Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

искам да ви кажа че вчера като си купувах двете полички на Есприт видях и тази рокля. За 45лв :whist:

http://www.esprit.eu/dresses-&-skirts-093EO1E067

доста ...хмм....консервативна( въпреки цветенцата)  ми се вижда.

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Аз па не заглеждам много роклите..Верно ми писна днеска и шофера е на няква поправка.....Едно ветровито е тука и май риболова ще отпадне, та си мисля да се завра в некое барче с wi fi, та да не се занимавам с глупости....

искам да ви кажа че вчера като си купувах двете полички на Есприт видях и тази рокля. За 45лв :whist:

http://www.esprit.eu/dresses-&-skirts-093EO1E067

По грозна рокля не съм виждала :whist:

Скъсвам се от работа. :mad:

доста ...хмм....консервативна( въпреки цветенцата)  ми се вижда.

По грозна рокля не съм виждала :whist:

Скъсвам се от работа. :mad:

цената и на сайта е 100Евро

смятай...........................

а ги шият в Русе и разни единични останали бройки от ишлемето ги продават по на 45лв.

• Автор

Замина и гейската тема :ph34r:  А ми поразведри малко настроението....Тука на бача, продължавам да се занимавам, с меко казано малоумници....Направо се чудя, как може да има такива екземпляри и след малко ще ми мине всякаква жалост и ще почна яко да им друсам глоби...Явно, само тва е начина :(

ми той си е казал че иска да му се изтрие темата - е мерете си ги тука у празните кво на чужд гръб а

:D

• Автор

ми той си е казал че иска да му се изтрие темата - е мерете си ги тука у празните кво на чужд гръб а

:D

:angry: Той, не може да се определи-гей ли е, или не, па теми ша затваря.....А и аз не си меря нищо, квото ми е такова си е, кой не го харесва, да сяда на друг, дет ще му е таман :whist:  :P 

цената и на сайта е 100Евро

смятай...........................

а ги шият в Русе и разни единични останали бройки от ишлемето ги продават по на 45лв.

Цената и е повече от добра, но аз и за 5 лв не бих си я купила.

Въпрос на вкус.

Замина и гейската тема :ph34r:  А ми поразведри малко настроението....Тука на бача, продължавам да се занимавам, с меко казано малоумници....Направо се чудя, как може да има такива екземпляри и след малко ще ми мине всякаква жалост и ще почна яко да им друсам глоби...Явно, само тва е начина :(

Такива само от глоби разбират

Действай!

:angry: Той, не може да се определи-гей ли е, или не, па теми ша затваря.....А и аз не си меря нищо, квото ми е такова си е, кой не го харесва, да сяда на друг, дет ще му е таман :whist:  :P

това си е лично негово право - темата си е негова и не виждам причина защо модераторите не му уважават молбата

ако ти пуснеш тема и после решиш да я изтриеш а не го правят и продължават да се гъргарят за твоя сметка - няма да ти е приятно нали  

• Автор

Такива само от глоби разбират

Действай!

Натам отива.....с нетърпение чакам, да назначат някой и да не се занимавам с простотии. Предпочитам, да им тегля един хубав бой, а не да им бъркам в джоба, ама живеем в робовладелски строй, в който само боя с камшик не е позволен :(

това си е лично негово право - темата си е негова и не виждам причина защо модераторите не му уважават молбата

ако ти пуснеш тема и после решиш да я изтриеш а не го правят и продължават да се гъргарят за твоя сметка - няма да ти е приятно нали  

Кой се гъргари? Има и такива, но аз не съм от тях :nono:

Редактирано от Препикану мушкату (преглед на промените)

От всички постове, изтриха точно този, в който написах еnough is enough. ;)

• Автор

Що викаш стига, на мъжко магаре :clown::P

бе карай - те и Ванга я оставиха с изобразително изкуство кат галерия напрау темата та...

Кой се гъргари? Има и такива, но аз не съм от тях :nono:

той вече не желае мненията ви - кво пишете и локуми разтягате ъ

• Автор

Набържи, изкарах на фирмата 1500 лева от глоби.....А  е още пладне.....Ся отивам да хапна и сетне ще я мисля....

Абсолютно си права! Точно това мнение го споделям напълно!

Но... Когато някой докладва нещо, трябва и той да си събере акъла в главата точно какво докладва и защо.

Във всичко, което написах, нямаше нито една дума, непочтителна към самия автор на темата. Напротив! Включих се след като всичко беше свършило и след като изчетох купищата глупости на псевдопсихиатрите, писали напред.

А... докладваният и изтрит пост е моя. :) Това ми досмеша.

Не се оправдавам. Няма и нужда. Споделям. Не казвам, че си ти, нито знам кой е и защо.

Нито ме и интересува.

изядох една фафла

за довечера съм извадила пържоли да си пържат динозаврите

аз съм на някаква театрална премиера

Редактирано от emmi (преглед на промените)

бе карай - те и Ванга я оставиха с изобразително изкуство кат галерия напрау темата та...

да, защото става дума за църквата направена по нейна заръка и намацотена от Светлин Русев.

темата там е именно за всичко свързано с Ванга.

а църквата именно заради тия грозтии на Русев не е осветена и службите се правят на поляната пред нея

• Автор

Но... Когато някой докладва нещо, трябва и той да си събере акъла в главата точно какво докладва и защо.

Във всичко, което написах, нямаше нито една дума, непочтителна към самия автор на темата. Напротив! Включих се след като всичко беше свършило и след като изчетох купищата глупости на псевдопсихиатрите, писали напред.

Не се оправдавам. Няма и нужда. Споделям. Не казвам, че си ти, нито знам кой е и защо.

Нито ме и интересува.

Марче, да ти имам дертовете.....Ади, бегам до кръчмето отсреща :)

до колкото си спомням столовете в камерната зала на театъра не са много удобни

Нито ме и интересува.

не съм аз - аз по тази тема един единствен доклад от първия пост пратих: Уважете молбата на потребителя

Марче, да ти имам дертовете.....Ади, бегам до кръчмето отсреща :)

Ти пък! Дертове... Дай Бог такива дертове да имам!

да, защото става дума за църквата направена по нейна заръка и намацотена от Светлин Русев.

темата там е именно за всичко свързано с Ванга.

а църквата именно заради тия грозтии на Русев не е осветена и службите се правят на поляната пред нея

за тези постове не говоря - те имат  връзка с темата

виж назад кой ми е любимия художник, че и постове има за психология на рисуването ли нам си кво си

току що ми дадоха едно дело по което съм в тройна експертиза

по 300лв на човек ни е писала съдийката :no-no:

току що ми дадоха едно дело по което съм в тройна експертиза

по 300лв на човек ни е писала съдийката :no-no:

ето на това му се вика добра оферта :) 

да му мисли този, чийто адвокат го е навил да я иска и после ще плаща, като загуби  :whist: 

Като са депозитни кво й пука. Прави опит за предотвратяване на петорната експертиза... :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.