Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

И в крайна сметка кои от двете конфигурации да избера.

Също така не знам защо но дъната на Gigabyte ме кефят много и са много издръжливи (знам от личен опит, моето дъно е на Gigabyte и не ми е правило проблеми а да знаете какви л***а съм му правил)

Конфигурацията на Наруто е малко по-добрия и по-производителен вариант, но ако все пак държиш на AM3+ тогава нея.

• Автор

Конфигурацията на Наруто е малко по-добрия и по-производителен вариант, но ако все пак държиш на AM3+ тогава нея.

Сега вижте какво  ;) нито искам да се карам с вас. По-малко пък искам вие да се карате заради мен. На мен ми трябва конфигурация която да издържа желаните от мен игри и да оправдае цената си. И да е по-добра от сегашната ми конфигурация която е post-339873-0-04643800-1374511968_thumb. 

Не знам аз в момента пре-спокоино мога да подкарам Call of duty: World at war, Call of duty: Modern Warfare и други игри със съвременна графика.

Искам с новата конфигурация също да мога да ги играя без проблем но искам и да цъкам и по нови игри. Онзи ден пробвах Battlefield 3 (и честно да кажа лагеше много)

Със новата конфигурация не искам да изпитвам такива неодобства.

Сега спокойно да се изясним. Предложете ми добро дъно FM2. Което да има достатъчно USB слотове и може би HDMI.

После да се спрем на процесор. Със добра пройзводителност за цената си.

И накрая на видео картата.

ПП. Ако е от значение можем да изберем дъно с CrossFireX и освен новата видео карта мога да прибавя сегашния ми боклук. Който незнам може да го засили по някакъв

начин  :)

Последно се спрях на http://nikem-bg.net/cart/47391p1r46848p1r47067p1r48576p1rf.html

Редактирано от Slid3r (преглед на промените)

Сега вижте какво  ;) нито искам да се карам с вас. По-малко пък искам вие да се карате заради мен. На мен ми трябва конфигурация която да издържа желаните от мен игри и да оправдае цената си. И да е по-добра от сегашната ми конфигурация която е Публикувано изображениеКонфигурация.png

Не знам аз в момента пре-спокоино мога да подкарам Call of duty: World at war, Call of duty: Modern Warfare и други игри със съвременна графика.

Искам с новата конфигурация също да мога да ги играя без проблем но искам и да цъкам и по нови игри. Онзи ден пробвах Battlefield 3 (и честно да кажа лагеше много)

Със новата конфигурация не искам да изпитвам такива неодобства.

Сега спокойно да се изясним. Предложете ми добро дъно FM2. Което да има достатъчно USB слотове и може би HDMI.

После да се спрем на процесор. Със добра пройзводителност за цената си.

И накрая на видео картата.

ПП. Ако е от значение можем да изберем дъно с CrossFireX и освен новата видео карта мога да прибавя сегашния ми боклук. Който незнам може да го засили по някакъв

начин  :)

Последно се спрях на http://nikem-bg.net/cart/47391p1r46848p1r47067p1r48576p1rf.html

Eто какво ти предлагам аз запазваш харда и видеото от старата барака и взимаш ето това:

ASROCK 970 PRO3 /AMD970/AM3+

AMD FX-6300 /3.5G/X6/BOX AM3+

4GB DDR3 1600 KINGSTON HYPERX

CM K350 W/600W PSU

Обща стойност - 518.19 лв. с ДДС

После продаваш останалото от кошника ако няма да го ползваш добавяш още някой лев и си взимаш хубаво видео според мен това е най-удачния вариант от всичките...

• Автор

Eто какво ти предлагам аз запазваш харда и видеото от старата барака и взимаш ето това:

ASROCK 970 PRO3 /AMD970/AM3+ AMD FX-6300 /3.5G/X6/BOX AM3+ 4GB DDR3 1600 KINGSTON HYPERX CM K350 W/600W PSU Обща стойност - 518.19 лв. с ДДС

После продаваш останалото от кошника ако няма да го ползваш добавяш още някой лев и си взимаш хубаво видео според мен това е най-удачния вариант от всичките...

Моето предложение не става ли.

А колкото до твоето хубаво е ,но на мен не ми трябва кутия а колкото до това ако ми трябва друго захранване се ще помоля някой да ми купи.  :)

• Автор

Ползваш си старото захранване и видеокарта, събираш пари и ги сменяш:

Обща стойност - 546.46 лв. с ДДС

Това доста надхвърля бюджета. А и каква е разликата между процесора който ти си избрал и http://nikem-bg.net/...r48576p1rf.html също така не искам процесора да е на intel защото са много скъпи а за същите пари може да се вземе по добър на AMD

Това доста надхвърля бюджета. А и каква е разликата между процесора който ти си избрал и http://nikem-bg.net/...r48576p1rf.html също така не искам процесора да е на intel защото са много скъпи а за същите пари може да се вземе по добър на AMD

Човек закакво се инатиш на процесор с вгаедно видео който всъщност е 750K със вградено видео и е безмислено скъпо.

Ето варианта за който малко отгоре си заслужава:

Обща стойност - 573.75 лв. с ДДС - мисля че така ще огодим на всички имаш AM3+ имаш дъно на GB имаш HD7770 и така !
Ако искаш да не надвишава толкоз бюджета сложи FX-4130 или FX-4300!

EDIT:
Захранването би трябвало да издържи известно време но по-хубаво ако събереш още 80лв го смени.

Редактирано от CpuKiller (преглед на промените)

• Автор

Човек закакво се инатиш на процесор с вгаедно видео който всъщност е 750K със вградено видео и е безмислено скъпо.

Ето варианта за който малко отгоре си заслужава:

Обща стойност - 573.75 лв. с ДДС - мисля че така ще огодим на всички имаш AM3+ имаш дъно на GB имаш HD7770 и така !
Ако искаш да не надвишава толкоз бюджета сложи FX-4130 или FX-4300!

EDIT:
Захранването би трябвало да издържи известно време но по-хубаво ако събереш още 80лв го смени.

Да това вече наистина ми хареса.  :wink12:

Ще те помоля (само информативно ако може) да нахвърляш една конфигурация набързо със FM2

Това е моето крайно решение ако някой има нещо да каже моля да го сподели

GB R777OC-1GD 

Обща стойност - 587.13 лв. с ДДС

Редактирано от Slid3r (преглед на промените)

• Автор

Така аз реших че най-добре за мен е да взема 

Обща стойност - 533.17 лв. с ДДС

Към края на годината като събера пари ще взема някой качествено захранване.

Какво ще кажете струва ли си конфигурацията. И за тея пари може ли да се вземе нещо по.добро.

Така аз реших че най-добре за мен е да взема 

Обща стойност - 533.17 лв. с ДДС

Към края на годината като събера пари ще взема някой качествено захранване.

Какво ще кажете струва ли си конфигурацията. И за тея пари може ли да се вземе нещо по.добро.

Няма рам.

• Автор

Няма рам.

Спокойно не съм идиот за рам или ще купя от моя град или ще поръчам от сайта отделно.

Спокойно не съм идиот за рам или ще купя от моя град или ще поръчам от сайта отделно.

А така пич! Тия неща трябва да се напомнят понякога xD +1  от мен за остроумния отговор :)

• Автор

А така пич! Тия неща трябва да се напомнят понякога xD +1  от мен за остроумния отговор :)

x) Така.. Ама конфигурацията е добре. Нали??

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.