Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със сваляне

Featured Replies

Здравейте,след изтриване на антивирусната програма на Майкрософт ми изисква рестарт,тогава видях,че има и 5 нови актуализации.Изчаках и когато го включих отново бях много неприятно изненадан да разбера,че не мога да сваля нищо.Тръгва и след секунди изписва-"Не бе успешно-Сканирането за вируси не бе успешно".Windows 7 на български.      

Здравейте,след изтриване на антивирусната програма на Майкрософт ми изисква рестарт,тогава видях,че има и 5 нови актуализации.Изчаках и когато го включих отново бях много неприятно изненадан да разбера,че не мога да сваля нищо.Тръгва и след секунди изписва-"Не бе успешно-Сканирането за вируси не бе успешно".Windows 7 на български.      

Много е объркано.

Коя е антивирусната?

Сега, имаш ли антивирусна или нямаш?

От къде сваляш, и със какво?

• Автор

Много е объркано.

Коя е антивирусната?

Сега, имаш ли антивирусна или нямаш?

От къде сваляш, и със какво?

Сега нямам,току що бях изтрил тази на Майкрософт.Исках да сваля Аваст от техния сайт,но не дава,взех да пробвам и установих,че не дава нищо,торенти,снимки и каквото ми дойде на ума.Нямам специален инструмент за сваляне.Просто с десен бутон.Софтуера ми е лек,освен кодеци и 2 плейъра няма нищо друго.А използувам Google Chrome

Сега нямам,току що бях изтрил тази на Майкрософт.Исках да сваля Аваст от техния сайт,но не дава,взех да пробвам и установих,че не дава нищо,торенти,снимки и каквото ми дойде на ума.Нямам специален инструмент за сваляне.Просто с десен бутон.Софтуера ми е лек,освен кодеци и 2 плейъра няма нищо друго.А използувам Google Chrome

Да разбирам ли че си бил със Microsoft Sekurity Essentals.

Това е единствената АВ на Microsoft.

Ако е така, ще трябва да си я инсталирате наново, и след това да я деинсталирате със този инструмент.

http://www.bleepingcomputer.com/download/microsoft-security-essentials-removal-tool/

Струва ми се че не е изтрита напълно АВ програма.

Също така може да разгледате следната тема:

http://support.microsoft.com/kb/2435760/bg

Направете това за което ви посъветвах, и ако пак има проблем, после ще му мислим.

Как така сваляш Аваст от сайта с десен бутон? Обясни, че не ми е ясно?

Как така сваляш Аваст от сайта с десен бутон? Обясни, че не ми е ясно?

Аз разбрах ето така - цъка "Download ( или там каквото пише)" и след това - 1. Запиши като ; 2. Записва я където си избере, но нещо не му дава да тегли.

• Автор

Да разбирам ли че си бил със Microsoft Sekurity Essentals.

Това е единствената АВ на Microsoft.

Ако е така, ще трябва да си я инсталирате наново, и след това да я деинсталирате със този инструмент.

http://www.bleepingcomputer.com/download/microsoft-security-essentials-removal-tool/

Струва ми се че не е изтрита напълно АВ програма.

Също така може да разгледате следната тема:

http://support.microsoft.com/kb/2435760/bg

Направете това за което ви посъветвах, и ако пак има проблем, после ще му мислим.

Както писах в началото,деинсталирах  Microsoft Sekurity Essentals от Контр.Панел,но след последния ви пост проверих в прогр файлове в диск С и наистина има остатъци.Сега в контр.панел няма нищо за което да се хвана,а в диск Ъ не ми позволява да трия.Не мога да свалям наново,пробвах това,което ме посъветвахте,всеки вариант-никакъв отговор.Моля ви за още малко търпение.На57 години съм и не съм много на ясно,всъщност въобще,но от 4 години не мога да се движа и филмите са ми единствените ми приятели.Наямам лечен познат,който да е наясно с тези неща.Благодаря.

Както писах в началото,деинсталирах Microsoft Sekurity Essentals от Контр.Панел,но след последния ви пост проверих в прогр файлове в диск С и наистина има остатъци.Сега в контр.панел няма нищо за което да се хвана,а в диск Ъ не ми позволява да трия.Не мога да свалям наново,пробвах това,което ме посъветвахте,всеки вариант-никакъв отговор.Моля ви за още малко търпение.На57 години съм и не съм много на ясно,всъщност въобще,но от 4 години не мога да се движа и филмите са ми единствените ми приятели.Наямам лечен познат,който да е наясно с тези неща.Благодаря. Microsoft Sekurity Essentals.

по-горе става дума за диск С-където не ми позволява да трия.по спициално остатъците от АВ програмата,не че си позволявам да трия нещо друго от там

Нали и аз това се опитах да ви обясня, че не е деинсталирана правилно.Сега ако е възможно, изтеглете си я от тук, и я инсталирайте наново:

http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows/security-essentials-download

И започнете наново деинсталирането, като използвате инструмента за премахване, който ви дадох.

• Автор

Нали и аз това се опитах да ви обясня, че не е деинсталирана правилно.Сега ако е възможно, изтеглете си я от тук, и я инсталирайте наново:

http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows/security-essentials-download

И започнете наново деинсталирането, като използвате инструмента за премахване, който ви дадох.

• Автор

Съжалявам,но точно това е проблема-не мога да инсталирам нищо,защото първо трябва да го сваля от някой сайт.А не мога и да я деинсталирам докрай защото изчезна от мястото за инсталиране и деинсталиране на програми.Има остатъци,които не мога да доизтрия по никакъв начин.С десен бутон ми излиза като-"запазете като"-и показва къде бих искал.

Аз разбрах ето така - цъка "Download ( или там каквото пише)" и след това - 1. Запиши като ; 2. Записва я където си избере, но нещо не му дава да тегли.

Десен бутон-излиза "запази като" и избирам място

??????? Няма коментар. Как да го разбера?

• Автор

Съжалявам,но точно това е проблема-не мога да инсталирам нищо,защото първо трябва да го сваля от някой сайт.А не мога и да я деинсталирам докрай защото изчезна от мястото за инсталиране и деинсталиране на програми.Има остатъци,които не мога да доизтрия по никакъв начин.С десен бутон ми излиза като-"запазете като"-и показва къде бих искал.

Като пиша сваля имам предвид изтегля,извинявам се за неправилните ми изрази

Нищо,този път дори и не започва,преди тръгваше за секунда две и тогава изписваше,че има проблем,но сега просто курсора стана на лупичка с плюс вътре и нищо

Редактирано от geonale (преглед на промените)

Струва ми се че ОС е за поправка.

Ето няколко варианта,Не съм сигурен дали ще се справиш.

За това ако срещнеш трудност просто първо попитай, и след това пробвай.

Влез долу във старт менюто.Избери Всички програми.След това принадлежности.

Намери командният прозорец.Вътре със копи/пасте постави следната команда:

sfc /scannow

Изчакай да завърши сканирането.Провери дали имаш проблем.

Ако обаче продължава проблема, ето една тема за разглеждане.

http://www.sevenforums.com/tutorials/3413-repair-install.html

Само трябва да знаеш, че накрая ще трябва отново да поставиш лицензоонният ключ.

Ако има неясноти, попитай, ще обясня.

• Автор

Струва ми се че ОС е за поправка.

Ето няколко варианта,Не съм сигурен дали ще се справиш.

За това ако срещнеш трудност просто първо попитай, и след това пробвай.

Влез долу във старт менюто.Избери Всички програми.След това принадлежности.

Намери командният прозорец.Вътре със копи/пасте постави следната команда:

sfc /scannow

Изчакай да завърши сканирането.Провери дали имаш проблем.

Ако обаче продължава проблема, ето една тема за разглеждане.

http://www.sevenforums.com/tutorials/3413-repair-install.html

Само трябва да знаеш, че накрая ще трябва отново да поставиш лицензоонният ключ.

Ако има неясноти, попитай,

Проблема се задълбочава,защото когато сканирането стигне 91% ДОС прозорчето изчезва нацяло.Опитах три пъти и винаги така,на 91%.Просто не довършва.Колкото до линка,който ми давате не мога да го ползувам,защото той също включва теглене.Съвсем се шашнах.Ами сега?

Проблема се задълбочава,защото когато сканирането стигне 91% ДОС прозорчето изчезва нацяло.Опитах три пъти и винаги така,на 91%.Просто не довършва.Колкото до линка,който ми давате не мога да го ползувам,защото той също включва теглене.Съвсем се шашнах.Ами сега?

Във линка който съм дал няма за теглене.Вие трябва да си имате инсталационен диск.

Просто го поставяш, и следваш стъпките от линка.

Накрая резултата е, че ще имате нова ОС а програмите ще си останат.

Ако искаш може и преинсталация да му направиш. Както си решиш.

По така опсаните симптоми, мисля че си имаш гост на машината - Trojan KillAV. Прочети тук и следвай инструкциите.

По така опсаните симптоми, мисля че си имаш гост на машината - Trojan KillAV. Прочети тук и следвай инструкциите.

Нищо чудно колега. То вече какви ли не вируси се измислиха.

• Автор

Нищо чудно колега. То вече какви ли не вируси се измислиха.

Здравейте,Techmaniac,прочетох това,нно и то започва с - 

[*]Изтеглете DDS (създаден от sUBs) от BleepingComputer.-така,че аз не мога да го използувам,Изглежда,че предложението за преинсталиране май е най удачно.Благодаря на всички за отделеното внимание.Бъдете здрави.

Не, не е пуснал тема. По-описаните симптоми това не е Killav, а Sality или по-вероятно новата версия на ZeroAccess.

Отворете C:Program Files => преименувайте папката Windows Defender на Windows Defender.old и след това опитайте пак да изтеглите инструмента DDS и публикувайте лог файла при успех.

Ако се окаже това, което си мисля ще помоля темата да бъде преместена на подходящото за целта място.

Не, не е пуснал тема. По-описаните симптоми това не е Killav, а Sality или по-вероятно новата версия на ZeroAccess.

Отворете C:Program Files => преименувайте папката Windows Defender на Windows Defender.old и след това опитайте пак да изтеглите инструмента DDS и публикувайте лог файла при успех.

Ако се окаже това, което си мисля ще помоля темата да бъде преместена на подходящото за целта място.

Ами просто предположих колега, все пак не съм много запознат с вирусите. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.