Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация до 550 лв.

Featured Replies

Виж SATA опциите на дъното. На моето дъно с B75  чипсет, някои дискове тръгват само на ahci, други дискове тръгват само на IDE. Провери си и кабелите, а също и буксата на дъното в която го включваш. 

• Отговори 91
  • Прегледи 6,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Проверих ги още вчера. Така или иначе вече го изпратих, говорих с тях и те ми казаха че ще го сменят.

Моето предложение е, да им се обадиш отново и да кажеш, че не разбираш и си бил подведен, като им предложиш да си доплатиш за този с 3г. гаранция и много повече кеш.

Моето предложение е, да им се обадиш отново и да кажеш, че не разбираш и си бил подведен, като им предложиш да си доплатиш за този с 3г. гаранция и много повече кеш.

Да... или да си вземеш качествен 500гб за тази цена (92 лв.) ако неможеш да си доплатиш

• Автор

Това с доплащането е вариант, ама вече почва да ме хваща срам, 1000 пъти им се обадих за тия 3-4 дни.  :D  Ще помисля малко, но най-вероятно така ще направя. 500GB няма да ми стигнат, сега съм със 640 и имам някакви 5-10 свободни.

Честно казано неможах да свържа твойте мисли с моето изказване... не съм казал нищо лошо за опаковките ;) А и би ли ми обяснил защо фирмата няма да му смени дефектния хард диск ??? Като в 7 дневен срок потребителя има право да върне стоката !!!!

И да смени и да не смени, все тая. Циганска работа. Това е най-голямата глупост - да се вземе хард диск от циганите. Аз имам една Нокиа от там и така скърцаше още като нова, че се чудя как не се е разпаднала все още. Индийско ли е, по-далеч. Ама кой да провери, че това са едни от най-гелемите боклуци? Ще натяквам и още как! Само глупости чета в тоя форум! И като ми станеш на годините след има няма 30, тогава ще ми даваш акъл, ясно?

Е, друго си е от китайците диск да вземеш:)

С всякакви дискове съм имал проблеми. Не вярвам, че проблема е в марката. 

Не се чуваш какво говориш :) Как може да сравняваш китайците с минимум 10 % икономически ръст на година с циганите от Индия? Ами те си избиха лешоядите и сега няма кой да им яде кравите и труповете. Егати тъпата нация! Че и тук в БГ пълно с индианци. Явно и в тоя форум. 

ПП: Извинявам се, но искам да си го кажа. Много тъпи предложения за конфигурации има в тоя форум. Жалко, че покрай сухото гори и мокрото. 

Редактирано от sennheiser (преглед на промените)

И да смени и да не смени, все тая. Циганска работа. Това е най-голямата глупост - да се вземе хард диск от циганите. Аз имам една Нокиа от там и така скърцаше още като нова, че се чудя как не се е разпаднала все още. Индийско ли е, по-далеч. Ама кой да провери, че това са едни от най-гелемите боклуци? Ще натяквам и още как! Само глупости чета в тоя форум! И като ми станеш на годините след има няма 30, тогава ще ми даваш акъл, ясно?

Ало пенсионера .... какви цигани , какви индийци , какви нокии , какви глупости.... ТУКА СЕ ГОВОРИ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ. Стига си спамил с несвързани коментари по дадения проблем !!! Потребител с 85 мнения... Какво като си с 30 години по-голям от мен ??? Да не значи ,че разбираш по-дадено нещо повече от мен ??? ЗНАНИЯТА НЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ОТ ГОДИНИТЕ !!! Като си против циганите , индийците и всякакви глупости  - ходи протестирай срещу БСП !!!

Ало пенсионера .... какви цигани , какви индийци , какви нокии , какви глупости.... ТУКА СЕ ГОВОРИ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ. Стига си спамил с несвързани коментари по дадения проблем !!! Потребител с 85 мнения... Какво като си с 30 години по-голям от мен ??? Да не значи ,че разбираш по-дадено нещо повече от мен ??? ЗНАНИЯТА НЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ОТ ГОДИНИТЕ !!! Като си против циганите , индийците и всякакви глупости  - ходи протестирай срещу БСП !!!

Споко де, може и 15000 поста да имам, откъде знаеш, че не съм с друга регистрация? Вярно, за трийсетте години се изхвърлих, но повярвай ми, годинките са от голямо значение за знанията.  Отначало не се говореше за рекламация, а човека сам си пускаше постове един след друг и ни информираше за неволите си.  Сори, не исках да се заяждам, затова снощи реших да изтрия поста си, но ти сутринта почна да ме цитираш. Защо? Трай си, нищо не е станало! Харда е боклук и никой нищо не знае за него в тоя форум. Няма дори и технически характеристики на сайта им или ако има някъде, аз не съм ги открил. Но след като аз не съм ги открил, а те съществуват, явно някой иска тия неща да са възможно най-потайни за обикновения потребител. Толкова за харда. Боклук е и аз никога не бих купил или препоръчал. А що се отнася до препоръките тук, 50 % изобщо не стават или са грешни. За останалите, може би да, може би не. Приятелството и симпатиите са си приятелство и симпатии, но когато човек не е много наясно с някои неща, по-добре да си затрае. 

Чеки малко да се заям. Пл.Л. като се появи преди няколко месеца, как така му туриха по едно рамо няколко човека, та изведнъж всички почнаха да го слушат? Ами човека си разбира, затова! А и аз съм регистриран миналата есен така, че съм имал достатъчно време да прочета това, онова. И ти откъде знаеш, че примерно не съм някой "гений" от hardwarebg  примерно? :P 

Не, не съм гений, а розово прасенце-касичка. 

Споко де, може и 15000 поста да имам, откъде знаеш, че не съм с друга регистрация? Вярно, за трийсетте години се изхвърлих, но повярвай ми, годинките са от голямо значение за знанията.  Отначало не се говореше за рекламация, а човека сам си пускаше постове един след друг и ни информираше за неволите си.  Сори, не исках да се заяждам, затова снощи реших да изтрия поста си, но ти сутринта почна да ме цитираш. Защо? Трай си, нищо не е станало! Харда е боклук и никой нищо не знае за него в тоя форум. Няма дори и технически характеристики на сайта им или ако има някъде, аз не съм ги открил. Но след като аз не съм ги открил, а те съществуват, явно някой иска тия неща да са възможно най-потайни за обикновения потребител. Толкова за харда. Боклук е и аз никога не бих купил или препоръчал. А що се отнася до препоръките тук, 50 % изобщо не стават или са грешни. За останалите, може би да, може би не. Приятелството и симпатиите са си приятелство и симпатии, но когато човек не е много наясно с някои неща, по-добре да си затрае. 

Чеки малко да се заям. Пл.Л. като се появи преди няколко месеца, как така му туриха по едно рамо няколко човека, та изведнъж всички почнаха да го слушат? Ами човека си разбира, затова! А и аз съм регистриран миналата есен така, че съм имал достатъчно време да прочета това, онова. И ти откъде знаеш, че примерно не съм някой "гений" от hardwarebg  примерно? :P

Не, не съм гений, а розово прасенце-касичка. 

Точно това исках да кажа !!! Тука много хора предлагат грешни и то много грешни компоненти !!! НО ти почна да отвиняваш автора ,че с толкова пари - толкова ... НЕ Е ТАКА и аз това исках да оспоря !!! Това ,че някой тука му предложил такава марка хард диск , която па точно неговата бройка да е дефектна , не е виновен той и неговите пари !!! ТОЧКА ! хайде да не успамваме темата още ? 

Точно това исках да кажа !!! Тука много хора предлагат грешни и то много грешни компоненти !!! НО ти почна да отвиняваш автора ,че с толкова пари - толкова ... НЕ Е ТАКА и аз това исках да оспоря !!! Това ,че някой тука му предложил такава марка хард диск , която па точно неговата бройка да е дефектна , не е виновен той и неговите пари !!! ТОЧКА ! хайде да не успамваме темата още ? 

Съгласен! Все пак държа на мнението си, придобито през многото години, през които съм живял. А то е, че е по-добре да се изчака и съберат малко парички, отколкото с някакъв бюджет да се търси нещо за без пари. А автора със сигурност вече си е взел поука и ще знае за в бъдеще, че може да очаква всякакви изненади. Няма да е първия, няма да е и последния. Аз спирам дотук. Радвам се, че от Никем ще му сменят харда. Дано следващия да е безпроблемен.

• Автор

Тука станахме като за talk show. То човек се учи от грешките си. Предпочитам тука да гледам на хората мненията от колкото да ида в техно-нещо си и да ме одерат жив. Не виждам вече смисъл от повече постове, след като се оправи идилията с харда ще драсна един пост от новото пц и край на темата. Индийци ли са, какви са, мен това изобщо не ме вълнува. В някой държави работна ръка е по-евтина и т.н, не ме интересува икономиката на Азия. В крайна сметка това можеше да се случи с всеки един компонент. А това за даването на акъл никак не ме зарадва. Не се съмнявам че разбираш повече от мене, но да се правиш на "кой съм аз" не е cool.  ;)

Тука станахме като за talk show. То човек се учи от грешките си. Предпочитам тука да гледам на хората мненията от колкото да ида в техно-нещо си и да ме одерат жив. Не виждам вече смисъл от повече постове, след като се оправи идилията с харда ще драсна един пост от новото пц и край на темата. Индийци ли са, какви са, мен това изобщо не ме вълнува. В някой държави работна ръка е по-евтина и т.н, не ме интересува икономиката на Азия. В крайна сметка това можеше да се случи с всеки един компонент. А това за даването на акъл никак не ме зарадва. Не се съмнявам че разбираш повече от мене, но да се правиш на "кой съм аз" не е cool.  ;)

Е щом искаш да се заяждаме още, добре. Не ти увира главата, ама знаеш ли колко ми дреме от такива като теб? И да, аз съм си аз. А ти кой си? Някакви пишлемета тук, дето нямат и 20 лазерника, тръгнали да ми дават наклон на ху* Айде мъна! Егати хората! Искаш да им помогнеш, а те ти се качват на главата. Липсва ви май казармата. 

• Автор

Днес, след една седмица ходене по мъките, най-накрая новият ми компютър е готов. Благодаря на всички за отделеното време. Играх новата Splinter Cell на Ultra, 1080p без vsync и лети просто. Не знам точното fps но съм свикнал да ми лагва и определено не лагваше.  :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.