Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

До 10 в леглото с кафето и лаптопа, после препечени филийки с немско масълце....

Отивам на разходка из вестниците....

п.п.Сега ако имах пинчерче щях да  стана в 6 да го разхождам....Не да се търкалям до 10.... :(

два часа поработих - остават ми 76 нот.акта 

отивам да се помотая по битака, после ще мина да си купя прах за пране и бая за коса в карфура

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

До 10 в леглото с кафето и лаптопа, после препечени филийки с немско масълце....

Отивам на разходка из вестниците....

п.п.Сега ако имах пинчерче щях да  стана в 6 да го разхождам....Не да се търкалям до 10.... :(

ку решиш да смениш пинчера с друга порода,примерно неаполитански мастиф,мож мен да вземиш за сутришни разходки уе,кво ми е,ставам в 4-5,требе некой ме измоча,що не знам къде съм и кой докато се освестим,шиям обща храна,примерно вчерашните мекици,с айрян, само за лаенето требе да видим ко да измислим...и дали да си вдигам единия крак докат мочам...

два часа поработих - остават ми 76 нот.акта 

отивам да се помотая по битака, после ще мина да си купя прах за пране и бая за коса в карфура

от всичко това което изброи,съм сигурен че ще купиш най-много лазерен водомер...

• Автор

мож мен да вземиш за сутришни разходки

....единствения ми критерий е да си до килограм, най-много два да тежиш - немаш никви грижи - на външен вид не държа..... :lol6:

ку решиш да смениш пинчера с друга порода,примерно неаполитански мастиф,мож мен да вземиш за сутришни разходки уе,кво ми е,ставам в 4-5,требе некой ме измоча,що не знам къде съм и кой докато се освестим,шиям обща храна,примерно вчерашните мекици,с айрян, само за лаенето требе да видим ко да измислим...и дали да си вдигам единия крак докат мочам...

от всичко това което изброи,съм сигурен че ще купиш най-много лазерен водомер...

нямаш си на идея с какво се върнах

къдей Док - само той шъ мъ разбере

нямаш си на идея с какво се върнах

къдей Док - само той шъ мъ разбере

или лазерна мотика,или лазерен водомер,не на мен тия

....единствения ми критерий е да си до килограм, най-много два да тежиш - немаш никви грижи - на външен вид не държа..... :lol6:

ми начи покривам....килограм....на сантиметър горе долу се пада

на битака мяркаме един продава плочи. По десет лева плочата. И виждам един комплект в пластмасова кутия. викам му "Целия за колко ще го дадеш"

"Колко даваш?" - ми казва

"Е, ми, колко..... петдесет лева?" - мрънкам аз

"Ми, хубу" И стана пазарлъка.

Проблема е че аз се пазарих ей така от спортна злоба и с идеята да взема плочите за една приятелка която събира плочи и си има грамофон.

Обаче, в момента ,в който сложих предна лапа върху плочите /девет албума по две плочи/ и пинтилъка ме обхвана със страшна сила.

От една страна тез петдесет лева изобщо не ми бяха в програмата да ги харча - ето, Белинда отива с 30лв пък аз тръгнах с 300. А от друга страна ми свиди с адска сила да ги дам.

И от трета страна - аз нямам грамофон :D. Което е най-големия виц :D

И за да ги слушам ще трябва да си намеря грамофон. По възможност без пари. :D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

та се връщам със:

девет албума по две плочи всеки за 50кинта

едно портомоне за  динозавър2 за 2 лв.

капсули прах за пране - 22 кинта /на промоция 35 бройки/

една кофа сладолед - за 5 лева

два чифта дънки за динозавър2 по 5 кинта всеки /пак промоция/ - 10 лв.

общо похарчени - 89лв.

а ако си бях седяла на гъзъ вкъщи и си бях въвеждала таблицата ......................

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Отделяй плочите на "Крийм" и Джеймс Браун" и ще видиш

как бързичко ще си избиеш 50то лева в "Ибей" само ще ти кажа че си ударила кьоравото

Отделяй плочите на "Крийм" и Джеймс Браун" и ще видиш

как бързичко ще си избиеш 50то лева в "Ибей" само ще ти кажа че си ударила кьоравото

аз съм уникално стиснато вещоманче и нещо което е станало МОЕ вече няма вариант да бъде дадено на някой друг. Пък било то и за двойно повече пари.

сега ще си търся грамофон

че ти виж албума на джил дрискол - песните от Коса

на 3 от плочите не мога да прочета имената изобщо :( ,замазано ми е

а отвътре съдържанието провери ли?

мхмммм

всичко си е на място и е в перфектен вид

между другото тук из форума най-малко на 2-3 места съм срещал думата грамофон :) не е зле да поразровиш,хората ги ползват за усилватели като цяло май

на 3 от плочите не мога да прочета имената изобщо :( ,замазано ми е

дръпни снимката и увеличи 

Слиза от магистралата при Ябланица в момента

Кат рече Ябланица и ми се дояде халва....

Слиза от магистралата при Ябланица в момента

ще припаднеш като видиш с какво се сдобих

подозирам че ще спреш да ми говориш за известно време хъхъхъх

мхмммм

всичко си е на място и е в перфектен вид

мисля че винилово покритие се чисти най-ддобре с кадифе или плюш,не помня точно кое от двете беше

подозирам че ще спреш да ми говориш за известно време хъхъхъх

Емка си е купила лазерен Айфон пък,дофтуре

Емка си е купила лазерен Айфон пък,дофтуре

клюкар :D

плюш беше

Изобщо не си мисли да ги слушаш на някой боклук ! Съдейки по обложките - плочите са в перфектно състояние и само да си посмяла да ги развалиш ! !! За слушане си имаш mp3 и други методи . Запазени плочи с такова съдържание са рядкост дори и в днешно време , а да не говорим в бъдеще. Ти в момента не направила покупка, а инвестиция, затова не си и омисляй да ги въртиш на някой скапан грамофон и да ги развалиш ! Ще има бой, да знаеш ! А ако ти минават глупости през главата-подари ги на твоята приятелка, която със сигурност знае как да се грижи за тях.

клюкар :D

плюш беше

бе стига бе ,Емке,аз съм максимално дискретен

• Автор

....то аз припаднах, пък за него не знам..... :lol6:

ще припаднеш като видиш с какво се сдобих подозирам че ще спреш да ми говориш за известно време хъхъхъх

Направо щъ тъ банна от форума , тъй шъ знаеш !!! Аааааа .... ма ха !

....то аз припаднах, пък за него не знам..... :lol6:

Ужас, ужас някакъв !!!!! Дори и в момента, мислейки за emmi и покупката и, ми треперят пръстите, пишейки на мобифона, ами добре, че е спелчека , та може да ми разбирате какво пиша

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Автор

Направо щъ тъ банна от форума , тъй шъ знаеш !!!  

Банни я до живот - да ходи да се хвали на чужди места, дет ний няма да знайми.....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.