Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мразите в един човек?

Featured Replies

Какво най-много мразите (или не понасяте) в един човек?

Аз лично мразя някой да ми се прави на велик,да ми дава акъли за нещо от което не разбира даже и колкото мен и на 3-то място мразя лицемерието и лъжата!

• Отговори 99
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Склонността към клюки и интриги.

• Мразя хора които създават интриги и тормозят без причина хората както физически така и психически 

• Значи сексуален тормоз е разрешено...

Лицемерието,лъжата,егоистичността(макар че всеки човек сам по себе си е егоист,независимо малък или голям),избухливостта...Разбира се всеки човек има свой характер и ние,ако държим на този човек трябва да се примиряваме с характера му,но аз лично не бих била приятелка с такива хора!

Подкрепям ви изцяло и бих добавила:

най -много се ядосвам когато някой се прави на голяма работа,отнася се с теб като чили си никой,а всъщност той е въздохът под налягане.

На 1-во място лъжата! 2-ро мразя хората които са само възкух под налягане и само приказват! 3-то малко от малко егоистичността на човекът,но ако се замислим всеки малко от малко е егоист :down:

3-то малко от малко егоистичността на човекът,но ако се замислим всеки малко от малко е егоист :down:

<{POST_SNAPBACK}>

Така е,но не до такава степен,че да вредиш на тези около теб само и само ти да си добре.

Аз не харесвам посредствените хора, които не познават думата индивидуалност, не харесвам лицемерието и двуличието, плаша се от хора без грам чувство за хумор, дразня се от "всезнайковците", имам фобия от ревнивци... Но чак да мразя...това е силна дума, всеки си има някакви недостатъци все пак, просто се стремя да не общувам повече от неизбежното с такива хора

Най-много мразя, когато някой започне да се прави на нещо, което не е!!! Мразя лъжата и също така много се дразня някой като започне да парадира с нещо ( без значение какво е то... хубаво като си го има да си го има, но като почнат да се правят и супер много ме дразнят )

Редактирано от I`m_No_Angel (преглед на промените)

ПРОСТОТИЯТА И другото, което много АМА МНОГО МЕ ДРАЗНИ Е ЛИГАВЩИНАТА! СЪЩО И ДВУЛИЧНИТЕ ИЛИ ПЪК ПРАВЕЩИ СЕ НА НЕЩО ПОВЕЧЕ, ОТ КОЕТО СА.

Повечето неща, които не харесвам са вече изброени. Ами какво да ви кажа.. няма човек без недостатъци. Винаги ще се намери нещо, което не ни допада в другия или ни дразни. Но не това е важното. Омразата не трябва да я има. Важното е всеки да осъзнае недостатъците си и да се опита да се поправи (ако не заради себе си, заради другите). Дори и да не успее, трябва да опита. Останалото е въпрос на характер и навици.

Може и да повторя нещо..но най-много не понасям избухливостта у хората, страшно неприятно ми е като ми викат, цупят ми се или ми мрънкат за глупости. А и не само на мен - на който и да е! Друго нещо - лицемерието. Просто хората, който се стремят да се приобщят към всеки, не ми допадат. Обичам искрени отношения. Мога да добавя и лъжата, но на всеки му се налага да послъже понякога, дали ще е за добро или за зло, това не го решавам аз. Да не забравя - надутите и самозабраванковците не харесвам :)

Като цяло това, но по-скоро тези неща не ми харесват, чак да ги мразя - не, пазя си нервичките за други неща :P

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

Мразя неточността,простотията,навикването,подсвиркването по светофарите,яденето на баничка в трамвая....

навикването,подсвиркването по светофарите,яденето на баничка в трамвая....

<{POST_SNAPBACK}>

Това вече зависи от културата на човек.На тези явно им липсват първите седем години. :)

Това вече зависи от културата на човек.На тези явно им липсват първите седем години. :down:

<{POST_SNAPBACK}>

След всичко изброено мога да кажа само едно ... отмъщението и зависта.Които вървят ръка за ръка и са може би в основата на всичко останало което не харесваме в един човек. Ако ги нямаше светът щеше да е прекрасен.

Забравих да допълня - МАЗНЬОВЦИТЕ!

<{POST_SNAPBACK}>

Абе пич има ли такива хора аз досега не съм виждал такива чудеса

Мразя когато някой ми каже че правя нещо зле а всъщност не е така.Направо изпадам в истерия!

Аз не мразя никого, но просто има хора, в които няма какво да харесвам. Лицемерието, лъжата в името на собствената облага, алчонстта са качества, които не обичам в никого. За жалост в днешните дни е доста трудно да се намери истински човек, истински приятел, който няма да преразказва това, което си говорите насаме, който няма да говори зад гърба ти.

Аз по принцип не мразя,но има някои хора които са ми антипатични.И това са хората без чувство за хумор,също и не ми допат тези на които някои друг им е виновен а не намират вината в себеси и постоянно мранка.А да има друг тип хора кадето не са ми от любимите,но за тех не се сещам :Pbiggrin.gif

:bye:

PS:Приятен Ден/Вечер или сътрин :huh:

Абе пич има ли такива хора аз досега не съм виждал такива чудеса

<{POST_SNAPBACK}>

Знаеш за кои имам предвид. Мазници в преносния смисъл.

Много ги има :huh:

Много мраза хора който лъжат и тези който се правят на много важни

:down: По принцип 'мразя' е много силна дума, затова не мога да понасям лъжците, черногледите и вечно мрънкащи и оплакващи се хора. Ненавиждам и лицемерите, подмолните души, а също и повърхностните човечета. Много ме дразнят и комплексарите, позьорите и интригантите. Такива екземпляри са зачеркнати безвъзвратно от саписъка на Приятелите ми (ако въобще съм ги допуснала по някаква причина). Понякога се вбесявам на слабохарактерните и на тези без собствено мнение.
  • 1 месец по-късно...

Мразя е силна дума, но все пак да речем, че не ми допадат хората без воля, тези които се предават и не отстояват позицията си.

Мразя хората, които не държат на думата си.

Не ми допадат материалистите и хората без мечти.

:)

Аз пък мразя почти всички видове ирония, мноооооого дразнят

Аз пък мразя почти всички видове ирония, мноооооого дразнят

Иронията може да бъде чудесно защитно средство :)

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.