Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мразите в един човек?

Featured Replies

Mразя да ми зяпат в паницата.

• Отговори 99
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Склонността към клюки и интриги.

• Мразя хора които създават интриги и тормозят без причина хората както физически така и психически 

• Значи сексуален тормоз е разрешено...

Mразя да ми зяпат в паницата.

Не ти е лесно тогава. Нашенците много обичат да запят в паниците на другите :whist:

Много качества които не харесвам у хората изброихте, затова само ще добавя още едно, въпреки че то по принцип е присъщо на хората - нетолерантността. Ужасно се възмущавам когато хората се отнасят зле към някой или нещо, само заради това че е различно от тях/техните възгледи. Например цвят на кожата, любим отбор или каквото и да е подобно.

Изключително много мразя еснафщината - дребнави, търгашески, мижави помисли от сорта "абе аз ще си мръдна пръста да ти помогна, ама ти нали ще си ми задължен до края на дните си..."

Какво най-много мразите (или не понасяте) в един човек?

Аз лично мразя някой да ми се прави на велик,да ми дава акъли за нещо от което не разбира даже.

не ме учи да кашлям

И Също мразя тези който ако не стане това което искат става 3 - та световна

Самозаблудата... sad.gif Гаден е и фактът,че ние хората приемаме всичко за даденост,а сме толкова зависими от всичко... :speak:

Не мога да мразя,защото аз самата не съм перфектна, но не ми допадат хора - манипулатори; вечно недоволни и мрънкащи;такива които нямат цел в живота и мислят,че все другите са им длъжни за нещо.Също изпитвам непоносимост към хора,които не могат да си свършат една работа сами ,а все трябва някой да е до д....то им.А егоизъм и лицемерие според мен притежаваме всички,но в различни количества. Но много обичам хора,които се усмихват непрекъснато и излъчват положителна енергия,хора оптимисти. :whist:

Мразя ехидните усмивки!!!

мразя външната показност, надуването, лъжливата смелост и непризнатата слабост, лъжата,когато не е необходима и лицемерието.

може би това не е всичко, но другото може би ще го приема, защото не знам колко от тези лоши качества нося у самата себе си

• 1 година по-късно...

Много мразят тия хора ей.По-малко омраза :)

Глупостта - пример: В замунда - Къде е CD-key-а? Къде е Cd-key-а? А той е в... описанието на торента.

(Това ми хрумна сега...)

Да мразя - не, но не понасям от всичко най-много - лицемерието! За мен хора, неспособни да ти кажат това, което мислят в лицето са страхливци. Това качество у хората...направо ме подлудява. Аз лично се научих каквото имам да казвам, да го казвам право в очите. :speak:

И още нещо...наивността. Наивниците даже по-скоро ги съжалявам, защото не осъзнават как околните се възползват от прекалената им доверчивост.

Мразя-не,но не обичам да гледам черно под ноктите на някой.

Никого и нищо не мразя. Мразенето е присъщо на дребни мизерни душици и нищожества. Отвращават ме хора, които мразят. Туй чувство сигурно не е чуждо и на автора на темата, след като се е сетил да зададе такъв въпрос - "какво мразите", а не "мразите ли".

P.S. Сетих са, че май и аз мразя две неща - прясно мляко и сутляш (грррр!! бляк!!). Ама то е съвсем друг вид мразене.

Не бих казала мразя, но ме взривява когато някой си приписва чужди заслуги, ей.... само като го казвам и се ядосвам!

Например-"Направи това това и то!", а после, ако са свършени както трябва нещата

?Аз направих това и това, а онова дето не стана другите го объркаха! "

Малеееееее ... бясна съм :ph34r:

Я марш от тук! Отивайте да пишете в "Какво обичате в един човек?" Само разваляте все още прясното ми навогодишно настроение като качвате темата най-отгоре. Ще се вкисна и ще ви намразя. biggrin.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Я марш от тук! Отивайте да пишете в "Какво обичате в един човек?" Само разваляте все още прясното ми навогодишно настроение като качвате темата най-отгоре. Ще се вкисна и ще ви намразя. biggrin.gif

Ти не можеш да мразиш :ph34r:

аз мразя когато човек е прекалено нахален

Стига сте мразили бе,много негативни емоции има във вас

Много мразя мъжките курви.За момиче разбирам да е приятел със всички,но за момче... :speak: .Такива има много в моя клас и много им се нервя.

Несериозните хора и несериозното отношение - направо ме побъркват. Ааааааааааааааа и мразя да ми закъсняват на срещи...чуваш ли патооооооооок???

Аз мразя зависливите хора, фалшивите приятелчета които се навъртат около теб само като имат полза и много мразя някой да ме гледа в очите и да ме лъже.

Несериозните хора и несериозното отношение - направо ме побъркват. Ааааааааааааааа и мразя да ми закъсняват на срещи...чуваш ли патооооооооок???
Ши фърчи перушина biggrin.gif Динди, я ми напълни една възглавница biggrin.gif
Аз мразя зависливите хора, фалшивите приятелчета които се навъртат около теб само като имат полза и много мразя някой да ме гледа в очите и да ме лъже.

Мн съм съгласен с това

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.