Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

пералнята лумбурка,

Мойта вече за втори път - изпрах една пералня маратонки, платненки и летни чехли....Прибирам ги...

Хапвам и отивам да си изтегля заплатката - абе, денят ще е хубав, нищо, че е мрачно - тъкмо няма да ни се хойка....

• Отговори 2k
  • Прегледи 74,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мойта вече за втори път - изпрах една пералня маратонки, платненки и летни чехли....Прибирам ги...

Хапвам и отивам да си изтегля заплатката - абе, денят ще е хубав, нищо, че е мрачно - тъкмо няма да ни се хойка....

аз едната вчера я извъртях

а, то хубу ги въртим тез перални ама къде ще съхнат после друг въпрос

е, имам и хавлии да пускам

Сушилничката свърши и тая работа. Обаче следва въпроса - кога ще се глади...

Винаги следва някакъв такъв въпрос... :D

Много правилно зададен въпрос - тук ръми от 24 часа....

и цветя имам да прибирам......................

Сушилничката свърши и тая работа. Обаче следва въпроса - кога ще се глади...

Винаги следва някакъв такъв въпрос... :D

по едно време много се бях запалила по сушилня ама после нещо се разкандардисах точно заради гладенето

че и големи пустиите - няма къде да я сложа

Аз отивам да  финансирам делата си и като чух прогнозата за идващата седмица мисля,, че ще се наложи да търся магазин за чадъри.....Малееее, пък къф видЕх в Мола за 80 кинта (от шока не запомних даже марката му  :( ).............

Аз отивам да  финансирам делата си и като чух прогнозата за идващата седмица мисля,, че ще се наложи да търся магазин за чадъри.....Малееее, пък къф видЕх в Мола за 80 кинта (от шока не запомних даже марката му  :( ).............

лятоска като ходихме на една презентация на ОББ ни подариха по един чадър /върнах се да искам и за колегата че него го нямаше/

• Автор

Аз па сутринта станах рано, после полегнах на диванчето и съм задрямал :)

За марчето - закуската беше пържени филийки, мажа една със сладко, друга с лютеница, а първите, дет за кучето само с шарена сол :biggrin:  Майка правила компоти от дюли, ама 3 буркана, нещо и се видяли съмнителни, та ги омахахме и тях и така....

За марчето - закуската беше пържени филийки, мажа една със сладко, друга с лютеница, а първите, дет за кучето само с шарена сол :biggrin:  Майка правила компоти от дюли, ама 3 буркана, нещо и се видяли съмнителни, та ги омахахме и тях и така....

Много скромно, колега.

Аз освен филийките направих и палачинки, плюс две баници врътнах набързо - една със сирене, а една сирене и спанак, добавихме сладко от диви ягоди, кафе, мляко с какао и още една дузина питиета.

Ха-ха-ха... И ний. :D

Пържените филийки са ни съботно-неделната традиционна закуска. Днес беше със сладко от сливи и сиренце.

И като каза дюли - забравих ги от вчера... :D

И това трябва да се прави днес, че вчерашния ми ентусиазъм не стигна до там... и тъкмо се чудех дали да не ги обърна на компот за бърза консумация или да си играйкам да ги правя на конфитюр.

• Автор

Много скромно, колега.

Сиромашия.....кат немаме хлеб, мааме пържени филии :ph34r:

И това трябва да се прави днес, че вчерашния ми ентусиазъм не стигна до там... и тъкмо се чудех дали да не ги обърна на компот за бърза консумация или да си играйкам да ги правя на конфитюр.

Глей са.....Направи ги на компот, а тва вътрешното, дет са чудиш де да го фърлиш, го свари и става желе...Идеално е за палачинки и за филийки и са гребане с лъжица :D

Сиромашия.....кат немаме хлеб, мааме пържени филии :ph34r:

И пасти, ако може...

Бахура също върви неотлъчно.

пп. Виде ли снощи как ми се разсърдиха на призива момите да си говорят с теб?!?!

Не ставам да ти бъда личен ПР, а и ти си стиснат и не плащаш като Максим Бехар, затова ще си подам оставката.

Глей са.....Направи ги на компот, а тва вътрешното, дет са чудиш де да го фърлиш, го свари и става желе...Идеално е за палачинки и за филийки и са гребане с лъжица :D

Е ти ся направо ма улесни... :D

Найш... Одеве като ти четох закуската, почнах да си мисла - що не регистрираш и жената тук. Баш си е за тук кулинарка... Щом та изхранва теб, на всички ни от раздел кулинар ще тури тапата... :D

• Автор

И пасти, ако може...

Бахура също върви неотлъчно.

пп. Виде ли снощи как ми се разсърдиха на призива момите да си говорят с теб?!?!

Не ставам да ти бъда личен ПР, а и ти си стиснат и не плащаш като Максим Бехар, затова ще си подам оставката.

Сводник си го раздавал :wub:  Или сватовник :lol6:

Е ти ся направо ма улесни... :D

Найш... Одеве като ти четох закуската, почнах да си мисла - що не регистрираш и жената тук. Баш си е за тук кулинарка... Щом та изхранва теб, на всички ни от раздел кулинар ще тури тапата... :D

Ми махнаха раздела за секса и не и е интересно вече тука....

Ми махнаха раздела за секса и не и е интересно вече тука....

Еее! Не вярвам! :P За кво й е раздел за секс, кат има теб... :wub::biggrin:

бате мушкатко, ти се майтапиш. не вярвам изобщо да поглъщаш такова количество храна на ядене и то по три пъти ядене на ден..това просто не е възможно.твоето меню,надхвърля 3000 калории на ядене,отделно съчетанието между  храните в едно ядене е ужасно...честно,не ти вярвам

Ааа. Има и междинни закуски, туй-онуй... Моля, моля... :nono:

• Автор

бате мушкатко, ти се майтапиш. не вярвам изобщо да поглъщаш такова количество храна на ядене и то по три пъти ядене на ден..това просто не е възможно.твоето меню,надхвърля 3000 калории на ядене,отделно съчетанието между  храните в едно ядене е ужасно...честно,не ти вярвам

Напоследък се ограничавам в храненето...не че нещо, просто нямам апетит....Преди години, много ядях, тва е нищо, ама и много спортувах, та явно е имало нужда. Ся само бягам сутрин, ама работата ми е малко заседнала, та затова..... Калориите не ги броя, а и не зная как, никога не съм се интересувал нито от витамини, нито от холестероли, нито от никакви там разделни простотии.....Просто ям, каквото ми е вкусно...

Пиенето също много съм го ограничил, особено бирата. Преди сядах на тава кебапчета и каса бира и си ги омахвах за норматив, ся пия по 4-5 бири само.....Ми старост-нерадост....

Много скромно, колега.

Аз освен филийките направих и палачинки, плюс две баници врътнах набързо - една със сирене, а една сирене и спанак, добавихме сладко от диви ягоди, кафе, мляко с какао и още една дузина питиета.

е, ма вий съ оляхте, значи................ :clown:

• Автор

е, ма вий съ оляхте, значи................ :clown:

Пурдотин тоа.....Ся ми са дояде баница...В наща къща никой не може да точи кори за баница, ни майки ни тъщи, ни жени, ни щерка...че и бабите и те. Та все с купени кори я правят. За обяд ще е спагети, така подочух :) Няма лошо, отдавна не съм ял :P

имам леко разминаване в котешките барометри :D

Публикувано изображение

• Автор

за едно семейство е нормално..алгор не казва,че сам го изяжда това.

бате мушкатко,ако не си прави майтап..направо е рекордьор.такова чудо  не ми се е случвало да видя.

Оооооо, кви хора има.....имам едни френдчета Митьо Слона и Иван-Баджо....Да не ти идват на гости. Ядат и пият, като за световно. Като ходили да купуват кола на Баджо, седнали в една кръчма в германско и като запукали  бира с кокошки.....после им турили снимките над бара и даже не им взели пари за сметката :) Слона като подпре лактите на масата и с двете ръце, само лапа :lol6:  Аз  не мога се меря с тия...А и не ям кой знае колко, обичам разнообразието, а не на количеството. Като седна в някой ресторант, поръчвам почти цялото меню, но не изяждам всичко, а просто си бучкам от тва или онова... :lick lips:

Докладвам се от пистата :) Последен дрифт за сезона , лудите глави вече скъсаха по един комплект гуми :D

Докладвам се от пистата :) Последен дрифт за сезона , лудите глави вече скъсаха по един комплект гуми :D

да разбирам ли че това е последната ти снимка облегнат на превозно средство с ръка на кръста за тази година? :D  :D  :D

за едно семейство е нормално..алгор не казва,че сам го изяжда това.

Ако ти кажа, че рядко се дореждам да хапна от каквото и да е тук ще ми повярваш ли?!?!

Затова ги зарязвам да мляскат доволно и отивам на кръчма  :lol6:

да разбирам ли че това е последната ти снимка облегнат на превозно средство с ръка на кръста за тази година? :D:D:D

Аааааа..... Баси - пак съм го направил , ужас !!!!!
  • Автор

предполагам към спагетите ще добавиш и гарнитура от месо ,салата,бира, три сладкиши и още нещо

Ми в наща къща го прайми така. Кат заври водата се пускат спагетите, с малко зехтин, в една тенджерка се запържва малко лук, кайма, някой колбас/ако има в хладилника/ , кисели краставички, царевица от консерва, гъбки....Кат се позапържат, се поливат с доматено пюре  и накрая 2-3 скилидки чесънче. После подправките за де им бега аромата и се омешва със спацетите в  тенджерка от йенско стъкло и у фурната. Кат земе да става, се поръсва с кашкавал :)

Иначе си вървят с винце, може и с биричка, ама аз си ги ям с бяло винце, може и червено :)

Между другото, спагетите ги ям с хляб :shy11:  ми не мога да се нахраня без хляб, кво да направя.....

Десерта ще е диня, а за дояждане има от шоколадовото руло, не е много прясно, ама иначе е сладко :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.