Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

бе стига бе ,Емке,аз съм максимално дискретен

....то аз припаднах, пък за него не знам..... :lol6:

Направо щъ тъ банна от форума , тъй шъ знаеш !!! Аааааа .... ма ха ! Ужас, ужас някакъв !!!!! В момента ми треперят пръстите, пишейки на мобифона, ами добре, че е спелчека , та може да ми разбирате какво пиша

а обложките са абсолютно разкошни

то, като нямам грамофон само обложките зяпам хахахахахахахах

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

то, като нямам грамофон 

да си купиш нещо свястно без да се скрънзиш...... :tongue2:

А,а, а, а ..... :scared:

Дофтуре,сега както си набрал инерция от наклона,праву у Русчук и бой

Изобщо не си мисли да ги слушаш на някой боклук ! Съдейки по обложките - плочите са в перфектно състояние и само да си посмяла да ги развалиш ! !! За слушане си имаш mp3 и други методи . Запазени плочи с такова съдържание са рядкост дори и в днешно време , а да не говорим в бъдеще. Ти в момента не направила покупка, а инвестиция, затова не си и омисляй да ги въртиш на някой скапан грамофон и да ги развалиш ! Ще има бой, да знаеш ! А ако ти минават глупости през главата-подари ги на твоята приятелка, която със сигурност знае как да се грижи за тях.

алоууу, да ти изглеждам на олигофрен????

търси се грамофон обаче

п.п. а оня имаше ЦЯЛ кашон плочи

не ми се мисли какви други неща е имал

Дори и в момента, мислейки за emmi и покупката и, ми треперят пръстите, пишейки на мобифона, ами добре, че е спелчека , та може да ми разбирате какво пиша

и аз тъ обичам :)

ай, каня те на битака да ровим :whist:

• Автор

и аз тъ обичам 

предвид нещастието което ни причини дружно на целия форум  :lol6: отивам да си взема душ и се оттеглям в покоите си с Антонио Бандерас  и "Атентатори"....Ще се появя за следобедното кафе.... :(

предвид нещастието което ни причини дружно на целия форум  :lol6: отивам да си взема душ и се оттеглям в покоите си с Антонио Бандерас  и "Атентатори"....Ще се появя за следобедното кафе.... :(

аз се наспах

изядох една чиния череши и сядам да избивам парите за плочите и да напечеля за грамофон

моите ги открехнах на вълшебството "Палачинка със сладолед" - само чувам как се отваря фризера и как се трака с чиниите :D

аз се наспах

изядох една чиния череши и сядам да избивам парите за плочите и да напечеля за грамофон

моите ги открехнах на вълшебството "Палачинка със сладолед" - само чувам как се отваря фризера и как се трака с чиниите :D

динозавър да си на днешно време.....

Нещо за до.... :wub:

има да....за дооформяне,оформя се протест срещу русенския битак

• Автор

Един филм изгледах, спах, кви са новините?

динозавър да си на днешно време.....

има да....за дооформяне,оформя се протест срещу русенския битак

Док ще напише манифеста 

след като спрат да му треперят ръчичките :whist:

Един филм изгледах, спах, кви са новините?

спах, събудих се, хапнах череши и творя екселски таблици

извадила съм едни пържолки гарнитура за боба довечера :shy11:

Така, отчетче за този Weekend: Петък вечер - Хванах една невероятна дъга и ѝ направих фотосесия, повече инфо във темата за авторски снимки. Наваля ме дъжд, напълни ми врата, издуха ме вятъра, телефона целият стана вир вода, но нищо, снимах я! - Имахме гости, за които бях забравил... Прецака ми се малко вечерта, ама карай, пак беше весело. - Колата почна много да тропа в предницата и да ме притеснява. Особено: Събота - Пътуване до Севлиево. Отиване и връщане за 1 ден. 4 човека, пълен багажник, пълен до горе резервоар. - Хич не я жалих количката, 120-140 km/h през целият път. - Едно много рисковано изпреварване в което от недооценка на ситуацията ме хвана "ножицата", обаче успях да се измъкна с много псувни към чукундура с/у мен, който не само не намали, ми даже и не се опита да завие волана. Сякаш искаше да се фраснем... Аз поне такива ги пазя... - На връщане от Севлиево излезнахме заедно с 1 микробус, се уцелихме, до София само се настигахме, изпреварвахме един другиго, с над 130 km/h и двамата. Неделя - Ремонт по предницата, оказа се, че рейката на волана е сдала багажа, тя и за това не ме слушаше на къде да върви. - Хлопченето се оказа от изпаднал болт на преден десен спирачен апарат. Сложен е нов. - Свирещият ремък е подменен. Сега колата спи на пътя. Като изключим задните амортисьори за смяна, че хич ги няма... А аз съм доволен от пътуването, имаше екшън, аз одавна не я бях изкарвал на дълго и си направих кефа, а и ползотворен Weekend от към снимки :P Сега: - биричка студена. - пържолка. - Филмче. Рапорт сдаден!

Сега: - биричка студена. - пържолка. - Филмче. Рапорт сдаден!

и в теб има нещо русенско....яжте броколи бе

• Автор

Бурята дойде и в мойто село..... :weather4:

всички да се явят за вечерна проверка

• Автор

ни мога - гледам премиерата по НОВА....

мисля да надникна оттатък сънчовите порти ..., ъм?? Лека нощ на всички, меки и леки сънища /или там каквото напипате кораво , все да е на хубаво/ :wink12:

Има ли трезви ? :clown:

Не.

Отчитам се!

мисля да надникна оттатък сънчовите порти ..., ъм?? Лека нощ на всички, меки и леки сънища /или там каквото напипате кораво , все да е на хубаво/ :wink12:

Лека и сладки!

ни мога - гледам премиерата по НОВА....

Коя?

:cheers:  Ади, чи са умираса водката на стъкло....

не е, бре.

ама съм поуморен лекичко, тъй че си допувам бирата и се трупясвам в кревата

наздраве :beer:

Не е, щото не я задържам дълго в шишето :) Се са каня ти препоръчам една комедийка, имаш ли регистрация в торент мастерс ?

Не е, щото не я задържам дълго в шишето :) Се са каня ти препоръчам една комедийка, имаш ли регистрация в торент мастерс ?

абе тия що са ме изтрили кат стана дума за тях а

баси глупаците баси

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.