Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова конфигурация за игри

Featured Replies

За това говоря. Заради някакъв маловажен компонент от 27лв., който може да се добави винаги, да взема по-слабо видео - НЕ. Няма по-глупаво действие от това...

За това говоря. Заради някакъв маловажен компонент от 27лв., който може да се добави винаги, да взема по-слабо видео - НЕ. Няма по-глупаво действие от това...

Аз моя толкова маловажен компонент го добавих след 6 месеца, през които не можех да пускам оригинални игри от дискове.  Пробвал съм много начини за заобикаляне на проблема DVD,  но не става. Най-много на втората игра ми иска диск. Така, че не е никак маловажен, ако човек разчита на него, за да играе онлайн примерно. Да, знам, че за много хора е маловажен, но това е заварено положение. Имаме стотици дискове от миналото и нито една флашка. А и флашката не е предназначена за дълго съхраняване на информация, за разлика от обикновения DVD  диск. А щом автора иска DVD,  сигурно има причина или греша? 

Вие пък вече издребнявате с тези записвачки. Ако автора каже, че трябва записвачка ние се съобразяваме с това и слагаме, независимо че се реже от други по-важни компоненти.Разбира се е най-добре да се добави след време. Аз вече осем месеца съм с новия компютър и съм без DVD и не ми е направило никакво впечатление.

Вие пък вече издребнявате с тези записвачки. Ако автора каже, че трябва записвачка ние се съобразяваме с това и слагаме, независимо че се реже от други по-важни компоненти.Разбира се е най-добре да се добави след време. Аз вече осем месеца съм с новия компютър и съм без DVD и не ми е направило никакво впечатление.

Ами аз точно над теб изказах доводитре си. 6 месеца не можех да подкарам оригиналния S.T.A.L.K.E.R. CoP,  а го ползвах и за различни модове. Демек и модове не играх.  Имам и други игри на оригинален диск, като DIRT III. Тая игра сигурно знаеш, че е упорита и трудно записва кариерата. Всъщност, изобщо не я записва и това се използва от много злономерени хора, пращащи ти разни злонамерени програми, уж да оправят проблема. А пусналия темата си е поставил записвачка нали?  Ами то по логиката на някои тук, може и процесор да не иска, ама вие защо му слагате такъв?

Ами аз точно над теб изказах доводитре си. 6 месеца не можех да подкарам оригиналния S.T.A.L.K.E.R. CoP,  а го ползвах и за различни модове. Демек и модове не играх.  Имам и други игри на оригинален диск, като DIRT III. Тая игра сигурно знаеш, че е упорита и трудно записва кариерата. Всъщност, изобщо не я записва и това се използва от много злономерени хора, пращащи ти разни злонамерени програми, уж да оправят проблема. А пусналия темата си е поставил записвачка нали?  Ами то по логиката на някои тук, може и процесор да не иска, ама вие защо му слагате такъв?

Къде е процесора, къде е записвачката. Пак казвам, че щом автора я е добавил към конфигурацията или е казал да има такава, значи и ние трябва да сложим. Ама е глупаво само заради една записвачка да се реже от процесор, видео карта или някой друг компонент. Все пак те не се сменят всеки ден, а DVD може да сложиш когато си поискаш. А и игри отдавна не си взимам на дискове. Преди се лъжех та си ги купувах от мола за по 90 лв,, защото не знаех,че ги има в нета. А сега за тая работа си има Steam и Origin. Та аз лично дисково устройство няма да си купя. Излишен шум, само заема място в кутията,особено ако е някой тесняк. А и пак ще го кажа-издребнявате. Преди на всеки автор казвахте, че не му е нужна, че ОС се инсталира и от флашка и други подобни, а сега едва ли не стана най-важния компонент.

Къде е процесора, къде е записвачката. Пак казвам, че щом автора я е добавил към конфигурацията или е казал да има такава, значи и ние трябва да сложим. Ама е глупаво само заради една записвачка да се реже от процесор, видео карта или някой друг компонент. Все пак те не се сменят всеки ден, а DVD може да сложиш когато си поискаш. А и игри отдавна не си взимам на дискове. Преди се лъжех та си ги купувах от мола за по 90 лв,, защото не знаех,че ги има в нета. А сега за тая работа си има Steam и Origin. Та аз лично дисково устройство няма да си купя. Излишен шум, само заема място в кутията,особено ако е някой тесняк. А и пак ще го кажа-издребнявате. Преди на всеки автор казвахте, че не му е нужна, че ОС се инсталира и от флашка и други подобни, а сега едва ли не стана най-важния компонент.

Не знам за теб, но аз държа на DVD дискове снимки и видеоклипове. HDD  са несигурни за целта, макар и RAID 1  да съм направил.Флашките пък са още по-несигурни. Освен това, както казах, заварено положение. Не съм на 16, за да нямам минало :)  Но по твоята логика аз бих направил друго. Бих взел един i7  с едно хубаво дъно и колкото остане за RAM  и захранване, а може и без него или пък нещо временно за 30-40 лева. Защо ми е видеокарта, като има и вградена? като събера пари, ще купя видеокарта, още РАМ, записвачка и каквото ми скимне. Не е ли по-добре така?

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Не знам за теб, но аз държа на DVD дискове снимки и видеоклипове. HDD  са несигурни за целта, макар и RAID 1  да съм направил.Флашките пък са още по-несигурни. Освен това, както казах, заварено положение. Не съм на 16, за да нямам минало :)  Но по твоята логика аз бих направил друго. Бих взел един i7  с едно хубаво дъно и колкото остане за RAM  и захранване, а може и без него или пък нещо временно за 30-40 лева. Защо ми е видеокарта, като има и вградена? като събера пари, ще купя видеокарта, още РАМ, записвачка и каквото ми скимне. Не е ли по-добре така?

Ти съвсем избяга от темата. Говорим за записвачки и нуждата от тях. Не ми се повтаря вече по 100 пъти едно и също. Който иска да си купува записвачки и да си записва снимки и да си гледа у миналото. Иначе за останалото си прав. Както и да е. Стига сме спамили.

Не е спам, а доуточняване. Човека каза два пъти, че иска записвачка. В крайна сметка аз отговорих на бай Колю, според когото е глупаво тоя маловажен компонент да се купува. Аз пък казвам, че е глупаво да не се купи як процесор и яко захранване. Как приемаш това? Точка!

Не е спам, а доуточняване. Човека каза два пъти, че иска записвачка. В крайна сметка аз отговорих на бай Колю, според когото е глупаво тоя маловажен компонент да се купува. Аз пък казвам, че е глупаво да не се купи як процесор и яко захранване. Как приемаш това? Точка!

Еми аз 100 пъти казах, че щом автора е казал,че трябва, значи трябва. А и в тази тема аз не съм давал предложение. И бай ти Кольо е прав поне за мен-това е маловажен компонент и си спомням, че в една тема и ти го потвърди това ;) Сега друго говориш обаче. И да глупаво е да не се купи як процесор и яко захранване, но парите няма да ти стигнат заради ''великата'' записвачка!

Редактирано от Нико_ (преглед на промените)

Тука още ли се занимавате с глупавата записвачка ?! :lol6:

Всичко тръгна от това, че в едната конфигурация беше калкулирана записвачка и по-слабо видео,а в другата по-добро видео без записвачка. Щом автора държи на момента да има записвачка, а не по-късно, да взима по-слабото видео, с което ще си ползва конфигурацията докато я има... Само в един момент да не вземе да го "гложди", че е можело да вземе по-добро видео... Разликата не е голяма, но сега беше момента да се вземе решението.

Редактирано от baikolio95 (преглед на промените)

• Автор

Добро няма смисъл да спорите. Просто съм преценил,че ще ми трябва записвачка. Няма никакъв проблем да предложите и някаква конфигурация и без тази прословута записвачка... Ще се добави по-късно ако трябва.

Добро няма смисъл да спорите. Просто съм преценил,че ще ми трябва записвачка. Няма никакъв проблем да предложите и някаква конфигурация и без тази прословута записвачка... Ще се добави по-късно ако трябва.

Бих се насочил към предложението на playalistic, на baikolio95 също не е лошо. Вече ако искаш да добавиш записвачката веднага, нещата се променят.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.