Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

SpeedUpMyPC - проблем

Featured Replies

Купих си тази програма, въведох кода, прие ми го - активирана и - ето това е:

Публикувано изображение

Защо така бутонът Fix issues остана неактивен, какво да ги правя тия измамници грозни?

Защо така бутонът Fix issues остана неактивен, какво да ги правя тия измамници грозни?

Ти наистина си купил тази програма?

Дал си пари за нея?

Аз бих отишъл да си купя една минерална вода, бих я сложил в камерата на хладилника/фризера и след около 2-3 часа, като се охлади едно здраво здраво, бих я изпил. Ако е замръзнала - бих си я разбил в главата.

Не знам защо хората се връзват на подобни програми. Ефекта е даже обратен...

Както и да е. Виждам, че си с XP.

Разбирам и по другата тема, че искаш да оптимизираш за по-бърза работа.

В такъв случай: Guide: Оптимизация на Windows XP. Следвайки тази тема успях да докарам 1 компютър да ползва 96 MB RAM при включването му. Е, нямаше принтери или достъп до интернет и други екстри, та доста го бях орязал, но все пак...

За почистване на регистрите от грешки можеш да погледнеш и CCleaner и най-вече инструкциите за работа с него: http://www.kaldata.com/articles.php?action=show&showarticle=128

Поздрави!

Не би трябвало да имаш проблеми. Щом е купена и е оригинална имаш номер за връзка с продавача. Може да му се обадиш.

Публикувано изображение

Тая е от по-евтините затова не работи бутона! :) По-добре събирай пари за нова конфигурация вместо да се чудиш как си орежеш XPто!

Чесно да Ви кажа мене ме съмнява да си я е купил.Послушай съвета на QuickJO и не се занимавай с глупости.

Моят съвет е че най добре работещият Windows е чистият-без такива програми..Каквито и програми за оптимизаций на системата,рама и т.н.да слагаш ти не можеш да надминеш възможностите на компютъра.Започнеш ли да му инсталираш подобни програми ще започнат и ядовете-да се товари системата по един или друг начин и рано или късно ще береш ядове. :shy11:

Програми като тази могат да омажат системните регистри и да навредят дотолкова на системата, че да се наложи преинсталация на Уиндоуса.

Сайтът на програмата дори бива блокиран от ЕСЕТ, което може би говори малко или много за производителя й:

Публикувано изображение

Според мен авторът на темата прекрасно знае, че ако напише, че я е кракнал или е въвел пиратски ключ за активация, темата му щеше да бъде моментално заключена. Именно затова казва, че си я е закупил. Но дори и наистина да е платил за този боклучив софтуер, мога само да му кажа, че жестоко се е минал. Ако се случи така, че програмата не навреди на системата, то и с нищо няма да помогне за нейното бързодействие.

Ето и няколко теми из интернет, свързани с тази програма: линк ,  линк

Лично според мен име от сорта на SlowDownMyPC например би подхождало повече на тоз "чуден" "оптимизатор".  :) 

• Автор

"кракнал или е въвел пиратски ключ"

Недей да използваш такива мръсни думички тука бе - ще ми затрият темата. Купил съм я разбира се, как иначе.
Аз видях че има и лоши отзиви за нея ама те бяха предимно за уин 7, за ХР уж ОК. 

Що така стана обаче, че не мога да я ползвам..?

Редактирано от galidbul (преглед на промените)

Недей да използваш такива мръсни думички тука бе - ще ми затрият темата. Купил съм я разбира се, как иначе.

Аз видях че има и лоши отзиви за нея ама те бяха предимно за уин 7, за ХР уж ОК. 

Недей да ни разсмиваш ,че си дал 30 евро за програма ,а ти се свиди да добавиш Рам или хард на твойта "мощтна конфигурация"! :) :) :)

Редактирано от rapt0r (преглед на промените)

Според мен той явно има някакъв проблем с компютъра -по бавна работа на системата или бавен торент клиент или някакво товарене и вместо да се опита да види от къде идва проблема,решава да мине по прекият път и да се опита да оптимизира системата с програма от която още толкова може да му навреди-иначе нямаше да се занимава с нея.Аз специално се опарих преди време от такива гимнастики и сега ми седят тези излишни програмни експерименти като обица на ухото. :huh:

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Такива програми, дори да работят коректно, не помагат с нищо, даже обратното... Вече споменах, че ефекта може даже да е обратен, да си влошиш състоянието на компютъра.

Дал съм ти безплатни съвети. Ако искаш ги ползвай, но аз не виждам с какво можем да ти помогнем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да подчертая, и то доста сериозно:

Кой колега беше, но изказа много точно мнение - Платил си си, има техническа поддръжка, има телефон за контакт с производителя, ами възползвай си де!

• Автор

Реших да я махна, освен през 'Add/remove programmes' как да я изчистя от регистрите - CCleaner или ръчно? от някоъде другаде има ли също да я махам за да си възстановя компа все едно че никога не я е имало?

Реших да я махна, освен през 'Add/remove programmes' как да я изчистя от регистрите - CCleaner или ръчно? от някоъде другаде има ли също да я махам за да си възстановя компа все едно че никога не я е имало?

А, как така? Нали уж си я беше купил!? Как така даваш пари, а пък после просто ей така решаваш да я махнеш? Интересна работа.

П.П: Аз лично деинсталирам програмите посредством CCleaner и след това почиствам с него.

Немога да разбера защо си давате $ за тези (поне за мен) боклуци. Вместо да видите с какво разполага системата ви, става ли за ъпгрейд, имате ли средства и да започнете, Вие чакате всичко на готово.!?..

• Автор

ми тес мошеници ми върнаха парите - и на така се навих ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.