Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет при избора на телевизор

Featured Replies

Какво мислите на Panasonic като цяло качествени ли са и с какво отстъпван на Samsung

А защо смяташ, че Панасоник отстъпва на Самсунг?

Какво мислите на Panasonic като цяло качествени ли са и с какво отстъпван на Samsung

Aз мисля,че или си правиш майтап (като гледам откога е регистрацията ти) ,или хал-хабер си нямаш от телевизори!!!Аз поне не съм срещал досега толкова несериозно зададен въпрос от темите за телевизори!

Ами човека може би и да е прав - отстъпва по глезотии :)

ПП. Забравих - и по неравномерна подсветка Публикувано изображение

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте отново, искам да Ви попитам за следния телевизор - http://www.technopolis.bg/b2c/details/14436/P11090104/Televizor-PANASONIC-TX-L32E5E-LED, как може да бъде включен към интернет ?

Благодаря Ви предварително ! :)

Моят Samsung гръмна точно два месеца след гаранцията.Хората са си направили сметката.Това LG от 21 пост не е лошо.Важното за мен телевизора да е LED.Аз съм с LG и съм много доволен(поне до сега).Екстрите като 3D,SMART и т.н ги ползвах само първите два-три месеца-колкото да си изчешам крастата и мерака.Сега вече грам не ги ползвам.Убедих се в едно-да е LED и с по голям екран.За Panasonic нямам мнение. :)

Здравейте отново, искам да Ви попитам за следния телевизор - http://www.technopolis.bg/b2c/details/14436/P11090104/Televizor-PANASONIC-TX-L32E5E-LED, как може да бъде включен към интернет ?

Благодаря Ви предварително ! :)

Прочетете тази тема .....

Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения  - http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8/41222-panasonic-lcd-tv-faq-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%8A%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F.html

Много важно нещо при покупката на телевизор е гаранцията.И най добрият може да гръмне след някой месец.Препоръчах ти LG защото дават постоянно  промоций от 5 год.Ако няма такъв в момента в Техномаркет-изчакай.На телевизорите много пъти им гърмят процесорните платки и ако вземеш такъв с 2 или 3 години гаранция и точно след нея ти гръмне платката ще трябва да се бръкнеш 300-400 лв.Вземи си по голям LED и с не по малко от 5 год.гаранция иначе може след време да си блъскаш главата. :(

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

• Автор

Много важно нещо при покупката на телевизор е гаранцията.И най добрият може да гръмне след някой месец.Препоръчах ти LG защото дават постоянно  промоций от 5 год.Ако няма такъв в момента в Техномаркет-изчакай.На телевизорите много пъти им гърмят процесорните платки и ако вземеш такъв с 2 или 3 години гаранция и точно след нея ти гръмне платката ще трябва да се бръкнеш 300-400 лв.Вземи си по голям LED и с не по малко от 5 год.гаранция иначе може след време да си блъскаш главата. :(

Благодаря ти за съвета. :)

Препоръчах ти LG защото дават постоянно  промоций от 5 год.Ако няма такъв в момента в Техномаркет-изчакай.

Само да поясня че 5 годишната грижа за клиента е за по скъпичките модели ;) изобщо не ги е грижа за евтините :no-no:

http://www.lg.com/bg/televizori/5-godini-grizha-za-klienta

Само да поясня че 5 годишната грижа за клиента е за по скъпичките модели ;) изобщо не ги е грижа за евтините :no-no:

http://www.lg.com/bg/televizori/5-godini-grizha-za-klienta

Възможно е-няма да споря.Когато отидох да си взема моят,бюджетът ми беше до 800лв.Колебаех се между Panasonic и LG.В крайна сметка видях моето LG с 5 год.гаранция и момчето от Техномаркет ми го препоръча-струваше 1500 лв.-SMART,3D конверсия и т.н Взех го първо заради гаранцията и второ защото е телевизор а не хляб който се купува всеки ден.Охарчих се малко но не съжалявам.Смятам че при техниката е така-по новото и по модерното защото след година-две може да изглежда и бая старо.Виждате с какви скокове се развиват и телевизорите,телефоните и т.н а за нашите български скромни възможности няма как да си позволяваме всяка година нещо ново(по нов модел). :(

Да , ти си взел скъп и има такава гаранция а аз преди 1/2 месеца купих за 700 лева - е няма бате :( Мисля че преди даваха на всички след като се регистрираш на страницата им .

Да , ти си взел скъп и има такава гаранция а аз преди 1/2 месеца купих за 700 лева - е няма бате :( Мисля че преди даваха на всички след като се регистрираш на страницата им .

Никога не съжалявай за нищо.Винаги може и по добре но и това което имаме трябва да го оценяваме защото и него може да го нямаме.Ползвай си го с кеф и дано се окаже здрава машинка.Поздрави! :wink12:

А , но на мен точно това ми трябваше . Бях набелязал 3 ТВ , единия беше блаупункт / само да го видя как предава / беше подхвърлен настрани от телевизорите :) изключен и попитах може ли да го включат , отговора беше - няма проблем но не ви го препоръчвам :no-no: викам му - остави . Другия беше филипс 3 серия за която бях чел доста отрицателни коментари и третия меше този който купих . Бях отишъл с 700 лева и взех това което си бях набелязал + една флашка 16гб за него . Телевизора го ползвам като монитор на село с външен сат. приемник .

Аз отскочих след обяд и взимах този и вече го тествам .

Май съм забравил колко пари струваше :) тогава беше 579 лева а не 700 :no-no:

Редактирано от jonov (преглед на промените)

А , но на мен точно това ми трябваше . Бях набелязал 3 ТВ , единия беше блаупункт / само да го видя как предава / беше подхвърлен настрани от телевизорите :) изключен и попитах може ли да го включат , отговора беше - няма проблем но не ви го препоръчвам :no-no: викам му - остави . Другия беше филипс 3 серия за която бях чел доста отрицателни коментари и третия меше този който купих . Бях отишъл с 700 лева и взех това което си бях набелязал + една флашка 16гб за него . Телевизора го ползвам като монитор на село с външен сат. приемник .

Май съм забравил колко пари струваше :) тогава беше 579 лева а не 700 :no-no:

Ако трябва да съм честен исках да си взема 47 инча.За мен това е перфектната големина за един обикновен апартамент ама пустите пари....все не достигат.В крайна сметка си взех 42 инча и за сега работи вече година без проблем. :P

Публикувано изображение

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Винаги съм препоръчвал големия размер , мислех тоя от града  32 да го закарам на село а за там да си купя минимум 42 ... но пустите пари :( дори убедих мой приятел който искаше 26 инча - накрая си купи 42 и се кефи , ама оня е по напред с матреала :)

Винаги съм препоръчвал големия размер , мислех тоя от града  32 да го закарам на село а за там да си купя минимум 42 ... но пустите пари :( дори убедих мой приятел който искаше 26 инча - накрая си купи 42 и се кефи , ама оня е по напред с матреала :)

Не съжалявай че приятелят ти е бил по напред с материала.Ти пък притежаваш неща или качества които той няма.Какво да кажа примерно че сме държава в европейският съюз и до преди година в някои области на България не само че живеят супер бедно и нямат пари дори за телевизор с кинескоп(антика от времето на Тодор Живков)ами дори не хващаха и канал 1-пълна пародия.Като им го пуснаха на хората-радваха се като малките деца. :eek:

:offtopic_s: В някои райони и с радиото е така.Изобщо не можеш да разбереш в коя държава се намираш.Или пък,има радиосигнал,става дума за БНР ,до 10 сутринта,и след това го спират.Появява се чак вечерта,към 18-19. Безумна политика.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.