Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за избор на телевизор до 700лв. от Техномаркет/Технополис

Featured Replies

Здравейте,

Нужна ми е помощ за избор на фул хд телевизор до 700лв. Да е минимум 32''. Днес ходих и разглеждах, но от толкова модели не знам кой ще е най-добре като качество/цена.

Здравейте,

Нужна ми е помощ за избор на фул хд телевизор до 700лв. Да е минимум 32''. Днес ходих и разглеждах, но от толкова модели не знам кой ще е най-добре като качество/цена.

Аз лично Ви препоръчвам да погледнете  моделите на "Philips" . Има толкова теми по този въпрос, че не е необходимо отново да се повтаряме.

За тези пари,FULL HD пък и за по-голям от 32 инча не знам,но за още 50 лв (32-ка) ти предлагам да погледнеш това.В този ценови диапазон,FULL HD за мен това е най-доброто предложение! http://www.technopolis.bg/b2c/details/14436/P11090104/Televizor-PANASONIC-TX-L32E5E-LED Успех!

Аз лично Ви препоръчвам да погледнете  моделите на "Philips" . Има толкова теми по този въпрос, че не е необходимо отново да се повтаряме.

:nono:

Телевизорите на Philips са сред най-некачествените на българския пазар. Да не говорим, че най-евтините модели отскоро се сглобяват в Турция, във заводите на Vestel.

Предложението на skalata_73 е много добро. Моделът е с IPS матрица, и дава много добра картина. Признавам, и аз съм го харесал за себе си :) , и само чакам момента.

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

Силно препоръчвам този модел на Philips -> http://technomarket.bg/products/09126345/philips-40pfl3107h

Страхотно съотношение качество/цена. Голям диагонал (102см.) FULL HD LED Телевизор. 100Hz за качествена картина, HDMI и двата тунера (аналоговия скоро ще е излишен). Въобще всичко необходимо в днешно време.

Телевизорите на Philips са сред най-некачествените на българския пазар. Да не говорим, че най-евтините модели отскоро се сглобяват в Турция, във заводите на Vestel.

Предложението на skalata_73 е много добро. Моделът е с IPS матрица, и дава много добра картина...

Интересен коментар! Бих си позволил да го разделя на 3 части по изречения:

- първото е твърде ангажиращо и би следвало да е придружено с някакви аргументи - за жалост, неприложени

- моделите на Philips до 3-та серия включително наистина се правят в заводите на Vestel и са силно непрепоръчителни. Въпросната турска фирма произвежда най-ниските серии на куп марки, които обикновено са едни и същи, различаващи се само по табелката, която носят. Който иска Philips - да купува 4-та серия и нагоре

- действително skalata_73 е дал много удачно решение за тия пари, но аз бих предложил и един алтернативен модел, пък нека авторът си решава - http://www.technomarket.bg/products/09128832/lg-32ln575s . Все са си с 50-херцови панели, но моделът на LG е с двуядрен процесор, интернет, Smart, DLNA и пр. 

Интересен коментар! Бих си позволил да го разделя на 3 части по изречения:

- първото е твърде ангажиращо и би следвало да е придружено с някакви аргументи - за жалост, неприложени

Интересно :) . Никое от другите предложения също не е аргументирано, включително и твоето. Базират се на технически характеристики, прочетени в интернет. А в сайтовете с такива характеристики никога не пишат практическа информация, например кои марки и модели колко дефекти дават още в гаранционния срок, че и по 2 и повече пъти.

Да кажем, че аз имам информация по въпроса ;) , но не е удачно в публичен форум да споделям откъде я имам ...

Пиша във форума с желанието да бъда полезен на питащите, а не да градя репутация на много разбиращ :) . Не ми е нужна такава. Така че няма да се аргументирам. Който иска - да ми вярва, който не иска - негова си работа. 

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

Интересно :) . Никое от другите предложения също не е аргументирано, включително и твоето. Базират се на технически характеристики, прочетени в интернет. А в сайтовете с такива характеристики никога не пишат практическа информация, например кои марки и модели колко дефекти дават още в гаранционния срок, че и по 2 и повече пъти.

Да кажем, че аз имам информация по въпроса ;) , но не е удачно в публичен форум да споделям откъде я имам ...

Пиша във форума с желанието да бъда полезен на питащите, а не да градя репутация на много разбиращ :) . Не ми е нужна такава. Така че няма да се аргументирам. Който иска - да ми вярва, който не иска - негова си работа. 

Ти пък откога почна да разбираш от телевизия и телевизори, че пишеш глупости.Какво има да се аргументирам. Когато "Philips са правили телевизори, ти не си бил още заплануван за този живот. И с информация не разполагаш само ти, а много други, повече от теб! Ти и така не си много от разбиращите, че да градиш репутация бе хлапе!

Прав си. Philips са били качествена марка преди повече от 40 години. Сега са като другите - изнесено производство в страни с евтина работна ръка, разделение по пазари. От което страда качеството.

Щом почваш с личните нападки, значи знанията ти по темата са се изчерпили :)

О, не, не, не! Моля, без гюрултия! Така няма да помогнем на автора на темата, само ще го объркаме допълнително.

Никоя фирма не произвежда телевизорите си според седалището си - телевизорите Samsung и LG надали някога ще видят Корея, Япония е е чужда страна за Sharp, Toshiba, Sony и Panasonic, а Philips нямат и представа как изглеждат дигите в "родната" им Холандия. Да не говорим за слабо застъпените в Европа (но не и в останалите континенти), но в никой случай с не по-ниско качество продукти на JVC, Sanyo и пр., базирани в Мексико, Бразилия и къде ли не. Но изброеното в никой случай не значи лошо качество на продукта и занижен контрол на продукцията, защото тая игра си има правила. И ако не ги спазваш, си вън от нея. 

... но моделът на LG е с двуядрен процесор, ...

A модела на Panasonic-a с какъв процесор е бе приятел? ;) Иначе и LG -то не е лошо за тези пари-да има функции,които едва ли се ползват от повечето хора,но за картината не мое се опне на малкия пръст на Panasonic-а-мое мнение :) (Говоря за конкретните модели!!!)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

A модела на Panasonic-a с какъв процесор е бе приятел? ...

Съжалявам, грешката е моя - Е5 е също е с двуядрен процесор.

Що се отнася до останалите екстри, дали те ще са в плюс за автора или не, няма откъде да знам - може да разчита точно на тях. Не мога да сравнявам и картината на Е5 с LN575S, защото не съм разглеждал втория, но има хора с всякакви вкусове. Затова и предложих втори вариант, не че с това се изчерпва изборът - има още една марка, която поне аз съвсем съзнателно се въздържам да коментирам, но мнозина са ѝ фенове, въпрос на вкус.

.. Не мога да сравнявам и картината на Е5 с LN575S, защото не съм разглеждал втория, но има хора с всякакви вкусове. ..

Е аз по случайност,или не съм го гледал и втория-та затова и изказах такова мнение-наизуст или само ако съм чел някъде не пиша.А за картината на Panasоnic-a,че е по-добра си е моя мнение :) Аз поне така я виждам ;)  ПП тук не става въпрос за фен на тази,или онази марка ,а за съотношение цена-качество според изискванията и възможностите на автора.Аз така възприемам темата и така изказвам мнения.

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Само да вмъкна че и 32LN575S е със IPS Panel.

Да, но и двата са с нея, та затова и не огласих факта. А подвеждането с процесора дойде от тазигодишния модел Е6, който е с едноядрен.

Не че нещо, ама авторът на темата за пореден път изчезна след уводния коментар... А може би вече си е купил телевизор и си го гледа, докато ние ровим по таблици и сайтове за информация.

Не че нещо, ама авторът на темата за пореден път изчезна след уводния коментар... А може би вече си е купил телевизор и си го гледа, докато ние ровим по таблици и сайтове за информация.

А може просто да е постъпил правилно :) - да е отишъл в магазина да огледа моделите на живо. Така се избира телевизор, а не с четене на характеристики по сайтовете.

Може пък и да ни ,,гледа,, сеира :D:offtopic_s:

...или новия си телевизор и хич да не му пука,кой какво писал :giggle1:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.