Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със сигнала

Featured Replies

• Автор

Ми смени си wifi картата ,wifi адаптера.

Ако си взема тази USB LAN карта - http://www.altech.bg/bg/product/28284 ще стане ли?

Редактирано от shifubg (преглед на промените)

Дайте настройките на Advanced Wireless секцията на рутера, снимка на цялата секция, въпреки че Short GI ме интересува повече.

• Автор

Дайте настройките на Advanced Wireless секцията на рутера, снимка на цялата секция, въпреки че Short GI ме интересува повече.

Заповядайте :)http://i.imgur.com/fR2XxOV.png

Абе тоя човек никой не го накара да отвори лаптопа , обикновено под капаче , зависи от модела / ако трябва да изгледа клипче / се намира wifi картата . Да я огледа , да попритисне кабелчетата на антените и да пробва - другия вариант е да са се прекъснали някъде във пантите на дисплея .

Публикувано изображение

ПП. Поне от прочетеното , автора не е пробвал на друг рутер - няма ли толкова покрай вас мрежи ? а със други устройства казва че няма проблем - търси причината в лаптопа .

Редактирано от jonov (преглед на промените)

...ПП. Поне от прочетеното , автора не е пробвал на друг рутер - няма ли толкова покрай вас мрежи ? а със други устройства казва че няма проблем - търси причината в лаптопа .

Тествал съм го с таблета и пак показва, че няма обвхат. С телефон също съм пробвал, имам връзка, обаче едвам едвам мога да правя нещо. В момента нямам друг лаптоп под ръка. Отностно ревизията на рутера, къде да го видя това?

Веднъж се казва това, веднъж, че няма проблем... Не мога да разбера. За мен лично телефона не е коректив, ами ако поради липса на wi-fi си тегли от 3g-то. Не знам каква е настройката и модела на телефона. Най-добре е да се пробва с друг лаптоп и тога да се предприемат генерални действия, това го споменах поне 5 пъти.

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Ами ако не е от рутера?  На лаптопа сигнала е толкова слаб, а при телефона няма проблем.

Ами така е :) Колко му е да вземе лаптопа и да обиколи квартала и да провери за налични мрежи :( ако няма причината е в лаптопа :D

Ето тук да види онова малкото в средата на лаптопа е картата и да натисне буксите за антените .

http://www.youtube.com/watch?v=TWkCsrVJFlY

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Ами така е :) Колко му е да вземе лаптопа и да обиколи квартала и да провери за налични мрежи :( ако няма причината е в лаптопа :D

Ето тук да види онова малкото в средата на лаптопа е картата и да натисне буксите за антените .

http://www.youtube.com/watch?v=TWkCsrVJFlY

Натиснах ги буксите и изглежда сигнала се увеличи с една чертичка. Обаче когато се преместя в другата стая ми седи само на 1 чертичка и постоянно се губи :/ 

Може да има прекъсване както казах по горе някъде във пантите на дисплея :(

Защо не пробвате сигнала на друго място , някъде в квартала или при приятел ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.