Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

Още един пост от Локуми и ще извърша някаква крайно отчаяна, суисидна постъпка. :hang:

Ма, има си поне 10 теми момата. Що не си пише в тях? Баси, деня. От сутринта се почна и няма спирка...

щото я толерират

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор

че то това е най-важното, сега ако кажеш, че още тръпнеш по нея ще я обявяваме за издирване

то аз съм в бившото ГДР, на края на света де

ГДР,в смисъл Горна Диканя,Радомирско? :ph34r:

Виле,стената падна ли-падна.

Отиде разделянето на трудовете на Маркс-Комунизмът в Източна Грмания,Капиталът в Западна или како кажу брача сръбе-Източно Немачко и Западно Имачко... :D

Последно кат минавах, чесъна им на тях беше китайски...Тва  ми мяза малко, кат наща родопска закуска...Сложи му и червен и черен пипер и настържи и лук, а ако имаш и лютеница, ще стане още по-добро, може евентуално  и с кетчуп.

Вече не може, нещата са преполовени, а и не държа нищо от изброеното в вилаета си /нарочно!/

иначе каквото го нямаме тук шефа докарва с контейнери от България. Работя само с качествени продукти като например лютеница "Велика", филе "Елена" кьополу на "олинеза" и т.н. благини от които рискувам да премина в друг размер като моите наборки, ама съм що годе фнимателна  :lol6:  :lol6:

и при нас имаше екшън

нотариуса да вземе да затрие подписаните нотариални актове на едната от сделките

това може да изправи косата на всеки

парите са по сметката на продавача а актове няма

звънят на пожар, веднага да им доставим обратно продавача в кантората, докопали и купувачите да подписват нови актове

ужас

То кво лечение, само требва се натъпчат пак дет им е мястото :clown:

сти`а де, вечерям все пак още 

ъ, ъ, ъ. .... получи ли бълбук-бълбук ? ама той е за Диа, ако се не лъжа   :shy11:

Ко? Не! Опит за корупция :D
  • Автор

Вече не може, нещата са преполовени, а и не държа нищо от изброеното в вилаета си /нарочно!/

иначе каквото го нямаме тук шефа докарва с контейнери от България. Работя само с качествени продукти като например лютеница "Велика", филе "Елена" кьополу на "олинеза" и т.н. благини от които рискувам да премина в друг размер като моите наборки, ама съм що годе фнимателна  :lol6:  :lol6:

Тъй-тъй, една душичка имаш, нема си я лишаваш :D

щото я толерират

Не. Никой не я толерира. Обясних в темата за будизма. Когато спазва правилата, поне формално, няма за какво да я санкционираш.

Средна или тежка, да допълня.

Питам от личен интерес, т.е. ако попадна в подобна ситуация да знам кво ме чака...

то жената беше с опастност за живота

• Автор

сти`а де, вечерям все пак още 

Убу, ща изчакаме да приключиш с вечерята.....Аз ще ям снощното зайче....ама подир малко, имам си допия още от ракийката :)

то жената беше с опастност за живота

Извинявам се. Разбрах. Неуместно беше от моя страна. не знаех, че случая е сериозен. Съжалявам за тъпия въпрос.

и аз :D

и не разбрах какво стана с прелюбодейците дето законния съпруг ги пребил

Ми к'во да стане-плуват два кюртирани изрода в канализацията и единия казва:

-Здрасти,аз бях от извънматочна бременност и затова съм тук,а ти?

-Ми подобно,ма аз бях от извънтатъчна и тате с мотиката и мен и мама...

ГДР,в смисъл Горна Диканя,Радомирско? :ph34r:

Виле,стената падна ли-падна.

Отиде разделянето на трудовете на Маркс-Комунизмът в Източна Грмания,Капиталът в Западна или како кажу брача сръбе-Източно Немачко и Западно Имачко... :D

Те точ това е истината братец.

Обаче тея ако не ги бяха разделяли стигане нямаше да имат, а сега не мисля,че имат шанс за оправия. Освен ако пак не се вкараме в некоя война.

Ма на нас  к`во да ни пука 

къркаме си и си мезим тоже

Не. Никой не я толерира. Обясних в темата за будизма. Когато спазва правилата, поне формално, няма за какво да я санкционираш.

де ключа за тва де ключа за онова що свети слънцето що земята се върти що бе що Ошо мошо де цъкнеш

аре стига де тва не сайт за Ошо все пак нали или вече стана ъ

:D

Стисня - що не се обади да дода да прекараме буретата с вино?!?!

Ти па си мноу убаф :nono:

Извинявам се. Разбрах. Неуместно беше от моя страна. не знаех, че случая е сериозен. Съжалявам за тъпия въпрос.

споко :)

аз наистина исках да разбера успяха ли стабилизират жената

Доктора вика, че му била тесна врата на кабинета, а онзи не моел да влезе, щот му опирали рогите.....

Те на тези им растат един пред друг,за да не се заклещват в навалицата.

Да-а...Малко са героите като мен-две командировки-две дъщери,сега чакам по-дълга за син. :ph34r:

десет часа, време ми е да си лягам

утре сутринта съм на йога

а утре вечерта съм родителски срещи

и това ако не весел живот........................ :D

• Автор

Да-а...Малко са героите като мен-две командировки-две дъщери,сега чакам по-дълга за син. :ph34r:

И аз имам женско.....търси друг брат......

Да бе двеста, пусни ми малко музика брат, моля! че картоннетуорка свърши и почна ТСМ-а

десет часа, време ми е да си лягам

утре сутринта съм на йога

а утре вечерта съм родителски срещи

и това ако не весел живот........................ :D

Лекинка ЕмчЧук :*

Глей ся,сам човек-толкова може.Питай Док 'ко не вЕрваш. :D

аре бре , кво па толко станало?!

то важното е кой ги отглежда дечинята

• Автор

Глей ся,сам човек-толкова може.Питай Док 'ко не вЕрваш. :D

Вервам ти ве......А по тоз случай Прост! :cheers:

О.....

Моля? Бедният стар петел не е ли заслужил глътка винце? Нема пъ тогаз да ти пращам вече книги. :rolleyes:

за тебе е ракията бре :)

баси....

докога ще съм жив, та да те уча ?! 

:beer:

p.s. пък и ти не си чак толквоа стар - цепеняче си си все още   :shy11:

p.p.s не знаех от вас двамата кой какво обича да пие - заради това изпратих и ракия, и вино - все единият ще си избере това, кеото обича :) Сериозен съм - дано ви е харесала малката ми изненадка :*

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.