Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

• Автор

Споко бе Док, ся е дринк тайм :) ай наздраве :cheers:

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор

Споко бе Док, ся е дринк тайм :) ай наздраве :cheers:

Ха. Аз помислих, че си останал на барбекюто... Тази вечер съм твърдо червеновинена... Наздраве.

Тук следва съответната емотка, която не мога да намирам... :drum2:

• Автор

Ха. Аз помислих, че си останал на барбекюто... Тази вечер съм твърдо червеновинена... Наздраве.

Тук следва съответната емотка, която не мога да намирам... :drum2:

Отдавна свърших с пекането, а и беше малко, така да не ми се поремне, че съм момченце ;) След малко отивам да хапна зайчето и аз с червено винце, а за десерт ще си капна едно малко бушмилсче с пуретка....

Отдавна свърших с пекането, а и беше малко, така да не ми се поремне, че съм момченце ;) След малко отивам да хапна зайчето и аз с червено винце, а за десерт ще си капна едно малко бушмилсче с пуретка....

Тва последното прислужницата да ти го сервира в кабинета ти с тежка старинна мебел, само по престилка и перце... :D

Тц... Не гледам филм, ако това ще питаш. Но имам намерение да... :P

• Автор

Тва последното прислужницата да ти го сервира в кабинета ти с тежка старинна мебел, само по престилка и перце... :D

Тц... Не гледам филм, ако това ще питаш. Но имам намерение да... :P

Нямам прислужница.....Да ти кажа, не съм и искал да имам, някак си не си падам по тва, да ми прислугва някой.. Въпреки, че кат си представих, как ми сервира по престилка и ма гъделичка с перцето.....взех да се замислям :P

Както и да е.

В съседната тема продължават да се изявяват професионалните психолози и терапевти.

Минавам в раздел "Празни приказки".

А аз минавам в раздел Диванче... :P

п.п. Празните приказки са пълни с много повече съдържание, човещина, разбиране, ум и интелект, в сравнение с високомерно-снизходителната напудрена кухота на псевдоинтелектуалците, пишещи горе... Поне в момента е така...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Автор

А аз минавам в раздел Диванче... :P

п.п. Празните приказки са пълни с много повече съдържание, човещина, разбиране, ум и интелект, в сравнение с високомерно-снизходителната напудрена кухота на псевдоинтелектуалците, пишещи горе...

На кое викаш горе, на кое доло?  Кво е тва делене, в тоз форум....баси :mad:

Въпреки, че кат си представих, как ми сервира по престилка и ма гъделичка с перцето.....взех да се замислям :P

Хоп-троп, гъди-гъди... Време е да го опиташ... :D

Ай, пускам си един филм.

После... После има два варианта - или да намина да видя до къде сте с наздравето, или да захъркам като баба ти на диванчето... :P

На кое викаш горе, на кое доло?  Кво е тва делене, в тоз форум....баси :mad:

Тиху бре. Сега ще ни налазят от игнора... :P

Четирима анонимни...

Баси,Цветанов се е мултиплицирал. :eek:

подновяване на електронния ми подпис.

А бе, онзи, ти като имаш ел. подпис чий дедов търсиш по опашките в НАП, а не си подаваш всичко от къщи по електронен път?

А?

А бе, онзи, ти като имаш ел. подпис чий дедов търсиш по опашките в НАП, а не си подаваш всичко от къщи по електронен път?

А?

до днес го нямах бре - сертификатът беше изтекъл преди 2 години, и все забравях да го подновя  :shy11:

до днес го нямах бре - сертификатът беше изтекъл преди 2 години, и все забравях да го подновя  :shy11:

Тогава правилния изказ е "да си изкарам", а не "да подновя".

Затова и реших, че си имаш...

От тук нататък всички такива документи за всички инстанции само по електронен път.

Край на опашките.

Я съм единия :D

Анонимен алкохолик ли си или си носиш табелчица с името при всеки запой?

Разваляш примерния ми пациент  :rolleyes:  

Само една декларация не се подава по електронен път и е от жизненоважно значение за него :biggrin:

Тогава правилния изказ е "да си изкарам", а не "да подновя".

Затова и реших, че си имаш...

От тук нататък всички такива документи за всички инстанции само по електронен път.

Край на опашките.

тъй и ще става вече.

само двете мацки ме хвърлиха в ужас с дискусията от тази вечер и вече не знам какво да очаквам - най-много някой ден да пристигне данъчна полиция и да ми опише имущетвото ? :lock: 

Само една декларация не се подава по електронен път и е от жизненоважно значение за него :biggrin:

Данъчната за ДДФЛ, нали ? 

Това е чак догодина - ако съм жив до тогава - ще я подам :) 

Ама ако продължавате така с emmi - вече ми се струва, че едва ли ще доживея 

тъй и ще става вече.

само двете мацки ме хвърлиха в ужас с дискусията от тази вечер и вече не знам какво да очаквам - най-много някой ден да пристигне данъчна полиция и да ми опише имущетвото ? :lock:

Седи мирен :P

• Автор

Анонимен алкохолик ли си или си носиш табелчица с името при всеки запой?

Някои и таели да си сложат, са си все същите анонимки.....Мене, кой требва си ме знае ;)

Наздраве, че огладня манджата :)

Данъчната за ДДФЛ, нали ? 

Това е чак догодина - ако съм жив до тогава - ще я подам :)

Казах седи мирен, стига сме са излагали през чужденците :hush:

Някои и таели да си сложат, са си все същите анонимки.....Мене, кой требва си ме знае ;)

Наздраве, че огладня манджата :)

Ко апваме?

Аз малко ли съм ти тук под ръка, че искаш и него да засмучеш, баси?!?!

Аз малко ли съм ти тук под ръка, че искаш и него да засмучеш, баси?!?!

Ко? Не!

Но колкото повече, толкова повече :whist:

Ко апваме?

Мръвка, кво друго. Той без това не сяда. :D

Тоз Препикания не са наеде ,не са напи---баси говедото ...Аз само додох да са изтропам и бегам...

Лека ви и мека :biggrin:

:scared:

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

• Автор

Зайче с арпаджичета, морковчета, чесънче , картошки, чушки, маслинки, залято с червено винце и с разни подправки, задушено в тенджерка под налягане....Голяма вкусотия :)

Зайче с арпаджичета, морковчета, чесънче , картошки, чушки, маслинки, залято с червено винце и с разни подправки, задушено в тенджерка под налягане....Голяма вкусотия :)

Не знам друго, ама ако с такава сладост набиваш манджите, както и ги описваш, направо се сещам колко кеф и доволство се лее от теб.

пп. На тази снимка ти ли си, заобиколен от морни форумни друзя?

Публикувано изображение

как сме, как сме? Добре ли сме? Готови ли сте за трудови подвизи? :rolleyes:

в девет съм строила в две редици тъпчото който ще го играе пълномощник съобразно онова писмо с апостила. Още не мога да повярвам че тъпата му сестра го е пратила по пощата като обикновено писмо от Германия. Та, тъпчото в девет трябва да бъде в пълно бойно снаряжение в офиса за да го закараме под строй в кадастъра за кадастрална схема и скица и после в данъчното за данъчна оценка на имота.  :whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.