Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

(Сърдечно) Благодаря за разбирането, но си твърде далеч(/е) от емпиризма. По-скоро си на ниво "битовизЪма" (а защо не и "кретенизЪма"). 

ПП Не се опитвай да разчиташ асоциации не ти се получава. Карай си с "кретенизЪма".

Защо си мислиш, че разбирането непременно е свързано с харесването и обратно. Може да си разбран, но нехаресван, както може да си харесван и неразбран. В твоя случай по-скоро би спечелил, ако останеш неразбран, защото само тогава би имал шанса да се харесаш на някого... Все ще се намери някой заблуден, който да сбърка обикновения ти битовизъм с емпиризъм или пардон - обратното... Може да вземе битовизмите за философия в чист вид.

И какво ни поднасяш... истина, която е покълнала в демоничните ти бедра, от която се е родило чудовище, което АЗът ти коригира, отхапвайки излишното... и животът и миналото е изсипало бълвоча на неразбраното страдание върху очите ти, които болезнени от видяното, все още гледат в далечината, въпреки липсата на розови листа по пътя...

Творчеството, господине, ражда духовен продукт, който би следвало да е ценен не само за създателя си, но и за консуматорите си. И след като от десет четящи девет не са приели твоята ценност, би следвало поне да си по-малко агресивен към това, че са отделили време да споделят виждането си по въпроса...

Както и друг път съм казвала - не всеки, който има куража да си поства бълвочите е Чарлз Буковски или Анди Уорхол...

п.п. И по-полека с епитетите към хората пишещи в темата ти, защото и ние можем да бъдем лоши. Всеки може. Просто някои са възпитани по-добре.

• Автор

Защо си мислиш, че разбирането непременно е свързано с харесването и обратно. Може да си разбран, но нехаресван, както може да си харесван и неразбран. В твоя случай по-скоро би спечелил, ако останеш неразбран, защото само тогава би имал шанса да се харесаш на някого... Все ще се намери някой заблуден, който да сбърка обикновения ти битовизъм с емпиризъм или пардон - обратното... Може да вземе битовизмите за философия в чист вид.

И какво ни поднасяш... истина, която е покълнала в демоничните ти бедра, от която се е родило чудовище, което АЗът ти коригира, отхапвайки излишното... и животът и миналото е изсипало бълвоча на неразбраното страдание върху очите ти, които болезнени от видяното, все още гледат в далечината, въпреки липсата на розови листа по пътя...

Творчеството, господине, ражда духовен продукт, който би следвало да е ценен не само за създателя си, но и за консуматорите си. И след като от десет четящи девет не са приели твоята ценност, би следвало поне да си по-малко агресивен към това, че са отделили време да споделят виждането си по въпроса...

Както и друг път съм казвала - не всеки, който има куража да си поства бълвочите е Чарлз Буковски или Анди Уорхол...

п.п. И по-полека с епитетите към хората пишещи в темата ти, защото и ние можем да бъдем лоши. Всеки може. Просто някои са възпитани по-добре.

Вярвам, разбираш, че като изпълваща със съдържание профила на....твоята прованс-"дестини" "лекинко" се е поразминала с психологията. Затова, миличка,

продължавай с ... да мачкаш страниците на всичко стоящо под автор "Паоло Куелю", ходи на козметик (по-редовно!), направи си сефтето в (някоя) библиотека, и приеми, че една жена не може да е и красива и умна, а някои сте "негодни" и за двете...

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

'Айде, стига с тея шаблончета де. Коккото и да напъваш да звучиш разумно, ти просто си несъстоялно-многословен и си оставаш един прекрасен селски идиот. Приеми го и престани с драмите.

Многословен ерудиран селски идиот с богат речник. Голямото его на един провал.

Не разбирам, защо прочита на един велик поет, който обаче се изучава в девети клас, трябва да е повод за подобна "тарикатска" хвалба... Казах ти, ти (можеш да) си един чудесен селски идиот! Защо бягаш от призванието си?

Ако ще и в 7-ми клас да е бил учен, този човек съм сигурен, че е можел да каже много повече, с по-малко думи и то без да използва битовизми, вулгаризми и простащина. Естетически погледнато, това което си изтипосал е просто едно изпражнение, а ти си някакъв странен род животинче, което се изхожда и изчезва с вид крясък. Всеки, който отправя някаква критика получава лют отговор с блудкав привкус на вкиснала боза. Честно, изкуството според теб защо се създава? Представа имаш ли някаква? Какво, всички трябва да приемаме интелектуалният буламач ли?

Вярвам, разбираш, че като изпълваща със съдържание профилът на "ординарна кифла" твоята прованс-"дестини" "лекинко"се разминава с психологията.

Продължавай да мачкасш страниците на всичко под автор "Паоло Куелю", ходи на козметик (по редовно) и приеми, че една жена не може да е и красива и умна, а някои като теб са "негодни" и за двете...

Мдааа... :lol6:Така е... :dog84:

Вече толкова съм претръпнала от опитите за вкарването ми в рамки от форумните разбирачи, че да ме определят като кифла от прованса може да ми се стори и като комплимент... :D

Тъкмо спрях да чета една друга тема, защото демонстрацията на познание срещу невежеството ми дойде в повече, но... ще се върна пак там... Някои невежи наистина не знаят кога да спрат и си заслужават натриването на носа. Но... така или иначе - няма да ме разбереш.

Дерзай си!

Апропо... Не всичко от Паоло Куелю е цитат от фейсбук статуси...

Едит - редакцията и болднатото ти допълнение в поста /който е влязъл в цитата ми в първоначалния си вид, без добавените гадости/ вече е докладван. Това за информация... Не че ще разбереш от почтеност...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Автор

(Впрочем) Благодаря, на всички изказващи мнение тук, че само няколко часа след регистрирането ми като потребител вече направихте първата ми тема да е със статус "HOT"! 

Относно последните глупости на "кифлата" и "селския идиот" - ... к'вото и да Ви кажа милички..., бъдете живи и здрави! Е, нямаше да е лошо и да сте образовани, но какво повече от "развалени мармаладени драсканици" и просташки "тарикатлък", може да се (по-)желае от една (ординарна) кифла и от един (прекрасен) селски идиот... 

Редактирано от Baron von Munchausen (преглед на промените)

Baron-чо, Хаузена се аз наричам и поезията силно я обичам. Със сп*рма, кръв и вулгаризъм - в калдата аз си влизам. Туй случи се защото, травмиран бях от малък. Стоях наказан до леглото - правеха ме крив и жалък. Когато мама ме наказа, аз силно почнах да я мразя. И въпреки, че седнал си пикаех - накря прав си аках. Обърка ми се нещо ...много, И почнах бисери да пиша. За автор-поетик се имах, в леглото често се напишвах. Т'ва нищо е защото, нивото ми е тъй високо. А хапчетата под леглото - редувах с капките ми за окото.  

• Автор

Baron-чо, Хаузена се аз наричам и поезията силно я обичам. Със сп*рма, кръв и вулгаризъм - в калдата аз си влизам. Туй случи се защото, травмиран бях от малък. Стоях наказан до леглото - правеха ме крив и жалък. Когато мама ме наказа, аз силно почнах да я мразя. И въпреки, че седнал си пикаех - накря прав си аках. Обърка ми се нещо ...много, И почнах бисери да пиша. За автор-поетик се имах, в леглото често се напишвах. Т'ва нищо е защото, нивото ми е тъй високо. А хапчетата под леглото - редувах с капките ми за окото.  

Фамозно! Бравурно!... Бих казАл "интелегибелно"! Толкова сте забавен.

....

• Автор

Ето,

знаех си, че не сте чел(/чувал), "пипвал" Вийон... (И слава Богу!)

Всъщност, напълно понятно за един кретен.

Редактирано от Baron von Munchausen (преглед на промените)

Ето,

знаех си, че не сте чел(/чувал), "пипвал" Вийон... (И слава Богу!)

1. Доказах ти, че за 5-10 минути всеки може да напише бълвоч като твоят!

2. Направи си съпоставка м/у нейното и твоето, а после помисли за отношението ви към "майката", дори и на подсъзнателно ниво.

Лека Вечер, поете! :D

Редактирано от angel* (преглед на промените)

• Автор

1. Доказах ти, че за 5-10 минути всеки може да напише бълвоч като твоят!

2. Направи си съпоставка м/у нейното и твоето, а после помисли за отношението ви към "майката", дори и на подсъзнателно ниво.

Лека Вечер, поете! :D

....

И благодаря, че ми "доказа"...

Бъди благословен,  кретене!

И благодаря, че ми "доказа"...

Благодаря Ти!

Радвам се, че ме наричаш кретен, защото аз имитирах теб ...и твоята поезия!

Сладки сънища!

• Автор

Благодаря Ти!

Радвам се, че ме наричаш кретен, защото аз имитирах теб ...и твоята поезия!

Сладки сънища!

Е, тук направо ме закопа... ....

Стъклото чука болката ми без утеха,

стъкло... Свиреп приют за болната ми сперма.

Светът им – демон със бедра развратни,

в които светлото на истината се изцежда.

В окото си аз приютявам паяк.

Той има смисъл, когато съм сама,

със влагата ми. Сутрин ще вечеря,

в оргия с кръвта ми спи. Във моята вина

пръстта е жилище. За безпризорни

мъглата к***а е на гнусните мечти.

Часовникът от детството, в което вярвах,

повръща супата на старите ми дни.

Ти нямаш розови листа!

Но аз изяждам пениса на свойта дъщеря

(повърната реалност от детските очи).

По-голяма глупост не бях чел !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.