Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки на Вашия Linux - част 2

Featured Replies

Toчно това съм правил, темата й няма нищо и нищо не куца, дори бях скиптично настроен, но не мамирам разлика в работата и производителността, така ми допадна просто.. колкото и да е изтъркано. Иначе всичко е ок, просто иконката на plank ме дразни и не мога да я махна от самия док.. Докато чакам 18 Sarah, реших да променя малко дизайна по този начин, след като съм пробвал на същото убунту различни среди като plasma, cinnamon и прочие, но това си е ubuntu mate, персонализирано с тази тема, като не виждам никакъв проблем с нея, единствено иконата на планк, която дразни погледа ми. Може да не е най - правилното да се копира мак, било и с тема, но реших да пробвам и това. Благодаря, ще разгледам линка който сте ми дали..

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 608,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Демонстрация на sos-easy-install версия 2.7 (най новата) . Променен е интерфейса на приложението  . ПС. Очаква се до няколко версии да сложи в малкия си джоб всички подобни инструменти  

• Martin Chuchukov
    Martin Chuchukov

От Ubuntu 12.04 не бях ползвал линукс. Наскоро го сложих, но не бях фен на Unity, гледам вече Gnome е преправен да изглежда по същия начин.. но аз съм фен на KDE. Реших да опитам и го сложих наскоро,

• Ето и stotinkaOS стартирана през LiveUSB:     Тапета е правен от дъщеря ми на един поход от училището (от с.Дивчовото, през резерват Боатин, до местността Костина в с.Рибарица)!

Публикувани изображения

Ами предполагам, че трябва да се промени някой ред по конфигурацията (доколкото разбрах, нещо като от true да стане на false); нещо от елементари-туика не помага ли ?

преди 23 минути, бат'начо написа:

Ами предполагам, че трябва да се промени някой ред по конфигурацията (доколкото разбрах, нещо като от true да стане на false); нещо от елементари-туика не помага ли ?

Elementary tweak нямам, с Ubuntu mate 16.04 съм и аз доколкото четох трябва да се промени нещо по конфигурацията от true на false, но така и не намерих никъде в никой файл да има такова нещо.. гледах и опитвах всички обяснения в интернет по въпроса, но без успех.. като скорошни такива не намерих, повечето са писани преди години.. може би нещо е променено. 

:D Излиза, че нямаш планк за док тогава. Потърси, карай наред във скритите папки и файлове - все ще излезе заек.

Възможно е и да е - енабъл/дизъбъл.

Редактирано от бат'начо (преглед на промените)

преди 4 часа, ali60 написа:

Които иска да пробва това, доста е интересно.

:)  Явно си го пробвал, но какво видя като го пробва. Компа не е Хромбук, за да се подлага на такива 'лишения" - планк и lxpanel (свит в дясно) наедно, "закрепостено" ядро, грозни икони. Имаше някаква идея (обаче) в него, която ми хареса, забравил съм коя.

ChaletOS 

Изглежда добре само ако гледаш десктопа . Тръгнеш ли да  ровиш из програмите има толкова  недоработени програми с темите ,че чак ми се плаче.

преди 4 часа, бат'начо написа:

:)  Явно си го пробвал, но какво видя като го пробва. Компа не е Хромбук, за да се подлага на такива 'лишения" - планк и lxpanel (свит в дясно) наедно, "закрепостено" ядро, грозни икони. Имаше някаква идея (обаче) в него, която ми хареса, забравил съм коя.

:D:D  Aaa-бе, то тва било друго, бе. Със същите грозни икони. Карай...

Видях я тази chalet os  ............с тия икони мяза на нещо средно между plasma и windows 10 :)

a8bd43987ed59a5a.png

Най накрая нещо хубаво :) i3 нали или wmii? Истински Arch потребител, не като тези тук :P , с тези графични среди .

ranger готино!

keep it simple младеж !

Редактирано от ivoarch (преглед на промените)

Отдавна не съм показвал :)

http://fs5.directupload.net/images/160516/q5tjd5qo.jpg

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

на 15.05.2016 at 23:19, ivoarch написа:

Най накрая нещо хубаво :) i3 нали или wmii? Истински Arch потребител, не като тези тук :P , с тези графични среди .

ranger готино!

keep it simple младеж !

:P i3 е, да.

less == more ;)

Айде да се разпиша след ровене из форумите на Спарки и порталите за темиране най накрая оформих облика на моят Sparky 4.3 XFCE...

93d6f92079a4daba.png

Темата е Zukitre - иконите за сега вградените Ultra Flat в дистрибуцията...

Реших да пробвам Mint с Cinnamon. Доста приятна система всъщност. Липсват ми някои неща от KDE/Plasma, но определено не е зле!

До сега не се бях занимавал много-много с conky, но сега си поиграх - малко взети идеи, малко свалени и преработени примери...

Screenshot from 2016-05-22 23:09:19.png

Редактирано от ngc-bg (преглед на промените)

e60bc648c400ae65.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.