Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

Продължавам да си пълня плеъра  :whist:

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

аз пък си търся грамофон

ако някой има излишен - да свирка

приемам подаръци

аз пък си търся грамофон

ако някой има излишен - да свирка

приемам подаръци

ня0а та25ва неща да т5 дава0е ! 

трябва т5 не 2а2ъв да е, а05 свестен гра06ф6н,

-.s. аз все 6ще 5нста35рва0 т5я 5д56тс25 неща

Док пак се е снимал в традиционната поза Фъ :D  :D  :D

де тъ1 / :no-no:

"трад5ц56нн6а/!!"  :shock11: 

а, а, а, аааааа ,,,,,,,,

ня0а та25ва неща да т5 дава0е ! 

трябва т5 не 2а2ъв да е, а05 свестен гра06ф6н,

-.s. аз все 6ще 5нста35рва0 т5я 5д56тс25 неща

де тъ1 / :no-no:

"трад5ц56нн6а/!!"  :shock11:

а, а, а, аааааа ,,,,,,,,

пак ти се бъгна ябълката :D  :D  :D

пак ти се бъгна ябълката :D  :D  :D

може някоя чакра да му е изпляскала

и таз ме кефи..."трад5ц56нн6а/!!"

може някоя чакра да му е изпляскала

и таз ме кефи..."трад5ц56нн6а/!!"

традиционно е думата :D

по повод последната му снимка - отново се е снимал с традиционно сложената ръка на кръста в закачлива стойка Фъ :D

замислих се,днес като е Ден на бикините,нема ли да проследим актуалните модни тенденции дали се спазват с некое пресно фото....

по повод последната му снимка - отново се е снимал с традиционно сложената ръка на кръста в закачлива стойка Фъ :D

телепатия ли имате вие двамата?...нивга не бих се сетил че е традиционно...въртеше ми се трандафори из глъвътъ :eek:

телепатия ли имате вие двамата?...нивга не бих се сетил че е традиционно...въртеше ми се трандафори из глъвътъ :eek:

нямаме, споко :D

нямаме, споко :D

на мен баба ми е казвала "кой си има "айфон" да си му бере гайлето"

е, замисли се малко: едната му ръка на кръста, с другата се е облегнал я на линейка, я на джип, я на мотор.... с какво да пише ми кажи?!?

че и правилно да го напише???? :D

е, замисли се малко: едната му ръка на кръста, с другата се е облегнал я на линейка, я на джип, я на мотор.... с какво да пише ми кажи?!?

предполагам с носа?

a, a, a .....

ужасТ ! 

писна ми от компютърни простотии днес - ще трябва да занеса цялата баба Пена в църквата да я наръси поп -държи се като урочасана значи

че той не пише през айфон, ами през леко побъркан декстоп компютър със собствено мнение по някои въпроси.

следвам съветите на умните хора от другата тема , инсталирвам, деинсталиравам, мажа едно, чупи се друго -и те така....

пак стана време за рестартиране.

виде ли че с носа пише?

Днеска ме питаха за застраховка на склуптора, направена от Лего, както и цял град със железница и други такива, също направена от Лего...

Днеска ме питаха за застраховка на склуптора, направена от Лего, както и цял град със железница и други такива, също направена от Лего...

Застрахова ли ги? :ohmy:

Застрахова ли ги? :ohmy:

Дадох оферта. Амааааа, може и някой да е подбил. Защото идваше запитването от Брокер, те работят с много компании. До края на деня не ми писаха да издам застраховката. Ако и утре не пишат - ясна е работата. Иначе дадох 20 лв. като цена. Де да знам! п.с. Като се замисля, може и аз да се поизхвърлих в цената... При положение, че застраховка на апартамент при нас, направо с всички рискове, при това с едни от най-добрите условия на пазара (ако не и най-добрите), започва от 27 лв на година... така като се замисля, можех да им предложа и 10 лв... ама късно, нали?

Вероятността да се потроши един апартамент, е много по-малка от тази за скулптурата на Легото....А кат съм чел за колко си застраховат циците и гъзовете, некви каки...... :ph34r:

Вероятността да се потроши един апартамент, е много по-малка от тази за скулптурата на Легото....А кат съм чел за колко си застраховат циците и гъзовете, некви каки...... :ph34r:

имаше виц (не го помня точно, но е нещо от рода на): Ако Бекъм си счупи крака ритайки задника на Джей Ло то обезщетението за двамата ще е по-голямо от външният дълг на Сомалия... Склуптората на легото е изложена в защитена стъклена витрина в центъра на столичен МОЛ зад допълнителна верига, ограничаваща посетителите и със жива охрана от минимум 1 човек през цялото време :D :D :D :D Още ли мислиш, че риска за един апартамент е по-малък?

Иде ми да се захапя за врата. В главата ми се върти една песен, а не знам как се казва...Прерових всичко на Любе, до което се докопах, а мойта песен...ниенте  :mad:

слушам "Пърпъл" на живо по телефона,директно от стадиона,да живеят телефоните :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.