Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

п.п. аз определено се зарибих на убунту

• Отговори 2k
  • Прегледи 74,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

За под масата не зная, ама чувам, че лопат чинии, та явно е станала вечерята.....Ша пия още една ракийка, а салатата не ми се мисли....

Без да се обиждат коренните жители на Австралия, ама понякога си жив абориген :ph34r:

На мене пък, ми свърши ракийката, а остана салатка....Налях от дамаджаната ракийка, ама салатата свърши....Нарязах още салатка, са па ракията.....Чудя се, кога ще ги изравня :speak:

Аз мисля,че си на крачка от изобретяването на Вечният Двигател. :D

ти къде мислиш че е Блонди?  Сега не му харесал единия бидон - много гъсто било че прехвърлял в два други .............

Ако те дразни с коментирането,просто му скъси веригата. :D

Леко,не товари-ако му свикнеш с интерфейса е без грешка.И Мак е много готин.

Ако те дразни с коментирането,просто му скъси веригата. :D

Че то къде повече да се скъсява? Локализиран в мазата поне до края на ноември. Днес щастливо ми сподели ча вече вряло :D

момчешки му работи..................................

• Автор

Пробвай УСУ

момчешки му работи..................................

Тва жените, нищо не разбирате :angry:

Леко,не товари-ако му свикнеш с интерфейса е без грешка.И Мак е много готин.

мхм

единия от лаптопите на зет ми е мак

той ги мъкне на килограм лятото като си идват

е, накефих се

Тва жените, нищо не разбирате :angry:

то остана и в момчешките ви работи да разбираме 

ай, моля ви съ :whist:

• Автор

то остана и в момчешките ви работи да разбираме 

ай, моля ви съ :whist:

Кой та кара да ги разбираш, само са прави, че ти са интересни ;)

Кой та кара да ги разбираш, само са прави, че ти са интересни ;)

даже и това не правя аз :whist:

на това му се викало "чайник" 

:eek:

ти нали беше в мазата? Как така стигна до тойзи чайник?

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор

на това му се викало "чайник" 

Публикувано изображение

:eek:

Мноо му големи мъдурите ве :ohmy:

Ladies and gentlemen, Днес е велик ден. Всеки залез на този ден се празнува. Страната на чудесата е млада и тя няма народни танци. Решението е организиране на квартални клубове, където хореографи обучват желаещите с идея това да станат национални танци. Те наподобяват българско хоро през погледа на авангардисти с примес на техно-музика. В всеки град е обособен мегдан, където народа се стича и танцува. Стъпките не са лесни, макар привидно да изглеждат че са. Танците продължават до полунощ  под напъна на мощни уредби и прохождащи мизрахи-певци. Споходи ли ме желание да раздвижа кръвта на божественото си тяло, аз отивам там. Аз съм заклет поклонник на балета и често импровизирам заучените стъпки. И след като ви споделих тази поредна тайна искам да ви кажа, че вкъщи преди да изляза подгрявам с песента Imhotep - The Mummy: Original Motion  Soundtrack на Jerry Goldsmith. 40 минути след Изхода отварят магазините и след танците поех към тях. Есента дойде и захладня. Застудя и живакът падна на 30'С, а това е ясен знак full стоп на бирата. Разбира се стъклото на всичката изпита през сезона напълни багажника на колата, включая и купето. Добре, че куките и те ходят на танци. С парите от върнатите бутилки си купих персийски килим, за когото продавача се закле, че гаранцията е двадесет години, антистатичен и всички екстри за модела. Постлах го пред новия гардероб. И тук споделям втора малка моя тайна. Аз винаги спя с новите си придобивки. Мисля, че тази нощ ще спя на килими на кравай като дакел. Не мога да изразя възхитата си. Купих го, защото мотива на килима ме провокира, да чета картина на ултра кубист с намеци на латиноамериканска школа. Продавачът бе украинец и ме попита - на стената ли ще го закача, но аз му отговорих, че така прави само саудитския принц на Персия!!! П.П. И понеже шопингът ме подмладява, си доставих второ малко удоволствие. Купих кожен офис стол за навигатора. За симулатора, все пак три пъти гледах американския филм The Driver през далечната 1978г.

И понеже шопингът ме подмладява, си доставих второ малко удоволствие. Купих кожен офис стол за навигатора. За симулатора, все пак три пъти гледах американския филм The Driver през далечната 1978г.

Тия дни се бях сетил за него! И се чудих къде да го търся. Помня само че разби един мерцедес показно и накрая като отвори шкафа на гарата взе празния сак и се обърна и го даде на кукуте. Много искам да си го припомня пак.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Тия дни се бях сетил за него! И се чудих къде да го търся. Помня само че разби един мерцедес показно и накрая като отвори шкафа на гарата взе празния сак и се обърна и го даде на кукуте. Много искам да си го припомня пак.

Вариант 1 - мяташ се в скайп и го пускам да се преточи при теб.

Вариант 2 - ако дърпаш торенти ти давам линк.

• Автор

Баси, върнахте ме в детските години.....Ще взема си го дръпна и аз :)

Баси, върнахте ме в детските години.....Ще взема си го дръпна и аз :)

Обикаляме по хълмовете на времето и се присещаме как навремето си дърпахме пишките, а сега дърпаме торенти...

• Автор

Обикаляме по хълмовете на времето и се присещаме как навремето си дърпахме пишките, а сега дърпаме торенти...

:lol6: :lol6: Едно време се нареждахме, един до друг и се състезавахме, кой ще се изхвърли най-далеч :wub:

Аз отивам да ям вече, че глей кое време е станало....

Направо ми стана мъчно за теб - умориха те от глад, докато чукаш в чата, баси...

И не забравяй да опишеш подробно менюто, че да не се нарушава традицията.

Това е то. Изпуснахме те за малко от контрол и виж какво става... По график вече трябваше да си на пурата. От друга страна, сигурно си прекалил с палачинките в 17:00. Затова ти казвам, че трябва да има ред. Не ракия с таратор и други такива нововъведения.

оМГ, пак ли ядете? Гледам се обединили двете важни теми. за яденето и правенето на Любов... По съкратената процедура значи...

А аз такова, пълних чушчици тая вечер. :ph34r:

оМГ, пак ли ядете? Гледам се обединили двете важни теми. за яденето и правенето на Любов... По съкратената процедура значи...

А аз такова, пълних чушчици тая вечер. :ph34r:

Казвай с обувките какво направи...

Ми метнах няколко чифта в кошницата.  :D Това между другото , обаче утре сериозно обещавам да изляза.

обаче утре сериозно обещавам да изляза.

Може ли да те поздравя с нещо в темата за поздрави?

Може да те вдъхнови да излезеш утре, а не да си търсиш обувки по нета. Понеже като излезеш се случват какви ли не чудеса.

Може де, но аз просто не обичам да пазарувам. иначе за чудесата си прав ( ;

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.