Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Препоръчан отговор

преди 4 часа, Мойра написа:

Протестиращи организират автопоход на 19-ти февруари

Покажи скритото съдържание
Ето какво допълват организаторите:

На 19-ти февруари т.г. (събота) в Деня, когато България в преклонение възпоменава 149 години от мъченическата саможертва на Апостола на Свободата – Васил Левски, то ние – будните български граждани, изпълвали ежедневно 435 дни с протести, митинги, шествия, палаткови лагери, акции, автопоходи и блокади площадите и улиците на София от 9-ти юли 2020-та година, та чак до Деня на Независимостта на 22-ри септември м.г. и продължаващи своите си демократични събирания всеки четвъртък от 19:00 ч. пред Президентството като една пълноценна жива Агора - в чест и прослава на Дякона организираме Автопоход за Чиста и Свята Република.

Миналата година на този свещен ден бе приета и подписана на площад "Независимост" от хиляди хора Декларация за Чиста и Свята Република. Това бе Манифеста на Протеста със свои 33 искания. Преди първите парламентарни избори миналата година политическите формации, възникнали върху Протеста заявяваха категорична подкрепа. Една година по-късно стъпилите върху Протеста и считащи се вече за политици не са осъществили в три Парламента нито една точка. За да възобновим Завета на Дякона и Завета на Протеста на 19-ти февруари т.г., събота от 16:00 ч. стартира Автопоход “Чиста и Свята Република България” с начален пункт - паркинга пред Националния исторически музей до резиденция "Бояна".

Призоваваме всички граждани, съпричастни на делото на Протеста, посветено на Завета на Левски да се включат с личните си автомобили и с националния трибагреник в този Поход за една Справедлива България!
Заповядайте!

Очакваме всеки, който иска да остави на децата си Родина с осъществен идеала на Апостола да се присъедини и да вземе участие в този символичен акт на отдаване на преклонение и възхвала!

София
Национален исторически музей
Събота - 19-ти февруари т.г.
16:00 ч.

Áгора БЪЛГАРИЯ

нещо протестите срещу кирчо не ги виждаш, забраниха ли ти да гледаш на там:laughing4:че ако ги видиш ще последваш съдбата на недоволните

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 10 часа, Мойра написа:

Една година по-късно стъпилите върху Протеста и считащи се вече за политици не са осъществили в три Парламента нито една точка.

Сериозно ???  Пък толкова ги хвалите кокорчовците и ментора им Зелен Чорап :giggle1:

преди 6 часа, Без умствен капацитет написа:

нещо протестите срещу кирчо не ги виждаш, забраниха ли ти да гледаш на там:laughing4:че ако ги видиш ще последваш съдбата на недоволните

От фрог  умело са замаскирали това изречение което цитирах, така че за Мойра е останало само началния абзац в който се говори за оставките на  Борисов и Гешев

:lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

хахаха :) Сега като е от другата страна на барикадата Нестимир ананиев друга песен пее :)

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Nastimir-Ananiev-Ne-puskaite-maikite-v-NS-1217452

https://tribune.bg/bg/politika/maykite-kam-nastimir-ananiev-nastimire-izchezvay-prodazhni-tvari--video/

Ето това е класическо двуличие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

🇧🇬 🇺🇦 В 17 ч. украинците заедно със свободните българи и руснаци се събират пред дипломатическата мисия на незаконния узурпатор на властта в Кремъл Владимир Путин - Посолство на Руската федерация в България в София. За престъпленията на емисарите и прокситата му в България от години пише и Биволъ. Слава Украïнi!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Поставено е началото на нови протести, които ще стават все по-многолюдни.

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: Гешев и мафията стоят в сенките и мислят, че ще забравим за тях. Не, няма

*"БОЕЦ" проведе протест пред сградата на Висшия съдебен съвет днес

spacer.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, andreygg написа:

Мойра, спряха ли ти центовете? Нищо не пишеш за протеста срещу задържането на Борисов.

Очаквах, ти да ми помогнеш за отразяването на протестите на ГЕРБ, все пак си техен човек. :)

Може пък и бутилка олио да ти дадат...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, andreygg написа:

Нищо не пишеш за протеста срещу задържането на Борисов.

ам той протеста, досущ като руската армия - след анонс за хиляди протестиращи, се видяха десетина, които си разотидоха заедно с медиите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Мойра написа:

Очаквах, ти да ми помогнеш за отразяването на протестите на ГЕРБ, все пак си техен човек. :)

Може пък и бутилка олио да ти дадат...

Не съм техен човек, просто им симпатизирам. Не публикувам мнения за пари. Имам си добра, сигурна и доходна работа. С олио съм се запасил отдавна, но ако случайно ми дадат ще ти го подаря.

преди 2 часа, insec написа:

ам той протеста, досущ като руската армия - след анонс за хиляди протестиращи, се видяха десетина, които си разотидоха заедно с медиите.

Май не гледате bTV и Нова.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, andreygg написа:

Не съм техен човек, просто им симпатизирам. Не публикувам мнения за пари. Имам си добра, сигурна и доходна работа. С олио съм се запасил отдавна, но ако случайно ми дадат ще ти го подаря.

И аз не съм трол, какъвто се опитваш да ме изкараш.

Имам си всичко необходимо за нормален живот, както и свои разбирания и съвест.

Само олиото ми е на привършване, защото мразя да се редя на опашки. :topsecret2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Мойра написа:

а от къде знаеш тогава, че всеки който не е на твоето мнение е трол - както твърдиш

ако твърдииш че другите са тролове, ще поемеш че и ти си трол -= а не да ми викаш "аз не съм" но те са - това си е лицемерие

и със сигурност липсва това

преди 9 минути, Мойра написа:

съвест.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

а от къде знаеш тогава, че всеки който не е на твоето мнение е трол - както твърдиш

ако твърдииш че другите са тролове, ще поемеш че и ти си трол -= а не да ми викаш "аз не съм" но те са - това си е лицемерие

и със сигурност липсва това

Възпитаните хора не се месят в чужди разговори.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Мойра написа:

Имам си всичко необходимо за нормален живот, както и свои разбирания и съвест.

Само олиото ми е на привършване, защото мразя да се редя на опашки. :topsecret2:

Множеството публикации от Фрог, които постваш ме наведоха на това мнение. Може да мразиш ББ, няма проблем. Всеки си има виждания по въпроса. Никога не съм имал намерение да те засегна лично, просто действията ти ме провокираха за това. Приеми моите искрени извинения пред целия форум.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Мойра написа:

Възпитаните хора не се месят в чужди разговори.

:laughing4:казва го който системно го прави и обижда , и после се прави на жертва - знаеш как им казват на тези хора

например ето твой пост в който се месиш в разговор който не е свързан с теб

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, andreygg написа:

Множеството публикации от Фрог, които постваш ме наведоха на това мнение. Може да мразиш ББ, няма проблем. Всеки си има виждания по въпроса. Никога не съм имал намерение да те засегна лично, просто действията ти ме провокираха за това. Приеми моите искрени извинения пред целия форум.

Фрогнюз е една от малкото медии, които не публикуват непроверена информация, затова ги чета и цитирам.

Ако беше погледнал в другите теми в които пиша, щеше да знаеш, че чета и цитирам и много други медии, които също публикуват само проверена информация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Мойра написа:

Фрогнюз е една от малкото медии, които не публикуват непроверена информация, затова ги чета и цитирам.

Ако беше погледнал в другите теми в които пиша, щеше да знаеш, че чета и цитирам и много други медии, които също публикуват само проверена информация.

:laughing4:та точно според фрог имаше неоспорими доказателства за задържането на боко - но излезе че всичко е ФЕЙК

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Национален протест на пътните строители, блокираха ключови места (СНИМКИ)

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/nacionalen-protest-na-pytnite-stroiteli-blokiraha-kliuchovi-mesta-snimki-2307112

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Отново искат предсрочно оставката на Иван Гешев

spacer.png

Цитат

Пред сградата на Съдебната палата от Инициативата "Правосъдие за всеки" граждани протестираха тази вечер срещу отлагането във ВСС на разглеждането на исканата оставка на главния прокурор Иван Гешев, съобщиха от БиТиВи.

След шест месеца пауза, пред Съдебната палата граждани отново се събраха, за да поискат прекратяване на мандата на главния прокурор, и съдебна реформа, която според тях, е закъсняла.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Мойра написа:

мн. рехав протест - този е по многоброен

991-ratio-shestvie-na-pytnite-stroiteli-

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

интересно @Мойрагордо се пъчеше като 5 човека протестираха ги казваше. , а сега нещо не ги вижда като са из цялата страна - какъв ли проблем има с зрението, но явно е доста сериозен:D

Пътните строители на национален протест, паркираха камиони пред НС (ВИДЕО+СНИМКИ)

нали мн. се кифиш на видеа в линка има от София, Бургас, Русе, Хасково, Варна, Велико Търново,

52619843bc0.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Стотици се събраха пред НС в подкрепа на Минчев /видео/

spacer.png

Цитат
Вече стотици хора са на площада пред Народното събрание, за да подкрепят отстранения днес Никола Минчев от председателския пост в парламента.

От управляващата коалиция заговориха за преврат, а от опозицията в лицето на ГЕРБ, ДПС, “Възраждане”, в която вече влиза и ИТН посочиха, че Минчев е паднал жертва на “политическата импотентност” на “Продължаваме промяната” и правителството. 

“Не искаме ГЕРБ, ДПС и копейките, не искаме мафия, корупция! Нека да не бягаме от България. Не на Путин! Искаме България да бъде независима европейска държава.” - скандират протестиращите.

Някои от протестиращите носят табели с лозунги “Аз съм за Никола”.

Организацията на протеста се случи за броени часове. Към момента движението по бул. “Цар Освободител” е блокирано.

Видео

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Мойра написа:

я включиха и този спамерски бот - явно наистина ще има избори

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...