да дигаш? :lol6:

....бе ти сватба ли се каниш да дигаш? :lol6:

бе, мани, мани..............

ясно

малко от малко да се поограмотя

значи ако одобрите шасито на Мики ще трябва да си намеря усилвател с колони

да :) 

Мики трябва да види всичко ли му е наред, и ако да - препоръчвам ти да не се бавиш.

p.s. аз пък се заемам с поредното преинсталиране на windows за тези два дни,

да :)

Мики трябва да види всичко ли му е наред, и ако да - препоръчвам ти да не се бавиш.

и ще ви събирам на вечеринки с грамофон :D

Е що? Не ти ли писна?

Е що? Не ти ли писна?

идеята на quicJo е, че windows-ът, с който съм в момента е орязан и заради това не може да намери аудиото.

за целта трябва да пробвам с оригинална ОС. 

и бяло сладко .....  :shy11:

• Автор

и бяло сладко .....  

и ще танцуваме аржентински танга.... :lol6: Имам подходящи тоалети.....Ем, приготвяй клубните карти....

и ще танцуваме аржентински танга....  Имам подходящи тоалети.....Ем, приготвяй клубните карти....

и Док ще пафка меден тютюн :lol6:

• Автор

и Док ще пафка меден тютюн :lol6:

Има нещо очарователно в третата възраст - пък и ще се пенсионираме по едно и също време - горе, долу.... :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.