Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

Мноо разбираш от правилно хранене :angry:

нещо не ми се връзва сладкото от диви ягодки с другите суровин щото

:P

• Отговори 2k
  • Прегледи 74,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ракията с всичко върви.....даже и без мезе :)  То за всяко пиене е така де, важното е да ти харесва :)

Трябва да има система и ред. Ракия - с трушия, водка - с хайвер/сельодка, текила - с лимон, бира - с цаца и прочие. Инак, ще има опасност да настъпи вселенски хаос.

• Автор

нещо не ми се връзва сладкото от диви ягодки с другите суровин щото

:P

:get out: Заеби.....седи си неука тогаз..... :doh:

Трябва да има система и ред. Ракия - с трушия, водка - с хайвер/сельодка, текила - с лимон, бира - с цаца и прочие. Инак, ще има опасност да настъпи вселенски хаос.

Аз съм над тези норми, душичката ми е свободна и не робувам на предразсъдъци, наложени от някой си там пияница.... В пиенето, нема ред, има наливане и мезене :)

По пладне, Емка ма светна за гъбено сосче за пържолките, та ще ида до магазина да взема гъбки и топено сиренце....А мое и нещо друго да харесам ;)

Аз съм над тези норми, душичката ми е свободна и не робувам на предразсъдъци, наложени от някой си там пияница

Редактирай последната думичка като я замениш с "религиозен фанатик" и ще получиш пост от типа на тези, които често се срещат в някои раздели по-горе. :D

Редактирай последната думичка като я замениш с "религиозен фанатик" и ще получиш пост от типа на тези, които често се срещат в някои раздели по-горе. :D

Това будиста ли го написа? (риторичен въпрос) :biggrin:

Това будиста ли го написа? (риторичен въпрос) :biggrin:

Това е типичен пост за раздел религия. Не визирам никой конкретно.

Това е типичен пост за раздел религия. Не визирам никой конкретно.

То и няма как, понеже някои си взимат от различните учения и религии това което си искат, без да се придържат към правила и норми. Но е странно да се напише от будист, тъй като будизмът е религия. ;)

Редактирано от angel* (преглед на промените)

:get out: Заеби.....седи си неука тогаз..... :doh:

Аз съм над тези норми, душичката ми е свободна и не робувам на предразсъдъци, наложени от някой си там пияница.... В пиенето, нема ред, има наливане и мезене :)

По пладне, Емка ма светна за гъбено сосче за пържолките, та ще ида до магазина да взема гъбки и топено сиренце....А мое и нещо друго да харесам ;)

Като чета кулинарните ти подвизи започвам да си мисля, че си на диета ;)

То и няма как, понеже някои си взимат от различните учения и религии това което си искат, без да се придържат към правила и норми. Но е странно да се напише от будист, тъй като будизмът е религия. ;)

Будизмът наистина не е религия по същността си. Няма такава дума на санскрит или тибетски. Тибетците казват "чьо", което се превежда като "нещата каквито са."

Ами, това е раздел за празни приказки и се пошегувах. Инак, а лично не съм фен на духовните миш-маши, но всеки си има разбирания и вкусове.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Будизмът наистина не е религия по същността си. Няма такава дума на санскрит или тибетски. Тибетците казват "чьо", което се превежда като "нещата каквито са."

Ами, това е раздел за празни приказки и се пошегувах. Инак, а лично не съм фен на духовните миш-маши, но всеки си има разбирания и вкусове.

Не съм съгласен, че не е религия, даже бих уточнил, че е една от най-разпространените религии с милиони последователи както на изток, така и в Западния Свят. Но този спор не е за този раздел. Просто поредното измъкване. ;)

Редактирано от angel* (преглед на промените)

Не съм съгласен, че не е религия, даже бих уточнил, че е една от най-разпространените религии с милиони последовател както на изток, така и в Западния Свят. Но този спор не е за този раздел. Просто поредното измъкване. ;)

Ако искаш мини в другия, макар че съм го обяснявал хиляди пъти. Не е измъкване. Външната форма на будизма напомня на тази на другите религии. На много места обикновените будисти, които са такива заради своя произход, имат не съвсем ясно разбиране за будизма и теистично оцветен възглед. По същността си, обаче, будизмът е близък до когнитивната феноменология, ако потърсим съвременен паралел. Това се отнася и за йога като цяло (нямам предвид хатха-йога, разбира се).

Мисля, че започнахме да спамим в раздел "Празни приказки и забава", което си е постижение. :D

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Ти какво разбираш от електронна музика, всъщност? Може и да разбираш, де... Питам просто.

аз поне мога да изсвиря туй-онуй :whist:

но ме кефи ентусиазма им :)

натъпках ги с кексчета и крем-карамел :whist:

Мисля да си почина малко и после...пак да си почина  :)

и аз с това се занимавам цял ден :whist:

Слушайте ме и ще прокопсате :)

Ако искаш мини в другия, макар че съм го обяснявал хиляди пъти. Не е измъкване. Външната форма на будизма напомня на тази на другите религии. На много места обикновените будисти, които са такива заради своя произход, имат не съвсем ясно разбиране за будизма и теистично оцветен възглед. По същността си, обаче, будизмът е близък до когнитивната феноменология, ако потърсим съвременен паралел. Това се отнася и за йога като цяло (нямам предвид хатха-йога, разбира се). Мисля, че започнахме да спамим в раздел "Празни приказки и забава", което си е постижение. :D

Външната форма на будизма напомня на тази на другите религии. Защото си е баш религия, а иначе ще ми кажеш ли каква е тематиката на "Празни приказки и забава"? :D

но ме кефи ентусиазма им :)

Като бях малък имах хармоника. Наште се кефиха на ентусиазма ми първия ден... Не разбираха от изкуство, бедничките. Нищо, че майка ми е свирила много сериозно на пиано. Убиха ентусиазма ми и сега съм само слушател, но не и творец.

ШЕГА. Нямам никакъв слух и пея фалшиво, уви.

Външната форма на будизма напомня на тази на другите религии. Защото си е баш религия, а иначе ще ми кажеш ли каква е тематиката на "Празни приказки и забава"? :D

как ква - манджа и секс

Защото си е баш религия, а иначе ще ми кажеш ли каква е тематиката на "Празни приказки и забава"? :D

"Празни приказки и забава". За мен Дхарма не попада в нито една от двете категории.

Инак, няма място за дискусия. Ако считаш, че будизмът е религия, то ОК. Няма смисъл да спорим.

как ква - манджа и секс

Много точно.

как ква - манджа и секс

Отивам да вечерям, а другото после ще го мислим. ;)

Отивам да вечерям, а другото после ще го мислим. ;)

Бон апети! И аз излизам.

малко да ви остави човек и се почва някакви измислени теми религия ли е, не е ли религия.........

пфффффффф, хора без работа

• Автор

Като чета кулинарните ти подвизи започвам да си мисля, че си на диета ;)

Не, не :no-no: нямам нужда да се подлагам на диета. Просто напоследък  ям малко, може би е от възраста или не знам.....

Слушайте ме и ще прокопсате :)

Тъй, тъй коджум :D

Аз вече седнах на ракийка, салатката е готова. Айди наздраве :cheers:

Аз вече седнах на ракийка, салатката е готова. Айди наздраве :cheers:

аз си дочитам книжката

• Автор

аз си дочитам книжката

Баш по ракиено, опс....винено време, си са разчела...... :no-no:

Имам нови пантофи  :rolleyes:  И Еди бяга от мен :lol6:

Публикувано изображение

• Автор

Публикувано изображение

Ако не ма беше страх, че някой ще ми вземе ракийката и аз щех да побегна :lol6: :lol6: :lol6:

Баш по ракиено, опс....винено време, си са разчела...... :no-no:

ми................ още не сме гладни :shy11:

сама ли си ги купи? :no-no:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.