Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

Ехааааааа, мекицици :scared: идаааааааа ....Ама аз ги ям с айрян :rolleyes:

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Ехааааааа, мекицици :scared: идаааааааа ....Ама аз ги ям с айрян :rolleyes:

Айрян, сок от портокал, кола и бира имам - няма да съжаляваш....Избор голЕм.... :clown:

• Автор

А бозъ? 

:ohmy: тц... :(

• Автор

:get out: Убу де, ша мина и без бузъ :D

:friends1:

п.п.Наконтих се, отивам на кучешкия пазар, турих в портомнетУ само 30лв - дан зема да сА изкуша да купя нещо....А и наоколо няма банкомати....

Лифтът не работиииииии .... :(((((( Баси За наказание тръгвам по пътя пеша посока Царска Бистрица . Взех си една бутъйлочка минерала водица , сложил съм СУ очилата и ще разходя костюма

Лифтът не работиииииии .... :(((((( Баси За наказание тръгвам по пътя пеша посока Царска Бистрица . Взех си една бутъйлочка минерала водица , сложил съм СУ очилата и ще разходя костюма

По пътечката-четири часа нормално ходене,като първият от тях през гора-убийствено скучен и постен откъм гледка."Пътечката" на места стига размерите на четирилентово шосе,бъкано е с камиони,булдозери,прахоляк,сечища и кипи безсмислен труд.Природата е почти унищожена.

За тази цел нося едно айподче с два-три часа любима музика,иначе ми напира да псувам и да ритам камъчета...

мислех днес да отидем до Карлово за празника на розата , ама се успахме :mad:

По пътечката-четири часа нормално ходене,като първият от тях през гора-убийствено скучен и постен откъм гледка."Пътечката" на места стига размерите на четирилентово шосе,бъкано е с камиони,булдозери,прахоляк,сечища и кипи безсмислен труд.Природата е почти унищожена. За тази цел нося едно айподче с два-три часа любима музика,иначе ми напира да псувам и да ритам камъчета...

Абсолютно точно описание-стигнах до първото сечище.... и се върнах.В гората е супер - няма проблем, че съм с паркетните обувки, защото земята е покрита с дебел килим от борови иглички :) и се върви много приятно.Докато. Стигнах до едно място, което ми заприлича на полу-смутено, полу-спирка за камиони , полу-свидетелство за унищожението на гората . То есъщност гора там нямаше. :( даже ме беше гнус да снимам. Та се обърнах кръгом и след 30 минути ходене надолу седнах в Царска Бистрица да изпия едно мурсалски чайче :) Сега вече съм залата, къде дебатите са стигнали на ниво хващане за гушите :))

Сега вече съм залата, къде дебатите са стигнали на ниво хващане за гушите :))

Ти ги хващай за циците ве :clown:

мислех днес да отидем до Карлово за празника на розата , ама се успахме :mad:

Кат са заигравате по нощите, тъй ша са успивате сабахлян....

Абсолютно точно описание-стигнах до първото сечище.... и се върнах.В гората е супер - няма проблем, че съм с паркетните обувки, защото земята е покрита с дебел килим от борови иглички ...

Бъди нащрек, че като нищо някой може да ти турга динена кора под калеврите!!!

Бъди нащрек, че като нищо някой може да ти турга динена кора под калеврите!!!

Доде ли сезона на дините :eek:

Доде ли сезона на дините :eek:

Продуктово позициониране на Мастика ли докосва обонянието ми?

аз пък се завърнах

набрахме по една кофа череши за всяка къща /бях с братчедката/, бубонки, натъргах лук, откъснах и юзъм

кално е за земеделски процедури

а следобед го дават пак да вали

сега мисля да похапна, да пийна чашка антиоксидант и да подремна :whist:

като стана ще дозабъркам бобеца и ще заседна над екселската ми табличка :whist:

Доктора се е снимал точно както и предположихме: със слънчевите, очила, лулата, ръката на кръста..... :D  :D  :D

и паркетните патъци :D

Емке,някоя поза от "пилатес"-а ти лекува ли разбити сърца ?

Емке,някоя поза от "пилатес"-а ти лекува ли разбити сърца ?

това само времето го лекува :whist:

Ако някой ходи до Ястребец или хижа Мусала, да си приготви една по-солидна пачка с пари.

На Ястребец-да,в дясната чайна по пътя-не,на хижа Мусала-също не.За пет кинта можеш да пиеш кафе, да се наядеш и да пийнеш бира.

Доктора се е снимал точно както и предположихме: със слънчевите, очила, лулата, ръката на кръста..... :D  :D  :D

и паркетните патъци :D

:D:friends1:

:D:friends1:

видя ли го? :D  :D  :D

а, то ти го нямаш в списъка

ох, гледката е уникалнаааа

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.