Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

A за клок на AMD 750K ето A85 EXTREME4-M не е черешката на тортата но ще ти свърши добра работа според мен е най-доброто дъно сред FM2 до 130-140лв  .

Aко е за AM3+  мисля че това ще върши работа щом моето върши работа до 4,3Ghz а това е по-добро.

Редактирано от CpuKiller (преглед на промените)

• Отговори 52
  • Прегледи 5,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изобщо не се шегувам. Най-добре е да си направиш справка, за колко даден автомобил доускорява на определена предавка. Приятелска препоръка, за да не губиш парички, ако се хващаш на бас без да мислиш. 

Ами то ако нямаше ентусиасти, едва ли щеше да има купувачи на АМД. Дори отдавна не е вярно, че AMD  предлагат по-евтините неща от тия на Интел и NVIDIA. AMD може да бъде предпочетен единствено при APU-тата,  ако човек смята ей така да я кара. Макар че по-изгоден и добър би бил варианта с интелски процесор и външна видеокарта. Тук на няколко пъти се спомена, как видиш ли A10 бил с по-добра вградена карта от HD6670. Нима? А слага ли някой необходимата като количество и качество RAM  памет?  Или пък слага ли цената на по-скъпите дъна за АМ2? A къде остана качественото дъно, защото тоя чипсет A55  не предлага нито SATA III, нито USB3.0? По тая логика винаги може да се мине с дъно H61  за 60-70 лева, някакъв Пентиум за стотина лева и една HD7750. И ако тръгна нагоре по стълбичката, пак се оказва, че с Интел базирана платформа може да се извлече повече за парите. Знам, сега някой ще подхвърли Athlon 750K  и ще ме забие в Земята. Така си мисли :)

Никога не се басирам без да съм сигурен в нещо! И преставам за колите, че си има друг раздел и не е редно тук да драскаме(то аз съм си виновен, че те бъзнах) :)  А за по долното написано от теб за съжаление съм напълно съгласен с исключение на това, че винаги ще има купувачи на AMD без да са ентусиасти!

Поздрави и успешна седмица!

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

добре предложи ми някакво дъно което е подходящо за клок и ми кажи по какво да разпознавам дали едно дъно става за клок или не ??

За да клокнеш малко по шина i3 и Pentium/Celeron,  е необходимо дъно, поддържащо тая опция. А доколкото ми е известно, при B75  тя отсъства. Има я при H77, Z77, Z75 и други по-стари дъна. Тук охлаждането е без значение, защото говорим за едва 5-6 MHz или ако се умножи по множителя на процесора, за някакви си 150, максимум 200 MHz. Не знам защо се хвана за тоя клок, Аз го споменах, защото не ми се занимаваше да връщам шината на 100 MHz,  а си играх само с множителя и изключването на HT. На практика това, което направих, показва максимума на процесорите Pentium IB. A твоя бюджет не позволява нито процесор, нито различно дъно. 

Кога ли хората ще се научат, че покупката на конфигурация не е 'Събеседник по желание" и че тук трябва да се задели една солидна минимална сума, за да е всичко наред?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.