Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с форматиране на флашка

Featured Replies

Мисля, че флашката ви е кингстън, така че опитайте с техен инструмент за форматиране. Аз лично не съм притежавал флашка и не мога да съм ви кой знае колко полезен. 

Нищо лично, но според мен човек трябва да има поне малко опит в дадена област, за да дава съвети.

Имам 3 флашки на Kingston и 4-5 мемори карти. За техен инструмент за форматиране чувам за пръв път - защото никоя от тях не ми е правила проблем. И винаги съм ги форматирал с вградения в Windows инструмент.

марка не пише в/y флашката .. в/у кутията пишеше но я изхвърлих .. не се осъмних защото я купих от голям магазин и с гаранция .. защо все на мен попадат тези боклуци не знам :/

Работата е ясна. Отиди в "големия магазин", и си търси правата по гаранцията.

Пак нищо лично :) , но ако купуваш разни евтини неща, на които не пише марка (и то без предварително да си се посъветвал с форумците примерно) , не се учудвай, че все попадаш на боклуци.

Прав сте, разбира се! Опитах се да дам насока за търсене на информация.

http://store2.data.bg/professor/HTML/usbflash_recovery/USB_flash_repair.html

какво тулче ще се полза за флашката, зависи от контролера, който се използва, а не от марката на флашката...

Нищо лично, но според мен човек трябва да има поне малко опит в дадена област, за да дава съвети.

Имам 3 флашки на Kingston и 4-5 мемори карти. За техен инструмент за форматиране чувам за пръв път - защото никоя от тях не ми е правила проблем. И винаги съм ги форматирал с вградения в Windows инструмент.

Пак нищо лично :) , но ако купуваш разни евтини неща, на които не пише марка (и то без предварително да си се посъветвал с форумците примерно) , не се учудвай, че все попадаш на боклуци.

кинстън е марка, но това не пречи флашките им да са най големите боклуци (за момента си късметлия, но ако почнеш да ги ползваш яко - ще видиш много бързо какви боклуци са... - говоря само за флашките им...) - те само си слагат логото на флашките и с цел по голяма печалба за тях, продават нискокачествени флашки...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Е то си е така но какво пък толкова да се посъветвам за флашка за 20 лева :D ако не стане няма да гледаме HD и 3D филмчета :( какво да се прави .. ще опитам и по горните предложения.. Благодаря ви много ! :)

Нищо не става приготвил съм я за кофата просто ми беше интересно ако можеше да се форматира но ....

• Автор

Нищо не става приготвил съм я за кофата просто ми беше интересно ако можеше да се форматира но ....

И на мене така .. бях се отчаял предварително :D но пък реших да пиша защото получавам много бързи и компетентни отговори в този форум за което съм ужасно благодарен :) Благодаря ви за всичко пичове .. то е ясно филми с тази флашка няма да се гледат :D

Върнах се назад в темата и като гледам твоя случай е съвсем друг от на създалия темата. До колкото видях казваш, че флашката няма файлова система, така ли е? Защото може да се пробва друго при теб.

Върнах се назад в темата и като гледам твоя случай е съвсем друг от на създалия темата. До колкото видях казваш, че флашката няма файлова система, така ли е? Защото може да се пробва друго при теб.

Пишеше система RAW  ето снимки  post-299569-0-20351500-1377205563_thumb.post-299569-0-51742300-1377205575_thumb.

post-299569-0-24471800-1377205923_thumb.

Редактирано от denispid (преглед на промените)

Пишеше система RAW  ето снимки  Публикувано изображениеfghfgh.PNGПубликувано изображениеЗаснемане.PNG

Ок, ами да пробваме така:

1. Отваряш CMD (на windows 7/8 като админ - run as admnistrator)

2. DISKPART

3. LIST DISK

4. SELECT DISK (Номера на USB примерно DISK 1) - Внимавай да не си избереш харда. За ориентир използвай и големината в гигабайти.

5. CLEAN

6. CREATE PARTITION PRIMARY

7. ACTIVE

8. SELECT PARTITION 1

9. FORMAT FS=FAT32

10. EXIT

Ок, ами да пробваме така:

1. Отваряш CMD (на windows 7/8 като админ - run as admnistrator) 2. DISKPART 3. LIST DISK 4. SELECT DISK (Номера на USB примерно DISK 1) - Внимавай да не си избереш харда. За ориентир използвай и големината в гигабайти. 5. CLEAN 6. CREATE PARTITION PRIMARY 7. ACTIVE 8. SELECT PARTITION 1 9. FORMAT FS=FAT32 10. EXIT

Приятел имаш ли скайп да ти дам ID и PASS  да влезнеш да го видиме че нещо не става .

Приятел имаш ли скайп да ти дам ID и PASS  да влезнеш да го видиме че нещо не става .

Сакйп не ползвам. Може на лични, но какво не става?

• 4 години по-късно...

имах същия проблем,нещеше да ми се форматира под NTFS,пробвах много начини,и накрая реших проблема като махнах отметката за бързо форматиране,около половин час се форматира, и стана NTFS,записах файлове после пробвах и вече можеше и бързо да се форматира под NTFS  :)

на 8/21/2013 в 13:51, Cyberforce написа:

Здравейте :) прочетох доста теми и опитах доста начини да форматирам флашката си но нещо не се получава .. флашката е съвсем нова не съм я ползвал още .. купих си я от мола в Бургас .. на кутията дори пишеше че има гаранция но не пазя касовата бележка и не знам дали ще я приемат .. та флашката е 16 ГБ .. Фат32 мога да я форматирам но когато опитам НТФС не се получава и еррорва че форматирането не е успешно завършено .. опитах от различни компютри и с програми и така и не стана .. някакви идеи за какво може да ми прави такъв проблем ? искам да използвам флашката за филми ..

Вероятно причината е зловреден софтуер !

Пуснете сканиране на флашката със  ю ес би фикс !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.