Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

17'' Лаптоп до 1700 лв за игри, Помощ!

Featured Replies

Търся си 17'' инчов лаптоп до 1700 лв. Не съм запален толкова по игрите , но смятам като имам време да отделям по 2-3 часа на ден!

Спрял съм се на този : http://www.notebook.bg/laptopi/acer/aspire/772g-747a8g1tmamm . 

Не съм сигурен тези 4гб. на видеокартата нуждни ли са чак толкова. Лаптопа се предлага и с gtx760m - 2gb GDDR5 и предполагам това е по-добрият вариант , но е с около 200лв по скъп. 

Моля посъветвайте ме какво е най-добре за мен . 

поздрави!

Задължително ли трябва да е лаптоп.? За тези пари колегите, ще ви създадат настолно чудовище, при него поне няма да се притеснявате дали, някоя игра няма да ви върви добре и т.н.  П.п. За "геймърски" лаптоп, поне отделете 2 бона

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Защо лаптоп?След година ще почне да загрява и да се задъхва.

А с тия пари ще си направите достатъчно силен настолен компютър ,и поне 2-3 години ще си се радвате на него.

• Автор

Задължително ли трябва да е лаптоп.? За тези пари колегите, ще ви създадат настолно чудовище, при него поне няма да се притеснявате дали, някоя игра няма да ви върви добре и т.н.  П.п. За "геймърски" лаптоп, поне отделете 2К

да , държа да е лаптоп колега! и съм решил този път да е 17 инча , тъй като до сега бях на 15,6

Защо лаптоп?След година ще почне да загрява и да се задъхва.

А с тия пари ще си направите достатъчно силен настолен компютър ,и поне 2-3 години ще си се радвате на него.

защото ми е такава работата и се налага да го ползвам извън къщи понякога .

искам да съчетая нещата

да , държа да е лаптоп колега! и съм решил този път да е 17 инча , тъй като до сега бях на 15,6

защото ми е такава работата и се налага да го ползвам извън къщи понякога .

искам да съчетая нещата

добре а логично ло е тогава щом по думитете ти всеки лаптоп почва да загрява и да се задъхва след година , да не отделям толкова пари за лаптоп тъй като така или иначе ще се случи?

Редактирано от dinque (преглед на промените)

Лаптопите са машини за мобилност, а не за игри. Машини с мобилни компоненти, които загряват, и не са предназначени за натоварването, създаващо се при игра.

Ако искате геймърски лаптоп с който да "съчетаете нещата", то ви се каза, че няма да минете с по-малко от 2 бона.

Иначе може да вземете всеки рандом мобилен компютър, който не е предназначен за игри с които ежедневно ще го мъчите, и след няколко годинки ще умре, тоест давате си парите на вятъра.

Помислете отново какво точно искате.

Редактирано от programings (преглед на промените)

• Автор

Лаптопите са машини за мобилност, а не за игри. Машини с мобилни компоненти, които загряват, и не са предназначени за натоварването, създаващо се при игра.

Ако искате геймърски лаптоп с който да "съчетаете нещата", то ви се каза, че няма да минете с по-малко от 2 бона.

Иначе може да вземете всеки рандом мобилен компютър, който не е предназначен за игри с които ежедневно ще го мъчите, и след няколко годинки ще умре, тоест давате си парите на вятъра.

Помислете отново какво точно искате.

наясно съм че лаптопите не са машини предназначени за игри , но и както споменах ще играя може би максимум 2 часа на ден и то ако ми остава време за това , ще го ползвам предимно за други по леки неща , игрите ще са за междудругото

П.п. За "геймърски" лаптоп, поне отделете 2 бона

Не съм по игрите ,ма мисля трябва да отдели поне 3 бона ;)

Asus и Lenovo  са твойте марки . Другите не струват

И Alienware ;)

наясно съм че лаптопите не са машини предназначени за игри , но и както споменах ще играя може би максимум 2 часа на ден и то ако ми остава време за това , ще го ползвам предимно за други по леки неща , игрите ще са за междудругото

Искате лаптоп, на които да може да играете игри.? Ето едно удачно предложение, но е доста над дадения бюджет. На него може преспокойно да си играете, какви искате игри. Dell Alienware 17

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Alienware  е бранд на Делл и не му е по джоба изобщо  :) Цената на такъв лаптоп е колкото къща в Родопите с 2 декара двор .

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Ся сериозно пич--- с този бюджет няма да намериш лаптоп ,който да се справя с всички игри! За тази сума наистина е най-удачно да си направиш настолна конфигурация,която ще ти предложат тук колегите.Иначе ако наистина държиш на лаптоп ---то за тази цена няма да мине без компромиси.Успех!

Alienware  е бранд на Делл и не му е по джоба изобщо  :) Цената на такъв лаптоп е колкото къща в Родопите с 2 декара двор .

Ами ,,качеството,,си има цена ;)

Не съм съгласен. Една къща в Родопите, върви с 2 деекара двор най-малко 10 бона.

• Автор

Благодаря ви , но общо взето получих информация с която вече съм наясно .

Пак искам да спомена , че ще играя може би максимум 2 часа на ден и то ако ми остава време за това , ще го ползвам предимно за други по леки неща , игрите ще са за междудругото , а и не смятам да играя хитовите игри от последните месеци а неща от последните години.

С риск да се повторя от някои други теми: Аз бих взел Dell. Имам Inspiron 5010, 3 години вече нищо му няма. Предпочитам тази марка, най-вече заради дългите гаранции, които предлагат, а за мен това е важно. И ако покупката не е от днес за утре, до месец и половина някъде, трябва да се появят на Бг пазара нови Дел-чета, с Haswell процесори и по непроверена информация с шаси на XPS.  Иначе Acer-а е добър избор. Тук даже го има на промоция и излиза по-евтин: Acer Aspire v3-772g

Не съм съгласен. Една къща в Родопите, върви с 2 деекара двор най-малко 10 бона.

Войниче---де има такива евтини бе----дай инфо,ша си купя 2 поне ;)  :offtopic_s:

Войниче---де има такива евтини бе----дай инфо,ша си купя 2 поне ;)  :offtopic_s:

После, трябва да ти е яко д*пето, ще хвърлиш поне още толкоз за ремонт/освежаване на къщата/вилата. ;)

Стига сте го плашили човека, че не може да се играе на лаптоп. Може, но трябва да се следят температурите и да се внимава. Той си казва човека, че няма да играе по 8-12 часа нонстоп последните игри, а по няколко часа. До 1700 лв. Acer-a, който си е харесал е най-доброто в BG. И много ми харесва като кажете, че след 2-3 години няма да става за нищо машината. Ами то така или иначе след като мине този период си е за смяна вече лаптопа.

Стига сте го плашили човека, че не може да се играе на лаптоп. Може, но трябва да се следят температурите и да се внимава. Той си казва човека, че няма да играе по 8-12 часа нонстоп последните игри, а по няколко часа. До 1700 лв. Acer-a, който си е харесал е най-доброто в BG. И много ми харесва като кажете, че след 2-3 години няма да става за нищо машината. Ами то така или иначе след като мине този период си е за смяна вече лаптопа.

Точно този модел на мен много ми допада, макар че са му сложили SSD диск за парлама  / 8 гигабайта/. Може да погледне същият но окончаващ на 1, който предполагам ще е значително по-евтин поради това, че е с i5, но за сметка е FullHD. При него има опция за поставяне на SSD диск!

........

Не съм сигурен тези 4гб. на видеокартата нуждни ли са чак толкова. Лаптопа се предлага и с gtx760m - 2gb GDDR5 и предполагам това е по-добрият вариант , но е с около 200лв по скъп. 

......

Количеството памет е последното, на което трябва човек да обръща внимание. Чиповете имат ядра, честота, пропускливост през интерфейса, все неща, които са решаващи за кадрите при игра.  GTX отнася тези с 4GB памет. Марките имат навика да орязват картите, защото хората се разболяха по манията да следят температури и т.н. Два еднакви модела карта при различни модели най-вероятно ще имат отклонения в резултатите. Дори Alienware модифицират, за да не вдигат температури.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.