Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютър - 1600 лв - само кутия - игри

Featured Replies

naruto, признавам си, че винаги ме изненадваш с избора си на дънца!

Момчето ясно е казало в поста си, че държи на качествено изработено дъно, а това на MSI, което ти си предложил определено не е такова?

Ами представи си, че в един момент му щукне да прави райд масив на твърди дскове, а за това се изисква качествени контролери - такива липсват на това дъно, което си му предложил.

Аз не бих подценил и поддръжката на дъната при избора на нова конфигурация.Не смятам драйвърите за дънцата MSI за качествени.

За хард бих предложил ултрабързия твърд диск на Seagate - 1000GB SEAGATE Barracuda 3.5, 64MB, SATAIII 600 ST1000DM003 – (197/196 Sequential read/write)

Момчето ясно е казало в поста си, че държи на качествено изработено дъно, а това на MSI, което ти си предложил определено не е такова?

Ами представи си, че в един момент му щукне да прави райд масив на твърди дскове, а за това се изисква качествени контролери - такива липсват на това дъно, което си му предложил.

Аз не бих подценил и поддръжката на дъната при избора на нова конфигурация.Не смятам драйвърите за дънцата MSI за качествени.

За хард бих предложил ултрабързия твърд диск на Seagate - 1000GB SEAGATE Barracuda 3.5, 64MB, SATAIII 600 ST1000DM003 – (197/196 Sequential read/write)

Това дъно как е? http://nikem-bg.net/computer-components/ASUS-H87M-PLUS--H87-LGA1150

Редактирано от sando99 (преглед на промените)

Ще ти кажа как е - забравете за качествени компоненти и изработка при дъната от нисък клас!

Задавайте си такива въпроси: Колко трябва да струват компонентите? Колко трябва да струва изработката и накрая - За колко трябва да ми го прададат на мен?

Като си отговорите на тези въпроси сами ще може да правите правилна преценка при избора си.

Всеки прави покупка според това, как оценява себе си!

Ще ти кажа как е - забравете за качествени компоненти и изработка при дъната от нисък клас!

Задавайте си такива въпроси: Колко трябва да струват компонентите? Колко трябва да струва изработката и накрая - За колко трябва да ми го прададат на мен?

Като си отговорите на тези въпроси сами ще може да правите правилна преценка при избора си.

Така и не получих конкретен отговор на въпроса си :D

Какво искаш да кажеш нисък клас? Дъно се взима според нуждите , те и ако в "Б" серията набият всички екстри на сокета , сложат топ компоненти и силна захранваща схема - то според тебе каква трябва да е цената?

Ако няма да клоква се взима B/H дъно , или Z при желание за клок(тука вече трябва да се спре на добро дъно според цената и изискванията си)

Ако няма да клокваш ето един приличен вариант GB B85-HD3 /1150

Ама лично за мен този сокет е пълна боза сравнение със старите поколения процесори!

Качествено дъно,макар и без "U" е GB Z77X D3H,но е скъпо.Предложението за Asrock Z77 Pro 3 е добро (има и Virtu,както и No-"K";сега може да не иска да клоква,но желанията се променят,като понавлезе в материята) с i5 3470/3570.Поне Ivy ги знаем какви ла*на са,докато при Haswell не се знае Intel какво са омармаладили,та греят.Рам CL9-1600 MHz-нископрофилна,за да нямаш дерт с охладител,ако по-късно решиш да сложиш.Видео-на Gigabyte са добри,има и една,която трудно се намира Saphir HD 7870 XT-заслужава си;но тук нещата са от 300 до 1300 лв и няма да коментирам.Хард-WD Blue 1 TB,Seagate са по-бързи,ама...синият предлага най-добро качество,бързина за парите си.Захранване-Seasonic 520/620/650 Bronzе;SS Gold са супер,но и доста по-скъпи.Кутиите,които предлагам са евтини,но стават-писаната в предишните постове FD CORE 3000 и Thermaltake Commander MS-I.

Само гледай да не се опариш с 'бързия хард", че ги имам и двете ревизии. Втората е с намалени показатели. Когато купуваш обаче, никой хабер си няма какво продава. И ако наистина е нужен бърз хард, то едно помощно  SSD  върши отлична работа, та било то и за кеш, както е при мен. 

ПП: Само погледни в подписа ми колко харда съм навързал и все Сийгейти. Имам ги и още на другата шайга. Тоя с WD  да има да взема кое е качествено и кое си заслужава парите. 

Редактирано от Пламен Орешарски (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.