Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2014

Featured Replies

:D  :D  :D  Ако е така, ше се тепаме. Не стига, че си плащам, ше ми спират тука ъпдейтите. Ще звънна лично на Путин, да се разбере с тях.  :P

• Отговори 621
  • Прегледи 52,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

:D  :D  :D  Ако е така, ше се тепаме. Не стига, че си плащам, ше ми спират тука ъпдейтите. Ще звънна лично на Путин, да се разбере с тях.  :P

дам, тоя с мръсното име сичките ги опрая в мадър ръаша

Редактирано от marian860914 (преглед на промените)

Да, ама на глобалния им сайт, си стои на версия 2013.

дам, тоя с мръсното име сичките ги опрая в мадър ръаша

А му го кажи това на него и ще видиш след минути ФСБ как ще те повалят.  ;)  Повярвай ми, не искаш да си имаш работиа с тия ненормалници. Те първо бият, после питат кой си и от къде си.

PS: Путин е бивш КГБ.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Защо изобщо я инсталирате? Поне нещо да беше безплатно...

Оооо друже, как мина лечението?

Лечения никога не са ме затруднили. Дали лечение ще е след Касперски - за такива като мен няма значение. Аз съм си публично таен фен на Симантек...

• Автор

Клипа го видях, но при мен го блокира модула за безопасното стартиране. А при ръчно сканиране - ядец.

Тестван е антивируса при него този модул го няма.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Е,що пък да е безплатно,може и пиратско.

Да и при мен е така, но го блокира Application Control-a, няма дефиниция както при теб. За това казвам, че е чудно.

• Автор

Това ми е пределно ясно, но е разбирам, това което написах в предишния си коментар.

Извинявай,че пропуснах поста ти,но после го видях.

По въпроса - това не е дефиниция, а реакция на проактивната защита. При тебе не се стига до там понеже ползваш интегрираният пакет а пък той има и други модули освен Модула за наблюдение на поведението както е при антивируса. При тебе първо може да се блокира от модула Безопасно стартиране ако не е включен тогава ще се блокира от модула Наблюдение на активността и от Контрола на програмите.

Ясно, мерси. Сега обаче имам един друг проблем. Хехе, нали си бета тестер и затова се обръщам само към теб. А проблема е:

Публикувано изображение

И въпроса е ЗАЩО !? В папката  са 177 файла при два пъти пуснато ръчно сканиране, показва различни стойности. Това бъг ли е или има нещо друго?  :ohmy:

• Автор

........ А проблема е:

Публикувано изображение

И въпроса е ЗАЩО !? В папката  са 177 файла при два пъти пуснато ръчно сканиране, показва различни стойности. Това бъг ли е или има нещо друго?  :ohmy:

Да не съм врачка?  :D  Може да са сканиране различни папки и различен брой файлове вътре,може втори път да е сканирана папката...

При сканиране от контексното меню сканира по-един начин при сканиране през графичната обложка по-друг начин =>> всички файлове и максимална евристика и изключени ускорители.

пп. Видях за кой архив става въпрос. Вътре са само 177 и вторият път ги мина само отгоре отгоре защото знае кои са.

Е,що пък да е безплатно,може и пиратско.

Може - при готовност за реагиране на всевъзможни маймунджулуци...

Айде със здраве на всички.Спирам да пиша ,че ми писна от издухани админи.Вместо да си оправят сайта да не бълва толкова боклуци,бутони препратки и реклами ще ми се правят на голямата работа аййдееее...... :no-no:

Никситу пай са :clown:

Събуждам лаптопа от хибернация и се почна "Access by Host process...." блокиран достъпа от файла 032.ехе, без да съм пускал нищо от архива.  :ohmy:

PS: Вече и аз хващам файла video_hd.exe като КОН. Но чак сега... :ohmy:

Публикувано изображение

Ясно, мерси. Сега обаче имам един друг проблем. Хехе, нали си бета тестер и затова се обръщам само към теб. А проблема е:

Публикувано изображение

При сканирането на файлове се използват технологии за увеличаване на скоростта, като iswift, ichecker и други. Когато се сканират файловете за първи път се прави максимално дълбоко сканиране с всички възможни начини за това - по база данни, евристика, KSN и се записва информация за тях. При повторен опит за сканиране на същите файлове се следва алгоритъм, който определя, че файловете не са променяни от последното сканиране и не е необходимо да се прави подробно, дълбоко сканиране, а само частично и то повърхностно. Тоест повторното сканиране си е един вид проверка дали файловете са променени от последното им сканиране. Затова броят на сканираните обекти е различен и почти винаги отговаря на физически намиращите се файлове във дадена папка, тоест не се сканира съдържанието на съставни файлове (архиви, инсталационни пакети и други). По този начин се увеличава производителността при сканиране. Не съм сигурен само какво беше времето, през което отново се сканират напълно вече сканирани файлове, но мисля, че беше периодът между две обновявания на програмата.

А сега имам друго питане. При зареждане на Windows-а, на няколко пъти ми излиза това съобщение, при това без да съм стартирал екзетата.

Публикувано изображение

А сега имам друго питане. При зареждане на Windows-а, на няколко пъти ми излиза това съобщение, при това без да съм стартирал екзетата.

Публикувано изображение

ами земи ги изтрий и нема да ти излиза ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.