Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

френски ,нефренски, като не са ти краката като на останалите  хора по калъп , зарежи :D

ми точно затова си пазарувам обувки само от там - защото ако не отговарят на изискванията ти, не са ти удобни и так далее - можеш да ги върнеш

:P

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Мерси за заглавието, ще потърся като ме хване следващата вълна за купуване на книги.

Вече и лимит ли има на лайковете. ??На мен  да ти кажа ,хич не ни дреме, и без това ,ако не мълча, то предимно  спамя.

И Какъв е тоя рейтинг " гордостта на форума" като само глупости пиша. :clown:

Дай Боже, повече 'глупости" кат твойти.....

Какъв е тоя рейтинг " гордостта на форума" като само глупости пиша. :clown:

Ти си нашта гордост... То да не е по брой публикации?

Аз за моите екзистенциални опитности със сандалите на приятелката ми съм разказвал, тъй че няма да разказвам пак. Въпросът накрая се реши като престояха някое време в хладилника (сандалите, не приятелката).

Сандалите в хладилника не съм пъхала досега... явно има някаква секретна хватка. Така че, моля да  ми я кажеш.

Обаче миналият месец си намерих едни части от бельо в хладилника :clown:  Явно акълът ми е бил много някъде , за да не разпозная  чак вратата на гардероба , смятайте. А колко учудена бях няма да казвам. :D

Дай Боже, повече 'глупости" кат твойти.....

Бе мани.

Ти си нашта гордост... То да не е по брой публикации?

Нямам идея как става номинирането . :D

ми точно затова си пазарувам обувки само от там - защото ако не отговарят на изискванията ти, не са ти удобни и так далее - можеш да ги върнеш

:P

и ти си се омързеливила значи, пък и да не се набутваш с пари за билетчета ( ;

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• Автор

Да. Жалко само накрая... Бил и герой от войната. Знаеш.

Запознат съм с творчеството му....Според мен е прекалено обстоятелствен, но пък историите му са интересни....Ся си го представям на някой кубински остров под палма, пиейки дайкири и наблюдавайки въдицата :)

Мълчи ,че и аз започнах да си го представям. Да знаете никъде няма да отида .. и май ще ползвам жокера на хайдучето

и ти си се омързеливила значи, пък и да не се набутваш с пари за билетчета ( ;

а не, просто ми харесват моделите им

па за доставка пак се набутвам ко - 3 лева е доставката им

Сандалите в хладилника не съм пъхала досега... явно има някаква секретна хватка. Така че, моля да  ми я кажеш.

Ами, доколкото схванах идеята била да се свият... Като се има предвид цената и психологическите травми, които понесох докато и ги купувах, май че се притесни, че другият вариант е сандалите да отидат в коша. Тъй че измисли това. Не знам дали подейства, но след това ги носеше.

Звучи логично в хладилника да се свият. Аз обаче  имам друг по- генерален проблем, направо хвърчат каишки.

А това мъжете защо се наказвате да ходите с жени на пазар, особено за обувки не мога да го разбера.

Ето аз, дори на себе си не мога да го причиня. :ph34r:

Според мен е прекалено обстоятелствен

Ми, може... За мен обстоятелствен е Пруст. В "По следите на изгубеното време" първите 20-на страници описват всички асоцииации и усещания, които героят преживява в първите няколко минути след като се събужда, доколкото помня.

А това мъжете защо се наказвате да ходите с жени на пазар, особено за обувки не мога да го разбера.

И аз. Вече спрях с тези саможертви.

Мълчи ,че и аз започнах да си го представям. Да знаете никъде няма да отида .. и май ще ползвам жокера на хайдучето

имаш ЛС Уишко с линка

дано си харесаш нещо

;)

• Автор

Палачинките готови :jumping11: :jumping11: :jumping11:  Отивам да ям, щото ще се обиди жената :scared:

Палачинките готови :jumping11: :jumping11: :jumping11:  Отивам да ям, щото ще се обиди жената :scared:

баси добре че не съм ти жена баси

треба се до печката да живея баси

:D

баси добре че не съм ти жена баси

треба се до печката да живея баси

Напротив. не разбираш. Добре, че не си на негово място. Той проявява съпричастие и състрадание към половинката си, която непрекъснато го гощава с какво ли не. Бедничкият - сега трябва да яде и палачинки, а е само 17:00. После го чака и вечеря...

Напротив. не разбираш. Добре, че не си на негово място. Той проявява съпричастие и състрадание към половинката си, която непрекъснато го гощава с какво ли не. Бедничкият - сега трябва да яде и палачинки, а е само 17:00. После го чака и вечеря...

бе тя и неговата не е лесна с тва плюскане ама кой му го готви а

Глей сега The Matrix в боливудска версия:

http://www.youtube.com/watch?v=CPCp0Hcp5RQ

Взех учебниците - благодаря :)

Обещавам да не ти пращам десет литра вино  :D  :D  :D

Хубу де, и на два ще съм доволен... :clown:

хихи само слон де нямаше

аз поспах :whist:

Динозавър1 си доизглежда волейбола и отпрашва на чъръдъ

Динозавър2 има гостенин - Симо, който домъкна един синтезатор и сега от източната част на имота ми се носят жални звуци. Излишно е да казвам че нито един от двамата може да свири :D  :D  :D

Излишно е да казвам че нито един от двамата може да свири :D  :D  :D

Ти какво разбираш от електронна музика, всъщност? Може и да разбираш, де... Питам просто.

• Автор

Ко оревате булчето :angry:  Аз също помагам в приготвянето на манджите...Ааааааааа

Иначе ми е добре в момента, мога да карам с гладните :) Много обичам палачинки и си ги ям по мой си начин. Палачинката, докато е още топла се натърква убу с масълце, сетне я намазвам със сладко, днес отворихме от диви ягодки, ммммммммм.....След тва натрошавам сиренце и посипвам изпържен във фритюрника  до червено лук и църкам горчица, майонеза и кетчуп. Става голяма вкуснотия :) Обичам да има смесица от вкусове.

Пийнах доволно и айрянче и си мисля дали да не направя останалия айрян на таратор за ракийката....

С две приятелки се разходихме в Южния парк, пихме кафе, побъбрихме...

Мисля да си почина малко и после...пак да си почина, пък гардеробите няма да избягат :)

Палачинката, докато е още топла се натърква убу с масълце, сетне я намазвам със сладко, днес отворихме от диви ягодки, ммммммммм.....След тва натрошавам сиренце и посипвам изпържен във фритюрника  до червено лук и църкам горчица, майонеза и кетчуп. Става голяма вкуснотия :) Обичам да има смесица от вкусове.

ужас само пастърма си забравил баси

:no-no:

си мисля дали да не направя останалия айрян на таратор за ракийката....

Ракия с таратор... Това не го бях чувал. Признавам си.

• Автор

ужас само пастърма си забравил баси

:no-no:

Мноо разбираш от правилно хранене :angry:

Ракия с таратор... Това не го бях чувал. Признавам си.

Ракията с всичко върви.....даже и без мезе :)  То за всяко пиене е така де, важното е да ти харесва :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.