Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за покупка на настолен компютър

Featured Replies

В предложената конфигурация от @NICHIRENSHU не е включена видеокарта. Момчето е написало, че иска компютър за игри.

Обща стойност - 799.60 лв. с ДДС

За монитора, повечето в ценовия диапазон 150-200 лв. /толкова предполагам можеш да вземеш за стария комп/ са еднакви, така че си го избирай "по красота" дето има една приказка. :D

Здравей. ..............

Колега а видео няма ли да му трябва за игрите на човека ?

Една забележка..........................

Това, че тия машини са като маркови все едно не си го казвал и не го казвай повече.

Нито поръчана от сайт нито от технобакалия няма да дойде с инсталирана ОС след като в цената не е включена такава лицензна и е се тая борбата ще е една и съща.

Обща стойност - 821.02 лв. с ДДС

Ако цената се окаже непосилна махате едната плочка памет и остава с 4GB което е напълно достатъчно и цената става 764.89 лв. с ДДС

Редактирано от pconline (преглед на промените)

Колега а видео няма ли да му трябва за игрите на човека ?

Това, че тия машини са като маркови все едно не си го казвал и не го казвай повече.

Нито поръчана от сайт нито от технобакалия няма да дойде с инсталирана ОС след като в цената не е включена такава лицензна и е се тая борбата ще е една и съща.

Обща стойност - 821.02 лв. с ДДС

Ако цената се окаже непосилна махате едната плочка памет и остава с 4GB което е напълно достатъчно и цената става 764.89 лв. с ДДС

Оф. Имах друго предвид. Писна ми, че все някой недоразбрал.  Естествено, че няма да дойде с инсталиран софтуер. Но пък ще дойде с възможност да се инсталира тоя софтуер, а не в последствие да се чуди човек как да си включва интернета, след като няма DVD  устройство и не може да си инсталира драйверите от диска на дъното. Освен това исках да кажа, че това е труд - независимо дали сглобяването и последващото тестване на конфигурацията или добавката на софтуер. Така, че надценката е оправдана при положение, че няма да загубиш два часа да свързваш кабелчета и след това вероятно още доста време да стартираш конфигурацията, ако не си се занимавал преди това с тия работи. А времето е пари. Не съм професионалист като теб, но ми се е налагало да сглобявам конфигурации на познати. Е, аз губя толкова много време, че ако работех нещо друго, а не правех услуги, щях да си изкарам поне стотина лева. Затова и не разбирам логиката - дай да си го направим сами. Ами нали за да си го направим, се трудим и губим ценно време? Вместо да почиваме или да свършим друга полезна работа, ние все едно даваме пари за сглобяване на конфигурацията си, но чрез пропуснати ползи от загубеното време. А за марковите компютри...искаш да кажеш, че лъжат в ТП? Е като лъжат, нали има разни комисии за защита на потребителя? Значи може да има марков лаптоп Acer,  а не може да има подобен настолен компютър? Нещо ми се губи логиката, освен ако не намекваш, че се правят далавери и там. Друг е въпроса колко е актуална дадена конфигурация. Щото по Нова година избирах лаптоп в ТП  и единственото ново, актуално, бързо и на отлична цена, бе един лаптоп на Acer. Всичко друго бе застояла стока на висока цена. Но това е съвсем отделен въпрос. Защото аз днес мога да напиша една конфигурацийка, но утре с излизането на Haswell  и LGA1150  всичко да се обзсмисли. Както излизането на GTX 770  промени доста нещата на пазара. Оняденшните конфигурации днес може да не са актуални, но е важен принципа. Марковото си е марково, сглобеното в мазата си е сглобено в мазата. Но забележката ми изцяло бе свързана с това, че се пишат уж равностойни конфигурации, само дето не могат да се подкарат, щото нямат нито мишка, нито клавиатура, нито пък DVD  за инсталация на драйверите. Не ме питай, как инсталирах моя интернет, след като нямам драйвери за лан картата, за да изтегля драйвери :P Добре, че имам друга щайга, но тя по принцип си нямаше интернет, но поне си имаше DVD  устройство, та от там на флашката и така нататък. Изобщо, куп проблеми и загуба на ценно време, което пък от своя страна е пари. 

Едно предложение и от мен:

Обща стойност - 832.26 лв. с ДДС - Количка - „орязано“ от твърд диск, малко от рам, която е достатъчна, след време още една плочка. Имаме си добра видеокарта, която е с около 10-15 по-слабо-производителна от HD7850. Кутия и захранващия блок са достатъчни. 

Може да вземем следната кутия, ако имаме налични 50 лева. и да сменим захранващият блок:

PSU CM B500W
Floston ATX, Midi Tower, EXCORDO 

С тях цената става: около 840 лева.

Поздрави и успех! 

Редактирано от Masterplay (преглед на промените)

Оф. Имах друго предвид. ...............

Acer не е от сериозните марки за РСта, и при Acer и при Gigayte се плаща по-висока цена уж заради марката, а да не говорим за другите като Neo, TurboX и т.н. това са марки на нашенски асемблатори и при готовите конфигурации се гони цена и в конфигурацията да има фрапиращи цифри като видео с не знам си колко рам ама смотано и половината от нея шерната. Дал съм конфигурация която си има всичко и е по-добра от готовите. Ако помолиш в Никем да ти я сглобят мисля че е безплатно но не очаквай някой да направи тестове, не веднъж е коментирано. В техно бакалията айде Acer-а вероятно е минал тест щото се прави в завод, но всичко друго ...... едва ли. Кутията която съм предложил си е толкова добре опакована, че ако някой нарочно не скача върху кашона или не го хвърлят от камиона направо няма какво да и се случи на конфигурацията, а дори и да се имаш гаранция и от двете места транспортния риск е еднакъв.

Оф. Имах друго предвид. Писна ми, че все някой недоразбрал.  Естествено, че няма да дойде с инсталиран софтуер. Но пък ще дойде с възможност да се инсталира тоя софтуер, а не в последствие да се чуди човек как да си включва интернета, след като няма DVD  устройство и не може да си инсталира драйверите от диска на дъното.....

Бля-бля-бля-бля. И на мен ми писна да слушам глупостите ви? Човека каза, че има стара машина нали така? Също така, ако има проблем с драйверите (НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА СВЕТА?!) сигурно е това.... Ще викне някое негово приятелче (както теб и мен са викали и другите колеги за една чаша сокче) ще му ги качи на флашка и ще ги инсталира?! Или пък ще свали само тези за лан-а и другите ще ги свали от официалния сайт.... ДА ама пък тоя човек ако му инсталират Windows 7 доколкото знам повечето драйвери се инсталират от Windows update? И този който ще му инсталира Windows-а би трябвало да може да му инсталира ГЛАВОБОЛНИТЕ драйвери? Та сега му кажи да отиде да си вземе готова конфигурация да го пре*бат едно готино с гаранцията, сумата на самата конфигурация пък и даже сигурно и е ГЕЙМЪРСКА висок клас с тая карта? И после ще пише, че му цепят игрите и да те видим тогава какво ще му отговориш? МИ КЛОКНИ СИ ЩАЙГАТА.... Да ама с това калпаво захранване в кутията още при пускането на машината може да изпуши защото не се знае колко години (века) е седяло в някой склад!

Редактирано от Just Human.. (преглед на промените)

Бля-бля-бля-бля. И на мен ми писна да слушам глупостите ви? Човека каза, че има стара машина нали така? Също така, ако има проблем с драйверите (НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА СВЕТА?!) сигурно е това.... Ще викне някое негово приятелче (както теб и мен са викали и другите колеги за една чаша сокче) ще му ги качи на флашка и ще ги инсталира?! Или пък ще свали само тези за лан-а и другите ще ги свали от официалния сайт.... ДА ама пък тоя човек ако му инсталират Windows 7 доколкото знам повечето драйвери се инсталират от Windows update? И този който ще му инсталира Windows-а би трябвало да може да му инсталира ГЛАВОБОЛНИТЕ драйвери? Та сега му кажи да отиде да си вземе готова конфигурация да го пре*бат едно готино с гаранцията, сумата на самата конфигурация пък и даже сигурно и е ГЕЙМЪРСКА висок клас с тая карта? И после ще пише, че му цепят игрите и да те видим тогава какво ще му отговориш? МИ КЛОКНИ СИ ЩАЙГАТА.... Да ама с това калпаво захранване в кутията още при пускането на машината може да изпуши защото не се знае колко години (века) е седяло в някой склад!

Предвид обстоятелствата, не е кой знае важно това CD/DVD устройство. Но идва време, когато човек иска да си инсталира оригинална игра, а не пиратски такива. Въобще колегата подхвана темата, че никой от форума почти не се замисля, че може да се закупуват оригинални игри. Освен това става дума за коректност от наша страна, въпреки, че искаме да влезем в даден бюджет и да сложим по-производителните компоненти. Трябва да спазваме и изискванията на даден автор пускащ теми за конфигурация. Въобще не е толкова забавно, да се прехвърлят данни /драйвери/ от USB стик от компютър на компютър. А иначе, не казвам, че трябва да препоръчваме и да защитаваме техно бакалиите. Колегата, точно това искаше да каже, че всичките техно-бакали, въпреки, че си имат „всичко“ нужно за инсталация на компютър, зависи от сглобената конфигурация, без софтуер. А тук повечето, гледаме само как да подберем частите и да „орежем“ от някой и друг компонент, дори в повечето случай не се предлага CD/DVD устройство.  Поздрави! 

Извинявам се не съм видял, че в постовете е споменал, че ще се използва за игри.  Но искам да обърна внимание на човека, че има и други варианти на пазаруване, да хареса една от конфигурациите  и да обиколи няколко фирми да му предложат цена за тях. В днешно време има доста малки магазини които работят на изплащане чрез кредитни фирми. Просто да не се набутва да купува конфигурации от технотата!

Предвид обстоятелствата, не е кой знае важно това CD/DVD устройство. Но идва време, когато човек иска да си инсталира оригинална игра, а не пиратски такива. Въобще колегата подхвана темата, че никой от форума почти не се замисля, че може да се закупуват оригинални игри. Освен това става дума за коректност от наша страна, въпреки, че искаме да влезем в даден бюджет и да сложим по-производителните компоненти. Трябва да спазваме и изискванията на даден автор пускащ теми за конфигурация. Въобще не е толкова забавно, да се прехвърлят данни /драйвери/ от USB стик от компютър на компютър. А иначе, не казвам, че трябва да препоръчваме и да защитаваме техно бакалиите. Колегата, точно това искаше да каже, че всичките техно-бакали, въпреки, че си имат „всичко“ нужно за инсталация на компютър, зависи от сглобената конфигурация, без софтуер. А тук повечето, гледаме само как да подберем частите и да „орежем“ от някой и друг компонент, дори в повечето случай не се предлага CD/DVD устройство.  Поздрави! 

Да но повечето оригинални игри вече не са на диск а се продават чрез STEAM! И има стара машина ако е толкова важна пустата записвачка 20 лева е мамка му... Ще се стиснат още 20лева и ще се вземе някаква.... Пък и самия автор решава дали му е нужна или не тая записвачка така че вместо да спорим той казва искам/не искам записвачка и това е ;)

Да но повечето оригинални игри вече не са на диск а се продават чрез STEAM! И има стара машина ако е толкова важна пустата записвачка 20 лева е мамка му... Ще се стиснат още 20лева и ще се вземе някаква.... Пък и самия автор решава дали му е нужна или не тая записвачка така че вместо да спорим той казва искам/не искам записвачка и това е ;)

Продават се, ама с какво се плаща? С чушки ли? Защото аз кредитна карта никога няма да взема. По-евтино ще ми излезе записвачката. Ей сега искам да си взема GRID 2,  ама заедно с нея ще трябва да купя и една записвачка, че и Сталкера от половин година не съм пускал. Но това е най-малкия проблем. По-гоемият е, че имам няколко диска със снимки, които няма как да пусна на тая щайга. Още по-голям проблем е както казах, че за инсталация на лан драйвери, ще трябва да се правят големи чупки. Не всеки има по два компютъра. дразнещо е. Аз мислех, че е малък проблем, но реално загубих часове.Това бе в защита на записвачката. Но първия ми пост ако забелязваш бе за това, че орязваш доставка, записвачка, мишка и клавиатура. И ако смяташ, че по тоя начин могат да се сравняват цените на две конфигурации, няма какво повече да добавя. Като ще сравняваме цени, нека сложим всичко от до. А дали трябва или не, си е проблем на купувача. Дори може да е предимство това, че ще се откаже от тия неща, които ще не ще биха му пробутали с готовата конфигурация. И не, не съм привърженик на готовите конфигурации и изобщо на покупки от Технополис, Техномаркет и тем подобни. Не, че няма попадения, но човек трябва да е много навътре в нещата, за да види правилната цена. Обаче не съм и привърженик на готовите, поръчани и сглобени конфигурации, които се друсат 200-300-500 километра в баничарките на Еконт и Спиди. Като ще е е поръчка  на изгодни неща по интернет, нека е точно поръчка на изгодни неща, а не на кутия, натъпкана с тия неща. Всичко се сглобява на място, но и човек трябва да си има понятие от тия неща. Иначе може да изпаднем в ситуацията на оня колега, дето махнал вентилатора си на видеокартата, щото охлаждането на процесора пречело. Чудя се, как пък не се е сетил да махне охлаждането на процесора, та да не пуска теми, защо игрите му са слайдшоу. 

Всеки сам си решава кое е изгодно за него. Но щом тук се пита за готова конфигурация, работата не е добре. Лично аз не се наемам да давам никакви съвети, защото от такива съвети няколко човека получиха неработещи конфигурации. На теб и мен е лесно да напишем 6-7 части. Ама да те питам, какво правиш като трябва да връщаш кашона обратно, щото не работи.  Затова всичко се взема поотделно, разоопакова се, сглобява се и така. Иначе отиваме в най-близкия магазин, сглобяват ни конфигурацийка на малко по-висока цена, плащаме си и за една ОС и готово. Ама мързела и незнанието означават пари. Знанието пък губене на време и пак пари. Всичко се плаща на тоя свят, включително евтинията. 

Acer не е от сериозните марки за РСта, и при Acer и при Gigayte се плаща по-висока цена уж заради марката, а да не говорим за другите като Neo, TurboX и т.н. това са марки на нашенски асемблатори и при готовите конфигурации се гони цена и в конфигурацията да има фрапиращи цифри като видео с не знам си колко рам ама смотано и половината от нея шерната. Дал съм конфигурация която си има всичко и е по-добра от готовите. Ако помолиш в Никем да ти я сглобят мисля че е безплатно но не очаквай някой да направи тестове, не веднъж е коментирано. В техно бакалията айде Acer-а вероятно е минал тест щото се прави в завод, но всичко друго ...... едва ли. Кутията която съм предложил си е толкова добре опакована, че ако някой нарочно не скача върху кашона или не го хвърлят от камиона направо няма какво да и се случи на конфигурацията, а дори и да се имаш гаранция и от двете места транспортния риск е еднакъв.

Да, прав си. Но знам как превозват стоките с Еконт примерно. За последно като получих монитора си, бе единствен в баничарката. И като казвам баничарка, значи наистина баничарка. А ако си карал или си се возил в баничарка ще трябва да знаеш, че празна друса ужасно дори на предните места. Да не говорим за товарното отделение. Отзад окачването нарочно е направено по-яко, за да издържа големи товари. И когато тая баничарка е празна или почти празна, не е никак добре за неопакования в специални опаковки хардуер. А в случая няма как поставения хард диск в евтината кутия да избяга вибрациите, особено ако е закрепен твърдо с болтчета. Та като получих тоя монитор, шофьора 3 пъти ме подканя да съм отварял кутията на място, за да съм видел дали е здрав. Викам му, няма как да не е здрав, нали е опакован. Той обаче не та не. е щом шофьора не си вярва, аз ли трябва да вярвам, че всичко ще е наред?

Продават се, ама с какво се плаща? С чушки ли? Защото аз кредитна карта никога няма да взема. По-евтино ще ми излезе записвачката. Ей сега искам да си взема GRID 2,  ама заедно с нея ще трябва да купя и една записвачка, че и Сталкера от половин година не съм пускал. Но това е най-малкия проблем. По-гоемият е, че имам няколко диска със снимки, които няма как да пусна на тая щайга. Още по-голям проблем е както казах, че за инсталация на лан драйвери, ще трябва да се правят големи чупки. Не всеки има по два компютъра. дразнещо е. Аз мислех, че е малък проблем, но реално загубих часове.Това бе в защита на записвачката. Но първия ми пост ако забелязваш бе за това, че орязваш доставка, записвачка, мишка и клавиатура. И ако смяташ, че по тоя начин могат да се сравняват цените на две конфигурации, няма какво повече да добавя. Като ще сравняваме цени, нека сложим всичко от до. А дали трябва или не, си е проблем на купувача. Дори може да е предимство това, че ще се откаже от тия неща, които ще не ще биха му пробутали с готовата конфигурация. И не, не съм привърженик на готовите конфигурации и изобщо на покупки от Технополис, Техномаркет и тем подобни. Не, че няма попадения, но човек трябва да е много навътре в нещата, за да види правилната цена. Обаче не съм и привърженик на готовите, поръчани и сглобени конфигурации, които се друсат 200-300-500 километра в баничарките на Еконт и Спиди. Като ще е е поръчка  на изгодни неща по интернет, нека е точно поръчка на изгодни неща, а не на кутия, натъпкана с тия неща. Всичко се сглобява на място, но и човек трябва да си има понятие от тия неща. Иначе може да изпаднем в ситуацията на оня колега, дето махнал вентилатора си на видеокартата, щото охлаждането на процесора пречело. Чудя се, как пък не се е сетил да махне охлаждането на процесора, та да не пуска теми, защо игрите му са слайдшоу. 

Всеки сам си решава кое е изгодно за него. Но щом тук се пита за готова конфигурация, работата не е добре. Лично аз не се наемам да давам никакви съвети, защото от такива съвети няколко човека получиха неработещи конфигурации. На теб и мен е лесно да напишем 6-7 части. Ама да те питам, какво правиш като трябва да връщаш кашона обратно, щото не работи.  Затова всичко се взема поотделно, разоопакова се, сглобява се и така. Иначе отиваме в най-близкия магазин, сглобяват ни конфигурацийка на малко по-висока цена, плащаме си и за една ОС и готово. Ама мързела и незнанието означават пари. Знанието пък губене на време и пак пари. Всичко се плаща на тоя свят, включително евтинията. 

Да, прав си. Но знам как превозват стоките с Еконт примерно. За последно като получих монитора си, бе единствен в баничарката. И като казвам баничарка, значи наистина баничарка. А ако си карал или си се возил в баничарка ще трябва да знаеш, че празна друса ужасно дори на предните места. Да не говорим за товарното отделение. Отзад окачването нарочно е направено по-яко, за да издържа големи товари. И когато тая баничарка е празна или почти празна, не е никак добре за неопакования в специални опаковки хардуер. А в случая няма как поставения хард диск в евтината кутия да избяга вибрациите, особено ако е закрепен твърдо с болтчета. Та като получих тоя монитор, шофьора 3 пъти ме подканя да съм отварял кутията на място, за да съм видел дали е здрав. Викам му, няма как да не е здрав, нали е опакован. Той обаче не та не. е щом шофьора не си вярва, аз ли трябва да вярвам, че всичко ще е наред?

Повечето игри на Steam можеш да вземеш така: Като си я поръчаш докарват ти листчето с кода плащаш им на ръчичка и всичко е окей. А Колкото до транспорта на компютъра... Той така и така ще му го доставят този компютър, та разлика почти няма.... И предпочитам да се бъхтя 3-4-5-6-7-8-9-10 часа да си инсталирам мрежовия драйвер отколкото да седя зад компютър за 500 лева, дал съм за него 800-850 и да се чудя ся "Тая игра ше ми тръгне ли поне на 800x600"? И дали ако натоваря видеото захранването няма да хвръкне през терасата

Повечето игри на Steam можеш да вземеш така: Като си я поръчаш докарват ти листчето с кода плащаш им на ръчичка и всичко е окей. А Колкото до транспорта на компютъра... Той така и така ще му го доставят този компютър, та разлика почти няма.... И предпочитам да се бъхтя 3-4-5-6-7-8-9-10 часа да си инсталирам мрежовия драйвер отколкото да седя зад компютър за 500 лева, дал съм за него 800-850 и да се чудя ся "Тая игра ше ми тръгне ли поне на 800x600"? И дали ако натоваря видеото захранването няма да хвръкне през терасата

Само дето и Steam  никога няма да инсталирам :) Иначе си прав за конфигурацията. Аз обаче бих постъпил по друг начин. Чисто и просто бих събрал два бона, ако толкова искам да ми вървят игрите ;) И това е решение, нали :) Ти ще се бъхтиш 10 часа, аз също, но оня дето за първи път вижда какво има зад капака на кутията и смята захранването за процесор, едва ли ще му е приятно :P  Ако искаш да я докарваме на приказки, давай нататък. Иначе прочети следното:

В първия си пост направих забележка, че се сравняват несравними неща - конфигурация без мишка, клавиатура, DVD  и доставка с такава, която ги притежава. Това бе главното в поста ми. Другото е спам и раздуване на локуми от колеги в тоя форум :)

Само дето и Steam  никога няма да инсталирам :) Иначе си прав за конфигурацията. Аз обаче бих постъпил по друг начин. Чисто и просто бих събрал два бона, ако толкова искам да ми вървят игрите ;) И това е решение, нали :) Ти ще се бъхтиш 10 часа, аз също, но оня дето за първи път вижда какво има зад капака на кутията и смята захранването за процесор, едва ли ще му е приятно :P  Ако искаш да я докарваме на приказки, давай нататък. Иначе прочети следното:

В първия си пост направих забележка, че се сравняват несравними неща - конфигурация без мишка, клавиатура, DVD  и доставка с такава, която ги притежава. Това бе главното в поста ми. Другото е спам и раздуване на локуми от колеги в тоя форум :)

Е едва ли от старата щайга ще продаде даже и клавиатурата и мишката :O DVD-то го приемам като нужно поне за сега докато колегата не каже, че му трябва/не трябва записвачка. И да писна ми да спамим глупости най-много да ни накажат :D

BB код:

Обща стойност - 858.66 лв. с ДДС

Доставка от София до офис на куриерската фирма в Пловдив около 35.00лв.

Пълна конфигурация без монитор и колонки!

Ако на автора не са му нужни клавиатура и мишка да ги извади от цената!

П.П. Възможно е доставката да е доста по-малка, не знам колко е верен каклкулатора!

Аз предлагам сега да се вземе добро дънце и процесор за сметка на  по-слабата 7770 , която за неговата резолюция ще му предостави комфортна игра!

Asus M5A97 LE R2.0, Socket AM3+

AMD FX X6 6350, 3900MHz, 14MB, socket AM3+, Box

Kingmax 4GB, DDR3, 1333MHz, PC10600

Hitachi Deskstar 7K1000.C 500GB, 7200rpm, 16MB, SATA2

Sapphire ATI Radeon HD7770 GHZ Edition, 1024MB, GDDR5, 128bit, DVI, HDMI, PCI-E

Thermaltake TR2 RX, 450W

Floston Excordo

Общо 855лв. като конфигурацията е с безплатна доставка!

Може да разгледаш графите за изплащането през 3 месечен период са и да прецениш , за колко време и коя сума ще бъде посилна за тебе!

Редактирано от playalistic (преглед на промените)

• Автор

БЛАГОДАРЯ ВИ на всички за дето ми отделихте от ценното си време за да ми предложите някаква конфигурация сега е мой ред да избирам коя от всички да избера

БЛАГОДАРЯ ВИ на всички за дето ми отделихте от ценното си време за да ми предложите някаква конфигурация сега е мой ред да избирам коя от всички да избера

Ще е хубаво да кажеш коя си избрал,защото ако има нещо за "коригиране",ще се коригира.

• Автор

ами хареса ми на playalistic конфигурацията

http://www.emag.bg/d-nna-platka-asus-m5a97-le-r2-0-socket-am3-product

http://www.emag.bg/procesor-amd-fx-x6-6350-3900mhz-14mb-socket-am3-box-product

http://www.emag.bg/pamet-kingmax-4gb-ddr3-1333mhz-pc10600-product

http://www.emag.bg/hard-disk-hitachi-deskstar-7k1000-c-500gb-7200rpm-16mb-sata2-product

http://www.emag.bg/video-karta-sapphire-ati-radeon-hd7770-1024mb-gddr5-128bit-dvi-hdmi-pci-e-product

http://www.emag.bg/iztochnikthermaltake-tr2-rx-450w-product

http://www.emag.bg/korpus-floston-atx-midi-tower-bez-iztochnik-cherna-excordo-product

само, че няма да е скоро взимането на нова конфигурация сигурно другия месец защото нещата се объркаха :( аз ще си я запиша де и когато имам възможност ще е тази ;) благодаря ви отново за отделеното внимание

Щом ще е другия месец събери още пари и ще имаш по-добрa.Относно конфигурацията - екстра е.Само,че тази кутия малко ми е съмнителна...

Редактирано от The Lone Wolf (преглед на промените)

Щом ще е другия месец събери още пари и ще имаш по-добрa.Относно конфигурацията - екстра е.Само,че тази кутия малко ми е съмнителна...

За тези пари кутията е екстра. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.