Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

ми тя едната е прикрита бе бате...женски аватар на мъжки бог......сваля наред мъже и жени..условието е да са духовно извисени

Еее... Толкова съм духовно извисена и как па никой ни ма сваля... :D

Хич не ги разбирам тия неща. Баси. :clown:

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор

и аз ... едвам се добрах до кафе-автомата, че не мога да седя на краците си

натътрузиха ми оглед в пет и половина

което означава че най-рано в шест и половина ще се занеса до вкъщи

и след това в седем съм на онази премиера

минава ми през акъла да се скатая ама ще ме изловят

Е тва е! Разлюляха ме! Разкрещях се! Ми не съм била чак толкова писи-писи... :D

претрепи някого да ти олекне :whist:

натътрузиха ми оглед в пет и половина което означава че най-рано в шест и половина ще се занеса до вкъщи и след това в седем съм на онази премиера минава ми през акъла да се скатая ама ще ме изловят претрепи някого да ти олекне :whist:

няма скатавка при мен -сега малко съм се разлабил за кафето, но след малко ще станат снимките и изследванията отатък и отивам да се мятма пак в боя. стига с тия претрепвания днес, моля

Имам неква пратка в еконт и се чудя от кого е... Дофторе, признай си... :rolleyes:

Имам неква пратка в еконт и се чудя от кого е... Дофторе, признай си... :rolleyes:

оооооооо, той ги прай тез рабути..............

Имам неква пратка в еконт и се чудя от кого е...

Знаиш ли какъв е шефът на Еконт?

Знаиш ли какъв е шефът на Еконт?

виден будист

ма там не е чиста много работата............

• Автор

Наработихме ли се?! Да си тръгваме, а?! ;)

Имам още ябълки за гризкане.....кат свършат, си фащам пътя и аз :)

Имам още ябълки за гризкане.....кат свършат, си фащам пътя и аз :)

докато гризеш бабълки -ето ти четиво да видиш как си хортуваме по нашия край : Сестрата на Братан, Юбица, беше точилка та дрънка. Кък се вика, толко блага, че да ти се припие от пиченцето й водица. Кък ви каам, убава та дрънка. Но едни чръни коси, се едно нощеска, коги е толко тевно, че и у гъзо да ти бръкнат с колец за домати, нема да разбереш к’во баш е станало. Длъги до дирнико и къдрави като влъната на дрът пръч покрай мъдуряцете. Очите й беа зелени де че ли са изскубани от жабурняко у блатото до ТКЗС-то, а физиономията й беше тесна и некак заоблена, ‘се едно ше рекламира нек’ъв ексфолиант. Верно ви ка’ам. А телото, леле телото! Само като требва да го описвам и се накокръжих като преди уволнение, да му го спущим. Юбица ич не беше длъга, ама кръсто и не надвишаваше пегя и половина, и но коги беше омела половин тигань пръжен боб. Цицки като по поръчка – тамън да ти наплънат шаката, остречки като лисичи муцунки, зръната стръчът нагоре, се един вид са видели макье си. Бе, к’во да ви прика’ам? А, верно, забоварих за надоле. Гъзо й беше стегнат като на ямайска лекоатлетка, ама манко по-големшък, да му е благо на човек да си я напяска, докъде я мандръса. И едни бедъре, стройни, подвижни, направо да я нагръчиш на пъто… Юбица имаше само един недостатък и он у никакъв случай не беше физически. Абе, като се замислим, но не е й недостатък, ама ‘секи да преценява за ньего си. Сестрата на Братан беше най-големио таралясник у целото поречие.

целио разказ-е те тук ;)

• Автор

:lol6: :lol6: Убуу разказче....метнах си го у фаворити, та да си прочета, кога мий криво ...

Прибрах се

не си усещам задните лапи :(

а след малко отивам на театър

и то детски

и то без децата 

а можеше да си налея една чашка от виното на Док................... :(

• Автор

какво значи "урапяк","лаасе","накокръжих","мандръса","шмундели","голем сътвер","шущавата"..това на какъв диалект е

Тъй говорят пущиняците, да ги е'а....от северозападнала българия. Верно, че му трябва и речник,да му начеша шугата...Ама кат са замислиш, ше фанеш идеята да я... :)

Разгонили ли сте са ве :D Те ви една мацка дет са друса :P

Стиа с тия гифчета ве, пръй салатата, че ракиено време......

• Автор

Баси перверзника :speak: ....собствената си жена да сайдисва :no-no:

Тъй говорят пущиняците, да ги е'а....от северозападнала българия. Верно, че му трябва и речник,да му начеша шугата...Ама кат са замислиш, ше фанеш идеята да я... :)

речниците от том 1 до том 10

• Автор

На Вал ги дай, аз ви разбирам диалекта :)

ай, аз тръгвам

какво значи "урапяк",,"накокръжих","мандръса","шмундели","голем сътвер","шущавата"..това на какъв диалект е

думата УРАПЯК е диалектна и се отнася за нещо, което е ядено недоядено.

накокръжих - синоним от многото, означаващи "получих ерекция" 

мандръса - правя любов.Използва се в много изрази, като например : "я като чуам клецанье и си предстаам заек къде мандръса зайкиня-раз-два и чао.А щу вика Бубето-ебнята си а сириозна работа" 

шмундели - ,множесвтвено число на "шмундел" ( виж урапляк, уръпляк

голем сътвер - същото като дзвер.А тоа е като звяр, ама по-глем, с Д отпреде

• Автор

Що уе-твойта кой я сайдисва :lol6:

:get out: Не я разпитвам, за незначителни подробности.....Няколко пъти и аз, ама нали си падам по перверзии :wow:

:get out: Не я разпитвам, за незначителни подробности.....Няколко пъти и аз, ама нали си падам по перверзии :wow:

Ми на теб нали не ти става---значи и тя си пада по перверзии :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.