Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Геймърски компютър до 800 лв ?

Featured Replies

Kолега,аз също чакам от години да направят нещо наистина качествено и полезно.Но на този етап май ще си остана само с надеждите.Преди години съм купувал процесори на АМД и от опит мога да кажа,че все нещо не им достига за да настигнат Интел.А аз не съм от големите фенове на '' Intel inside -idiot outside '' :P

Това е коментара на месеца! Много яко изказване! :drums2: 

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

Няма да споря с теб че става дълга и широка готов със скопено дъно отвсякъде където да се чудиш какво можеш да вържеш и къде .

Няма да споря с теб че става дълга и широка готов със скопено дъно отвсякъде където да се чудиш какво можеш да вържеш и къде .

Нали говорим за игри? Даваш 30 лева повече и дъното ти вече не е скопено. В крайна сметка, я преброй колко допълнителни устройства си свързал към PCI или PCI-E  слотовете на дъното си? Аз говоря по принцип. С интел слагаш и Селерон и i7.  С АМД слагаш пръст в гъз* си. 

Но не ми отговори, какво имаш предвид с конфигурацията  от подписа си? Хванал си дявола за рога или какво? Май си го хванал за рога, ама не на главата, а в гащите. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Просто ти казвам че съм взел амд и няма нужда от още спорове . Това че си с интел не означава че амд са лоши дават алтернатива . Всеки човек е различен и кой знае какво ще реши да бодне на дъното , но вижда скопеното дъно и удря на камък .

Добре, ама каде ти е захраването ?

Комплект с кутията идва.Колко е добро обаче не се наемам да кажа.

По вечният въпрос - Intel vs. AMD

Колкото и големи фенове на AMD да сте истината е че за момента Intel са по добри. Благодарение на Hyper-Threading технологията, по добрата микро архитектура и няколко други решения в моментът на пазара Intel бият AMD отвсякъде. И по продажби, и по качество, и по възможности и по цена. не случайно близо 80 % от конфигурациите в света са с процесори именно на Intel. Да не говорим за статистиката при сървърите защото AMD издишат отвсякъде. Всички по форума пишат за тва фенство и симпатия към AMD. Тва да не е мач бе хора, избирате конфигурация, не за кого да викате от трибуната.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.