Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

Моят Зайко за пръв път се разигра. Стои на задни лапички  и прави някакви финтове,направо ми иде да го стисна.

После души коша с книгите..подозирам ,че след време ще му хрумне да  го гризе.  направо ми иде да го стисна.

аз имам няколко книжки изпокъсани от тези в кашоните ама да ми е жива и здрава Хари Мата Хари

:)

• Отговори 2k
  • Прегледи 74,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Аз похапнах, ся пуфкам една цигарка и допивам биричката и мисля да се опна на диванчето с дистанционното в ръка :) А за следобед, склоних, да ми направят палачинки.....

направо ми иде да го стисна.

Ма, само веднъж и по-силничко, че да не се мъчи животинчето.

Ще ти изръфа не само книгите, но и статива, платната и другите подобни неща, които му попаднат. Дай му малко време да се окопити.

А за следобед, склоних, да ми направят палачинки.....

Благородна душа си ти...

Аз похапнах, ся пуфкам една цигарка и допивам биричката и мисля да се опна на диванчето с дистанционното в ръка :) А за следобед, склоних, да ми направят палачинки.....

Животът бил прекрасен нали.( :

Ма, само веднъж и по-силничко, че да не се мъчи животинчето.

Ще ти изръфа не само книгите, но и статива, платната и другите подобни неща, които му попаднат. Дай му малко време да се окопити.

Хаах, и без това ми викат Елмайра. :D

Мисля ,че съм добър  дресьор и няма да са дам лесно  на заешката природа. Майтапя се разбира се. Ще станем комбина с него, просто няма да го оставям без надзор.

Мисля ,че съм добър  дресьор

Не се съмнявам. Ако го научиш да прави кафе и да чисти с прахосмукачка после ще можеш да го продадеш на печалба.

• Автор

Уишко, преди години, тръгнах да си купувам  джапанки....Ама по пътя, срещнах едно френдче и ми вика, да върим да пием кафе....Та от едно барче, на друго, после на механа, след тва на бар и незнайно как, са събудих с жена.....Амен 3 години минаха доде са разведа....Та имай го наум :ph34r:

Вече обра праха зад една делва ..-. ми  хвана ме неподгоТвена. Днес  реших че не е ден за чистене. :D

Уишко, преди години, тръгнах да си купувам  джапанки....Ама по пътя, срещнах едно френдче и ми вика, да върим да пием кафе....Та от едно барче, на друго, после на механа, след тва на бар и незнайно как, са събудих с жена.....Амен 3 години минаха доде са разведа....Та имай го наум :ph34r:

Това що ми го казваш сега? Не съм изпила още кафето и  не мога да направя връзката.. Или викаш просто да си напиша в тефтера- Никакво прибиране с Жена! :ph34r:

пп аааа зацепих

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• Автор

Вече обра праха зад една делва ..-. ми  хвана ме неподговена. Днес  реших че не е ден за чистене. :D

Глей да не се моткат жици, че тия пущини много обичат да ги гризкат......

Това що ми го казваш сега? Не съм изпила още кафето и  не мога да направя връзката.. Или викаш просто да си напиша в тефтера- Никакво прибиране с Жена :ph34r:

пп аааа зацепих

Все требва ти са обяснява......уф.... :speak:

Нямам жици никде, никак не обичам да ми се мотая табели. Ама той малък още  е в гъбите.

Все требва ти са обяснява......уф.... :speak:

Емии :shy11:  някой да ме ритне за старт ,че ще затворят магазините и... ще останат само баровете :D

• Автор

Нямам жици никде, никак не обичам да ми се мотая табели. Ама той малък още  е в гъбите.

Емии :shy11:  някой да ме ритне за старт ,че ще затворят магазините и... ще останат само баровете :D

Малък, не малък, гризе кат за световно..... :wub:   Обикновено след посещение на бар се тръгва без обувки.... :lol6:

Нямам жици никде, никак не обичам да ми се мотая табели.

Мисля, че е време да поемаш. Инак, на газ или дърва си?

Обикновено след посещение на бар се тръгва без обувки.... :lol6:

Викаш, първо - бара, а после - обувките. Разумно звучи. Докато затворят бара, ще са отворили магазините за обувки (пак).

Обикновено след посещение на бар се тръгва без обувки.... :lol6:

Не ми напомняй,че  ще взема да се отрезвя и ще  зарежа обувките.. :D

Обаче имам спешна нужда от вседеходки. Само префърцунени тънкотокчести  са ми останали  и карам още по сандали. :clown:

Това табели се превежда Кабели :D . Аз така си пиша, те другите са ми свикнали тук. Иначе съм с климатици каквото и да значи това.

Сега ако си размацотя маникюра Вие двамата ще оберете пешкира.

оооо ,не мога без грешки един пост да напиша :clown:

пп ако бях на газ, досега да съм вдигнала блока във въздуха.... втората ми  страст е пироманията :ph34r:

Щото си е самата истина. Пролетта  в един дъжд скъсах едни сандалети и  се сещах как се прибрах.Не ми върви нещо на мен с тоя род покупки.

Викаш, първо - бара, а после - обувките. Разумно звучи. Докато затворят бара, ще са отворили магазините за обувки (пак).

На тая въртелешка вече не се качвам отдавна. Може цяла седмица така , чак да не се усети човек изгрев ли е залез ли е... :ph34r:

пп стана 3 часа . ако си купя онлайн обувки дали няма да се наложи да ги мятам през 14ия? :rolleyes:

• Автор

На тая въртелешка вече не се качвам отдавна. Може цяла седмица така , чак да не се усети човек изгрев ли е залез ли е... :ph34r:

В една от любимите ми книги, се разказваше за едно място където е вечно събота привечер, малко преди да затворят баровете по плажа....Искам да съм там.....

Значи съм попадала  незнайно в тай книга. Я дай заглавие

• Автор

Значи съм попадала  незнайно в тай книга. Я дай заглавие

Не се ли сети коя е :) Пътеводителя на галактическия стопаджия. Винаги с кеф си я препрочитам :biggrin:

пп стана 3 часа . ако си купя онлайн обувки дали няма да се наложи да ги мятам през 14ия? :rolleyes:

ако си ги вземеш от оня сайт - не

защото може да ги върнеш или да ги замениш

че са и френски на това отгоре

;)

Може цяла седмица така , чак да не се усети човек изгрев ли е залез ли е... :ph34r:

Maй си попадала и в The Sun Also Rises ("Фиеста" на Хемингуей).

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

ако си ги вземеш от оня сайт - не

защото може да ги върнеш или да ги замениш

че са и френски на това отгоре

;)

френски ,нефренски, като не са ти краката като на останалите  хора по калъп , зарежи :D

Maй си попадала и в The Sun Also Rises ("Фиеста" на Хемингуей).

Виж това на Хемингуей н е съм го чела... но така е още по - добре , за да е съвсем непринудено учаситето....

ппМерил какво направи не можах да разбера, яхна прахосмукачката и отлетя нанякъде :rolleyes:

Виж това на Хемингуей н е съм го чела... но така е още по - добре , за да е съвсем непринудено учаситето....

Ще ти хареса, предполагам...

Да, знаете, че лайковете ми свършиха отдавна и затова се чувствайте перманентно лайкнати.

френски ,нефренски, като не са ти краката като на останалите  хора по калъп , зарежи :D

Аз за моите екзистенциални опитности със сандалите на приятелката ми съм разказвал, тъй че няма да разказвам пак. Въпросът накрая се реши като престояха някое време в хладилника (сандалите, не приятелката).

• Автор

Аз също го харесвам тоз...Умее да пие, да яде и да лови риба..А и ловец, абе пич си е бил....

Мерси за заглавието, ще потърся като ме хване следващата вълна за купуване на книги.

Вече и лимит ли има на лайковете. ??На мен  да ти кажа ,хич не ми дреме, и без това ,ако не мълча, то предимно  спамя.

И Какъв е тоя рейтинг " гордостта на форума" като само глупости пиша. :clown:

Аз също го харесвам тоз...Умее да пие, да яде и да лови риба..А и ловец, абе пич си е бил....

Да. Жалко само накрая... Бил и герой от войната. Знаеш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.